Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 249
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Защо да си променям фийдбека и каква ми е ползата на мен?!

[/quote]
Това е редовна практика, явно при негативна оценка търпят санкции и са готови да обещаят всичко, отстъпки при следващо пазаруване, " връщане на пари "  аз не бих си променила оценката то за това гледаш добри отзиви пък получаваш боклук  Crossing Arms

# 661

NautilusPompilius ,според цитата,няма направено плащане,провери и сметката.

Проверих. Патите са дръпнати.

Никой ли няма да ме посъветва нещо... Писал съм на продавача, нямам никакъв отговор. За първи и май за последен път пазарувам от тук.

И от двете карти ли са дръпнати парите . Аз бих писала на Алиекспрес за случката . С какъв статус са поръчките

И двете са Goods Awaiting Acceptance.  Намимрисва ми малко на измама работата, но ще видим... Къде точно в сайта трябва да пиша на Алиекспрес?
Както и да си го превеждам мейла, ясно си пише "Order No. 6483365729...... Cancelled.

Dear ...........,
Your Order No. 6483365729........ has been cancelled because payment was not made before ${timeoutTimeForBuyer}. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.

Sincerely,
AliExpress.com
2014.11.25 12:25".

Никой ли е нямал досега такъв мейл или такъв случай?

# 662
Момичета какво ще кажете за този екип, някой да е поръчвал такъв, че съм му хвърлила око?
http://www.aliexpress.com/item/new-2014-children-s-sports-suit-c … y/2025661582.html

# 663
  • Мадрид / София
Момичета, един китаец много ме дразни! Бях поръчала една рокля, която ми е огромна, а и като качество не ме впечатли. Следователно му оставих негативна оценка и след няколко дни получавам това съобщение:
Hi dear,
Sorry to hear that you are not satisfied with our product,
Pls show us some details with photo, we will take responsibility after our confirmation!
Can you pls change the negative feedback for us?
We really appreciate that!  thank you a lot!

Защо да си променям фийдбека и каква ми е ползата на мен?!

Според мен негативна оценка се поставя, когато са те излъгали и са ти пратили нещо различно от това, което сте се разбрали или  не е действал както би трябвало да бъде. Това, което описваш, до някъде вината си е твоя, ако не си погледнала добре мерките и относно материята си е лично твое неудоволствието. За това продавача не ти е виновен. Така, че според мен негативната оценка не е правилна.

# 664
Момичета, при мен диспута свърши светкавично Simple Smile Поисках пълен рефънд, описах, че магазина е бил празен (от ден-два пак е зареден със стоки, много странно) и че нямам доверие повече на продавача, и че няма тракинг информейшън. Даже приложих файл със снимки от екрана, че даже се регистрирах и в онзи сайт за шерване. Бях готова за ескалиране, но продавачът просто одобри и приключихме. Жалко, че ми забави поръчката само, сега телефона ми е пристигнал, а няма да има калъф Simple Smile Ще потърся нещо тука, разбира се. След като си го освободя от митница, разбира се Simple Smile сега си чакам известието само и ще ходя да се разправям, то не е една беля  Laughing

# 665
Здравейте момичета,имам един проблем,всъщност сътворил го е близък приятел.Направил поръчка на 15.11.2014г. при проследяването излиза     2014-11-18 12:11

北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening
    2014-11-18 10:06

北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange
    2014-11-16 23:49

上海国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封封发, Dispatching
    2014-11-16 22:11

上海国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening
    2014-11-15 18:21

广商国际小包, 保加利亚 - BG, 收寄局收寄, Collection
но днес по погрешка е натиснал ,че е завършена поръчката ,има ли вероятност да се получи,да напише ли нещо на китаеца ooooh!

# 666
  • Beyond the stars
Здравейте момичета,имам един проблем,всъщност сътворил го е близък приятел.Направил поръчка на 15.11.2014г. при проследяването излиза     2014-11-18 12:11

北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening
    2014-11-18 10:06

北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange
    2014-11-16 23:49

上海国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封封发, Dispatching
    2014-11-16 22:11

上海国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening
    2014-11-15 18:21

广商国际小包, 保加利亚 - BG, 收寄局收寄, Collection
но днес по погрешка е натиснал ,че е завършена поръчката ,има ли вероятност да се получи,да напише ли нещо на китаеца ooooh!

Китаецът я е пратил, движи се.. би трябвало да я получи  Peace

# 667
Здравейте,някой да е срещал такава масичка за лаптоп на сносна цена - http://www.alibaba.com/product-detail/E-Table-Portable-Laptop-Ta … le_709585137.html
Благодаря предварително.

# 668

NautilusPompilius Пробвай през лайф чата

# 669

Според мен негативна оценка се поставя, когато са те излъгали и са ти пратили нещо различно от това, което сте се разбрали или  не е действал както би трябвало да бъде. Това, което описваш, до някъде вината си е твоя, ако не си погледнала добре мерките и относно материята си е лично твое неудоволствието. За това продавача не ти е виновен. Така, че според мен негативната оценка не е правилна.

Мерките винаги ги гледам, но явно не отговарят при този. А и качеството не е добро. Така, че негативната оценка си 100% правилна. Пък и аз в крайна сметка питах друго, но мерси за отговора.  Simple Smile

# 670
Никой не ми дава съвет... Поне разумно ли е да отворя диспут? Все пак става въпрос за немалко пари...

# 671
Досега никой не е споделял такова оплакване. Според имейла поръчката ти е отказана, защото не си платила. Поискай си банково извлечение, снимай го и пиши на центъра на Али-то.

# 672
Досега никой не е споделял такова оплакване. Според имейла поръчката ти е отказана, защото не си платила. Поискай си банково извлечение, снимай го и пиши на центъра на Али-то.

Не знам къде да пиша, за първи и надявам се за последен път пазарувам от тук... Мога ли да помоля за линк? Ще снимам всичко, ще обясня... Даже утре мисля да ида до банката и да оспоря превода с кредитната карта. Не съм очаквал, че положението е толкова зле в алиекспрес...

# 673
Това много сладурско http://s.click.aliexpress.com/e/2vnqf6yZR  Heart Eyes

# 674
Предполагам тук https://icsprod.alipay.com/offline/contactUs.htm?locale=en_US, аз досега не съм имала нужда.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт