Брекети - къде, какви, за колко? - тема 5

• 140 500
  • 811
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Здравейте,на някой случвало ли му се е да има натрупване на венеца между 2 зъба/венеца е леко е покрил зъба/ стои като излишна тъкан.По принцип се получава това натрупване по този начин на венеца когато са вадени зъби,но при мен няма.Как сте се справили с това?

# 586
Моето дете от няколко дни сменя ластици отдолу за наместване на долните зъби. Болките са си болки, НО сподели, че ченето и излизало напред и започвала да изглежда като с обратна захапка.
Някой да ме успокои, а? Praynig

Аз още не съм я виждала, не е при мене.
Имам същия проблем... Днес ми сложиха ластици, за да ми излезе напред долната челюст... Усещам, че ластиците ми дръпат челюстта леко напред и мога да я позиционирам по-напред, но изглежда се едно съм с обратна захапка.... А мога да седя и както си бях преди, но като че ли усещам натиск... Не знам дали ттрябва да си държа челюстта както си беше ореди слагането на лстиците и тя само ще си се намести или ;ддд Сигурно звуча мега тъпо, ноо не знам

# 587
Много странно с тези разлепени брекети, които могат да си стоят така. На теб не ти ли пречи? Пожелавам ти скоро да ги свалиш, но трябва и да ходиш да те вижда по-редовно.

Не е приятно с отлепените, страх ме е да не се отлепят и тези до тях. Като отидох и тя каза, че ако ги залепила трябвало да ми върне старата дъга и т.н. И супер бясна ми викаше- идвай или да ги сваляме, зъбите се връщат по старите си места и приключваме. Повтори го доста пъти. Чувствам, че нищо не прави тая жена. Гледам снимки на хора, при които всичките им зъби са супер криви и за 2 години имат нова усмивка, мен 4 години ме мотае за 1 зъб.

# 588
Много странно с тези разлепени брекети, които могат да си стоят така. На теб не ти ли пречи? Пожелавам ти скоро да ги свалиш, но трябва и да ходиш да те вижда по-редовно.

Не е приятно с отлепените, страх ме е да не се отлепят и тези до тях. Като отидох и тя каза, че ако ги залепила трябвало да ми върне старата дъга и т.н. И супер бясна ми викаше- идвай или да ги сваляме, зъбите се връщат по старите си места и приключваме. Повтори го доста пъти. Чувствам, че нищо не прави тая жена. Гледам снимки на хора, при които всичките им зъби са супер криви и за 2 години имат нова усмивка, мен 4 години ме мотае за 1 зъб.

Това заучи ужасно мъчително и изнервящо... смени ортодонта...

# 589
  • Карлово
Моето дете от няколко дни сменя ластици отдолу за наместване на долните зъби. Болките са си болки, НО сподели, че ченето и излизало напред и започвала да изглежда като с обратна захапка.
Някой да ме успокои, а? Praynig

Аз още не съм я виждала, не е при мене.
Имам същия проблем... Днес ми сложиха ластици, за да ми излезе напред долната челюст... Усещам, че ластиците ми дръпат челюстта леко напред и мога да я позиционирам по-напред, но изглежда се едно съм с обратна захапка.... А мога да седя и както си бях преди, но като че ли усещам натиск... Не знам дали ттрябва да си държа челюстта както си беше ореди слагането на лстиците и тя само ще си се намести или ;ддд Сигурно звуча мега тъпо, ноо не знам
Aз останах с впечатление, че от опъването, тя не си държи естествено челюстите и оттам идва това усещане за обратна захапка.
Няколко дни след поставяне на ластиците напрежението спадна и си ги сменя със "затворени очи".

# 590

Това заучи ужасно мъчително и изнервящо... смени ортодонта...

Аз точно това питах-дали някой знае добър ортодонт в София, за да я сменя...засега няма отговор.... Sad

# 591
  • София
 MiMi Rafailova, "добър" е субективно понятие в случая. Аз съм доволна от моята, повечето хора са доволни от техните. Моята е Моллова, инфо за нея има на 1ва страница. Виж кой район ти е удобен и питай има ли някой наблизо.

# 592
Да, и аз съм доволна от моя... наистина си харесай район... и отивай на консултация... няма смисъл да се мъчиш, то звучи безумно... на мене втората при която отидох на консултация така почна "тука може да извадим 1, може 2, ако не стане после ще извадим още 2... ще пробваме така, година - две, ако не се получи ще пробваме по друг начин и ще се надяваме да стане..." Алоу, не става така Simple Smile

# 593
Ортодонтката ни зарадва вчера , най-  вероятно септември махаме брекетите . Зъбите са се наредили перфектно.Много бързо се случват нещата януари ги сложихме.

# 594
Ортодонтката ни зарадва вчера , най-  вероятно септември махаме брекетите . Зъбите са се наредили перфектно.Много бързо се случват нещата януари ги сложихме.
Еха колко бързо... Чакаме снимки Simple Smile))

# 595
Здравейте! На последния преглед на дъщеря ми й сложиха допълнителни ластици, за да ускорят преместването. Преди малко единия се откачи от брекета и аз го дръпнах леко и го закачих пак. Случвало ли се е на някой и нормално ли е, дали да звъня на докторката да я питам? Или съм се справила  Confused

# 596
Разбира се, че е нормално, не се притеснявай Simple Smile

# 597
Да, и аз съм доволна от моя... наистина си харесай район... и отивай на консултация... няма смисъл да се мъчиш, то звучи безумно... на мене втората при която отидох на консултация така почна "тука може да извадим 1, може 2, ако не стане после ще извадим още 2... ще пробваме така, година - две, ако не се получи ще пробваме по друг начин и ще се надяваме да стане..." Алоу, не става така Simple Smile
Aз съм в кв.Гео Милев, затова всичко наоколо- Център, Зона Б-18,Б-5 , Б-19, Изток, Яворов, Оборище, Лозенец, Мусагеница.... т.н. всички ми вършат работа, стига да помогнат. Stuck Out Tongue От голямото ми търсене ми хванаха окото Орто естет център; д-р Яна Пападопулу; д-р Андреева (поне за тях намерих добри отзиви тук. А до смяна... не намерих и един човек да е коментирал, че си е сменил ортодонта, явно не се случва много. Grinning

# 598
Здравейте, някой бил ли е на ортодонт в ЕО Дент?  newsm78
На мен ми предстои слагане на брекети, а после и на импланти... Тук има ли някой минал и през двете неща да сподели как се чувства и доволен ли е?  Simple Smile

# 599
Здравейте!

Има ли някой,който е сменил ортодонт в края на лечението си? Не съм доволна от моята лекарка и вече нямам нерви да търпя #Cussing out 

Дали друг специалист би ме приел ?

Общи условия

Активация на акаунт