Брекети - къде, какви, за колко? - тема 5

• 140 619
  • 811
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте,на някой случвало ли му се е да има натрупване на венеца между 2 зъба/венеца е леко е покрил зъба/ стои като излишна тъкан.По принцип се получава това натрупване по този начин на венеца когато са вадени зъби,за да се направи място,но при мен няма.Получи се при мен на единия кучешки,при извъртането му с брекетите.Как сте се справили с това?
На мен ми се случи същото при наместването на единия кучешки. Моята ОД ми препоръча да го мажа с тази паста (дори да спя така) и постепенно се оправи.

Благодаря.Аз ползвам от тази серия гела,но той е за кратка употреба.Ще взема и пастата.ОД ми каза,че след лечението можело да се изреже малко от венеца,за да се оправи.Това за мен не е вариант.надявам се да се оправи от пастите и геловете да се стегне.В какъв период имаше резултат и колко пъти на ден си слага от пастата?
Аз мажех венеца с пастата само вечер и спях така. За един месец се прибра.

# 616
Иииии няма брекетиии Simple Smile Като си взема снимките от ОД ще кача, че са най-професионални Simple Smile

# 617
  • Карлово
Чудесна новина!
Честита нова усмивка! newsm62

# 618
Честито!
Чакаме снимки Simple Smile

# 619
  • София
Честита нова усмивка! И аз чакам с нетърпение снимките, а и тези на колежката.
Иначе аз днес бях на преглед, вече нося ластици за издърпване на челюстта, но май трябваше да искам по-стегнати, че нещо нищо не усещам. След две седмици пак Simple Smile

# 620
  • София
Днес махнаха брекетите на сина ми. Не мога да ви покажа резултата, защото не ми дава да го снимам. Но съм много доволна. Grinning

# 621
  • Бургас
Честито на всички!Пожелавам Ви много поводи за усмивки! Simple Smile

# 622
  • София
Честито и на вас!
Тези ластици са нещо ужасно! Аз се усещам нощем как стискам зъби на старото положение, а ластиците си опъват и боли много. Явно не съм свикнала да нямам контакт...

# 623
Честито и на вас!
Тези ластици са нещо ужасно! Аз се усещам нощем как стискам зъби на старото положение, а ластиците си опъват и боли много. Явно не съм свикнала да нямам контакт...
Напълно нормално е да те боли и да е неудобно, както и да имаш чувството, че нищо нее правят- трябват им месеци, за да се забележи промяната. Бори се и търпи. Stuck Out Tongue

# 624
Може ли момичетата, които са си сложили брекети, да споделите дали това се е отразило на начина, по който ви възприема приятелят ви? Както и на целувките, сексуалните отношения?  Embarassed Извинявам се за малко неудобния въпрос, но наистина и това ме вълнува. А и на начина, по който ви възприемат другите хора (които не са ви брат, сестра, майка и баща или други близки роднини)? Защото то е ясно, че родителите ще те обичат винаги, проблемът е, че хората много често не възприемат брекетите.

# 625
Може ли момичетата, които са си сложили брекети, да споделите дали това се е отразило на начина, по който ви възприема приятелят ви? Както и на целувките, сексуалните отношения?  Embarassed Извинявам се за малко неудобния въпрос, но наистина и това ме вълнува. А и на начина, по който ви възприемат другите хора (които не са ви брат, сестра, майка и баща или други близки роднини)? Защото то е ясно, че родителите ще те обичат винаги, проблемът е, че хората много често не възприемат брекетите.
Децата в трети клас не възприемат брекетите, големите хора даже се радват. До сега не съм срещнала лошо отношение заради тях, срещам по скоро любопитство и съпричастност :д.Това какво хората ще мислят, ще спре да те притеснява още щом видиш първите резултати.
  И поне на мен единственото нещо, на което ми пречат е отхапвавето.. с всичко друго няма промяна Simple Smile

# 626
Честно казано, последната ми грижа беше как хората щели да ми възприемат брекетите. Може би това е едно от предимствата да си на 30, а не на 15, когато ме беше срам да си нося шините.

# 627
Благодаря, питам, защото споделих с някои мои приятели мъже, че ще си слагам брекети. И те казаха нещо от рода на - ама това не е секси, определено по-малко ме привличат жените с брекети, ама какво точно ще ти слагат, ти и така добре изглеждаш и т.н. Стана ми неприятно и нервно от това как ще изглеждам. Embarassed Честно казано се и страхувам, но вече съм взела решението да ги сложа.

# 628
Ха-ха, мъжът ми каза, че са секси.  Mr. Green

Моята ортодонтка навремето казваше: "Ако имаш гипс на ръката, ще се срамуваш ли от него? Това е същото." Още повече, че брекетите поне не се отразяват на говора и слюноотделянето така, както подвижните апарати.

# 629
Според мен никак не са секси, ама какво да се прави - в името на бъдещата красота и на здравето.

Общи условия

Активация на акаунт