Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Явно има разлика в дните за получаване на пратките, които са направени на 11.11. Затова е хубаво всеки, който е направил поръчка в този ден да си провери пратките, за да не стане някой фал и да изпусне дните и пратката му изгори.

# 121
  • Beyond the stars
Явно има разлика в дните за получаване на пратките, които са направени на 11.11. Затова е хубаво всеки, който е направил поръчка в този ден да си провери пратките, за да не стане някой фал и да изпусне дните и пратката му изгори.

Не е само при тези поръчки.  Peace И преди съм имала със срок 40-50 дни  Peace
Въпросът е да се следят  Wink

# 122
  • Пловдив

Не е само при тези поръчки.  Peace И преди съм имала със срок 40-50 дни  Peace
Въпросът е да се следят  Wink

Съжелявам за спама, просто на мен до сега не ми се беше случвало. А и защото всичко от 11-ти много бързо го пратиха, реших, че е нещо организирано и реших да го споделя с вас

# 123
  • Beyond the stars

Съжелявам за спама, просто на мен до сега не ми се беше случвало. А и защото всичко от 11-ти много бързо го пратиха, реших, че е нещо организирано и реших да го споделя с вас

Мда и при мен така, по-ранните поръчки, дори след 1 ден имаха движение в пощите  Peace
Ще видим като стигнат  Laughing

# 124
Здравейте, момичета, искам да помоля за съвет. На 11.11 направих поръчка на детско яке, ден след това продавача ме помоли да отменя поръчката като за причина отбележа "по мои собствени причини". Влязох отново в обявата и видях, че е активна. Писах му, че виждам, че все още има от тези якета и попитах защо отказва да ми го изпрати. Отговор не получих. Реших да уважа частично молбата му и отказах поръчката като посочих за причина, че количествата на продукта са изчерпани. Съответно продавача отказа да приеме споразумението. Хвана ме яд...за мен е по-добре да ми изпрати якето понеже ако го поръчам сега от др. продавач ще ми излезе минимум с $9 по-скъпо, но ми е пределно ясно, че това няма да се случи. Чудих се дали да не сигнализирам в Али, но ми се струва прекалено. Защо аз да излизам кривата за разпадането на сделката? Дали пък просто да не изчакам да изтече времето за обработка  newsm78
Трябва да направиш диспут той да го приеме и да ти върнат парите дори и да има обява може просто да няма от тия якета не знам защо така правят но на мен ми се случи с парите които ти върнат ще си поръчаш от друг няма смисъл да чакаш, явно нищо няма да ти прати.
Благодаря, ето какво се случи след като отказах поръчката по негова молба, той отказа да приеме и (уж) ми  шипна якето като дори ми е оставил "забележка" на която пише "meifa" - само мога да гадая какво означава  Close Номера който ми е дал показва, че пратката е пусната 5 дни преди да съм я поръчала т.е. не е моят. Чудя се какво му става на този  #Crazy А отгоре на всичко аз вече поръчах якето от др. продавач. То на мен ми е ясно, че този нищо не ми е изпратил, но сега трябва да чакам да мине доооста време докато ми възстановят парите. Къде мога да подам оплакване от него и дали изобщо е правилно да постъпя така?

# 125
miroslava.k

съветвам ти да попиташ  все пак поддръжката на алито какво е това . съдейки по тези картинки

https://www.google.bg/search?q=meifa&client=firefox-a&hs … 253D2%3B225%3B350

думата meifa може да означава какво ли не  Wink Просто ей така вежливо да попиташ - дали да го приемеш като комплимент или все пак това е нещо друго  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 16:59 от fandango

# 126
Здравейте
Нова съм тук, на великия 11.11 си поръчах смело телефон Simple Smile, който е изпратен и имам код за проследяване - само си стискам палци всичко да е наред. Малко се плаша да не би да го изпратят на митница и как ще обяснявам, че струва 15 долара, но ако се стигне дотам ще се консултирам с вас отделно   bouquet
Проблемът ми е, че 2-3 дни по-късно си заръчах калъфче за телефона и то все още не е изпратено. Като влязох да разгледам линка на продавача, се оказа, че същия е изчезнал мистериозно Simple Smile Магазинът му е празен, няма нито една единствена обява, а на линка за калъфчето пише Sorry, this item is no longer available! Сега седя и чакам да минат още 6 дни без да ми изпрати пратката, за да си получа парите обратно (нали така). Ама се чудех дали да не натисна аз Cancel order, за да не се бавя и да си поръчам друго калъфче. Само да кажа, че не беше лош продавача, аз съм си прочела чинно първа страничка на темата и ги разглеждам внимателно... имаше над 300 изпълнени поръчки, висок рейтинг и т.н. Явно вече ще трябва да гледам само по диамантите и коронките...

# 127
miroslava.k

съветвам ти да попиташ  все пак поддръжката на алито какво е това . съдейки по тези картинки

https://www.google.bg/search?q=meifa&client=firefox-a&hs … 253D2%3B225%3B350

думата meifa може да означава какво ли не  Wink Просто ей така вежливо да попиташ - дали да го приемеш като комплимент или все пак това е нещо друго  Mr. Green
да ...знам вече какво означава - буквално е "интрига" Представяте ли си китайчето ме нарече интригантка понеже написах реалната причина за отказ на стоката  Joy

# 128
  • Beyond the stars
Здравейте
Нова съм тук, на великия 11.11 си поръчах смело телефон Simple Smile, който е изпратен и имам код за проследяване - само си стискам палци всичко да е наред. Малко се плаша да не би да го изпратят на митница и как ще обяснявам, че струва 15 долара, но ако се стигне дотам ще се консултирам с вас отделно   bouquet
Проблемът ми е, че 2-3 дни по-късно си заръчах калъфче за телефона и то все още не е изпратено. Като влязох да разгледам линка на продавача, се оказа, че същия е изчезнал мистериозно Simple Smile Магазинът му е празен, няма нито една единствена обява, а на линка за калъфчето пише Sorry, this item is no longer available! Сега седя и чакам да минат още 6 дни без да ми изпрати пратката, за да си получа парите обратно (нали така). Ама се чудех дали да не натисна аз Cancel order, за да не се бавя и да си поръчам друго калъфче. Само да кажа, че не беше лош продавача, аз съм си прочела чинно първа страничка на темата и ги разглеждам внимателно... имаше над 300 изпълнени поръчки, висок рейтинг и т.н. Явно вече ще трябва да гледам само по диамантите и коронките...

Няма как да обясниш на митницата,че струва 15$, стигне ли там - чинно с разпечатка и банково извлечение и ДДС на реална стойност  Wink
Иначе можеш да дадеш Cancel order, но продавачът трябва да се съгласи .. пробвай  Peace

# 129
Вълшебство, мерси за бързия отговор  Hug
А ако продавачът не реагира на моето канселиране, още ли чакам да минат дните за изпращане или нещо се намесват от Али?

# 130
miroslava.k

Тоя си изпуснал нервите, това беше ясно))) Пак ти казвам, попитай в чата - направи се, че не разбираш и искаш да уточниш - от сорта, дали не е нещо допълнително трябва да направиш, в случая на проблеми с поръчката ще имаш  много сериозен довод  Peace

Erika_

трябва да се съгласи. Пробвай се, ако не става, тогава ще питаш пак. може би е затрупан с поръчките - хайде да сме оптимисти - и в момента ги опакова  Mr. Green

# 131
Днес получихме това мъжко яке, за тази цена бива, само внимавайте с размерите, за 50-ти добре че поръчах XXL

# 132
fandango, това със затрупването ми хареса  Mr. Green  Joy ох, направо ме разсмя със сълзи! Като видиш ето този опразнен магазин си представяш едни прашни витрини, на които пише "дава се под наем":
http://www.aliexpress.com/store/1396526
Все пак ще проявя търпение и ще изчакам да си минат дните, няма да се набутвам в непознати води. Ще си поръчам от друг продавач калъфче, дано не ми станат 2 Simple Smile
айде, успешни поръчки на всички!

# 133
Erika_

Ами всичко е разпродадено  hahaha Само го представи, как сега хвърчи - тук лепне парченце тиксо, там ще поправи с химикалка адреса, и ще ти се стопли сърцето  Flutter

# 134
Да се похваля - получих си това: http://www.aliexpress.com/snapshot/6288218013.html
и вече са лакирани: http://www.aliexpress.com/snapshot/6299974717.html  , поръчах сини, получих червени http://www.aliexpress.com/snapshot/6299974716.html  ,
http://www.aliexpress.com/snapshot/6299974718.html   , http://www.aliexpress.com/snapshot/6296935141.html
Харесват ми.

Общи условия

Активация на акаунт