Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,
извинявам се ,че така нахълтвам в темата ,но имам нужда от помощ.
На11.11 направих първата си поръчка,на 14 беше шипната,а днес китаеца ми пише,че понеже щял да забави поръчката -ще ми върне 3 долара.Не му отговорих.След  2часа ми написа ,че предложението му важи само за днес.Струва ми се ,че има нещо нередно в това предложение.
Не знам как да постъпя и ще бъда много благодарна за съвети.

1-2 страници по-назад описан такъв случай - измама е, нищо не отваряй, чакай поне 2 седмици

Вълшебство

по принцип клип за отваряне е "изобретение" на самите купувачи, не казвам, че не е полезно - напротив  Peace

но в правилата за диспут го няма - тук нали говорим за правилата на али-то. Снимка на пакета  с тракинга  може да бъде приета, още повече ако си поръчал нещо голямо, а имаш плик за картичка.
 не всички се сещат за клипа, просто казвам - да не се шашкат много-много, винаги можеш да се постараеш да обърнеш всичко в своята полза.

Вече е съвсем друго  -  и да се опише всичко в първия пост, по-голямата част от питащи няма и да помислят да прочетат Mr. Green

HrisAni

в моята банка е 1.59 - продава  Peace

# 316
  • Beyond the stars
Вълшебство

по принцип клип за отваряне е "изобретение" на самите купувачи, не казвам, че не е полезно - напротив  Peace

но в правилата за диспут го няма - тук нали говорим за правилата на али-то. Снимка на пакета  с тракинга  може да бъде приета, още повече ако си поръчал нещо голямо, а имаш плик за картичка.
 не всички се сещат за клипа, просто казвам - да не се шашкат много-много, винаги можеш да се постараеш да обърнеш всичко в своята полза.
 Вече е съвсем друго  -  и да се опише всичко в първия пост, по-голямата част от питащи няма и да помислят да прочетат Mr. Green

Напротив дори те насочват да качиш видео през mediafire  Peace Например неработещ артикул трудно се доказва само със снимка.
Мисълта ми е,че Али не са длъжни да решат в твоя полза, ако няма убедителни доказателства  Peace
Все пак има доста некоректни купувачи, не само продавачи.  Wink

HrisAni
Курсът на долар зависи от курс продава на твоята банка. 1.90 ми се струват доста, възможно е да има и такса за онлайн разплащане.  Peace

# 317
Вълшебство

Grinning Имах в предвид клип за отваряне на пакета  Peace

защото другите клипове вече и да те помолят -ще го направиш, а този първия - няма как, ако не си се сетил веднага  Flutter

# 318
  • Beyond the stars
Вълшебство

Grinning Имах в предвид клип за отваряне на пакета  Peace

защото другите клипове вече и да те помолят -ще го направиш, а този първия - няма как, ако не си се сетил веднага  Flutter

Историята познава и случаи с купувачи, които си запечатват отворения пакет ,за да заснемат отварянето  Laughing
Осовната ми идея беше,че е  глупаво да се поръчва от продавачи без рейтинг , регистрирани вчера с "аама те Али нали ще върнат парите".. доста се наслушах на този рефрен  Wink

# 319

Историята познава и случаи с купувачи, които си запечатват отворения пакет ,за да заснемат отварянето  Laughing
Осовната ми идея бнеше,че е много глупаво да се поръчва от продавачи без рейтинг , регистрирани вчера с "аама те Али нали ще върнат парите".. доста се наслушах на този рефрен  Wink

Ако пакетът е отворен акуратно - защо не?  Mr. Green

А този рефрен звучи отдавна в  инета, там има куплети и за ибей, и за пейпал  Joy

# 320

Осовната ми идея беше,че е  глупаво да се поръчва от продавачи без рейтинг , регистрирани вчера с "аама те Али нали ще върнат парите".. доста се наслушах на този рефрен  Wink

Абе аз точно на един с хубав рейтинг и два диаманта поръчах. Понеже не шипваше и не шипваше, писах, един, два три пъти - никакъв отговор, увеличих му преди това срока с пет дни - никаква реакция и като оставаха три дена до края на 60+5 дневния срок, канселирах с причина той да е виновен... Ако не е имал и двата продукта - можеше поне да ми отговори на едно от трите съобщения. Ега ти хубавия рейтинг и глупавия ми късмет. УЖАСНО много чаках точно тази поръчка и си я избирах две седмици от 100 продавача.

п.п Според вас лош ли му е рейтингът? http://www.aliexpress.com/store/1188967

# 321
, канселирах с причина той да е виновен...
Ако канселираш на друго основание какви са последствията за едната и за другата страна?
Питам, защото и аз бях помолена да канселирам една поръчка с молба че съм се объркала. Нямах такава опция в падащото меню и избрах , че се отказвам от поръчката. А поръчката беше едно яке за 13 долара, което отдавна наблюдавах и е на редовна цена минимум 29$. Та имайки предвид , че продавачът ще протака до последно и пак няма д ами го изпрати се съгласих. Иначе съм пазарувала от магазина му и продавачът си ок, писа ми че е станала грешка.

# 322
, канселирах с причина той да е виновен...
Ако канселираш на друго основание какви са последствията за едната и за другата страна?
Питам, защото и аз бях помолена да канселирам една поръчка с молба че съм се объркала. Нямах такава опция в падащото меню и избрах , че се отказвам от поръчката. А поръчката беше едно яке за 13 долара, което отдавна наблюдавах и е на редовна цена минимум 29$. Та имайки предвид , че продавачът ще протака до последно и пак няма д ами го изпрати се съгласих. Иначе съм пазарувала от магазина му и продавачът си ок, писа ми че е станала грешка.

Обяснението в секцията помощ беше, че ако избера причина 1 или 2, няма да бъде наказан продавачът, а за останалите щял да бъде наказан и продуктът да се махнел от Али.  Само толкова пише, но чак не ми се вярва толкова свирепо наказание.

# 323
  • Sofia
Пукнах си дисплея на телефона, Iphone 4. Не е много пукнатото и телефона си работи, но ме дразни. Някой поръчвал ли е диспей с тъч за смяна? Търся такъв и за един по-стар Iphone 3 с доста счупен дисплей.
Гледам разни оферти, но читави ли са и действително ли може човек да си смени сам?

# 324
Здравейте ,момичета имам една поръчка с такъв статус  [2014-11-06 00:00]Bulgaria Arrive at Bulgaria Airport-(YanWen t..,означава ли ,че е пристигнала  или трябва да чакам още?

# 325
И аз не знам какъв е този сайт просто са ми пратили на мейла който получавам само от алито известия покана за регистрация в сайта и предположих че има нещо общо с алито

# 326
Здравейте,
някой да е получавал тази http://www.aliexpress.com/item/2014-casual-women-s-sexy-dress-lo … r/2052741932.html  и да има коментар ? newsm78 newsm78

# 327
  • Варна
Ча
Хоризонталната 30/26/6. Нейните размери за по-точни. Но вертикалната е кошмар, едно квадратче 27/27/6 .

А като качество как е чантата? Аз си поръчах черна от хоризонталните.
Не е толкова зле. Тънка е, много тънка за това,което съм свикнала,но иначе хастара вътре е добре,а чантата е много твърда /без да искам ударих детето,докато се фръцкам,порева си доста:)/ Бих я носила,ако не е това черно нещо отпред

# 328
  • Sofia
Shantal взимала съм няколко пъти в различни цветове и размери от тези candy bags, не знам каква разлика се очаква да има,нито каква е твоята.

Да, не съм си задала правилно въпроса. Интересувам се дали съществено се отличават от оригиналните  candy bags  , т.е. плътна ли е гумата , дере ли се, пише ли Furla или някакви други измишльотини, има ли си катинарчето?

# 329
  • Ямбол
sinergon2 ами вглеждай се и в срока на шипване преди да поръчаш,а за рейтинга, за последния месец само е струпал не малко отрицателни,същия мисля и други го оплакваха тук.
NBM, от тук и от ebay ,съм поръчвала,идват си в комплект с инструменти за подмяна,не са били за мен, но хората са много доволни.За смяна сам,зависи от модела,за предпочитане е в сервиз.
IMESITA, въпроса е за темата за проследяване, виж 1-ви пост.
Shantal ,оригинална Фурла,не съм виждала, но поръчаните са били като на снимките,по-скъпичката,вече не помня колко $,че беше преди около 2 години имаше етикети, емблема,катинар, made in italyможе би би могла и за оригинална да мине,докато тези под 10$ са без, но и 2-те като материал и изработка ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт