Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 27 151
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Алия, редактирах, видя ли я?

Много е хубава, от Варна ли е? Hug

# 76
Много интересни възглавници, не ги бях виждала. Тук до сега в единственото ми кратко посещение в бебешки магазин пробвах от тези дългите, но те не минават и зад гърба. Тоест са средно дълги спрямо тези, които показахте тук. Удобни са ми, а и нещо ми се струва прекалено да се увия от двете страни при моите 1,60м Wink
За анатомичната, също ми се струва много удобна. Ще проверя дали я предлагат, за да тествам и нея преди да купя нещо.

# 77
  • Бургас
На мен доки намекна за момче, но каза, че не се вижда добре и другия път ще каже с по-голяма сигурност. Родата и приятели  - всички сме с момчета (даже някои с по три), та бях голяма надежда за едни розови гащи, ама май ще си попълним футболния отбор  newsm47

Ох, и у нас така. Аз имам двама братя, всеки от тях има по две момчета, аз имам едно момче и чакам второ  Joy Горката ми майка - побеля  Joy
И после не били се раждали момчета  Mr. Green Раждат се, и то по много, ама само на определени места.  baby_neutral Явно сме яли едно и също с някаква определена съставка  newsm78

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 20:27 от Никки

# 78
Нещо затихнахте ,направих една пица на ММ беше ми много вкусна от всички до сега .Който съм правила дали щото съм бремена  Grinning

# 79
Всички гледаме финала Биг Брадър Laughing

# 80
  • Бургас
Аз съм на Сървайвър  Peace

# 81
Всички гледаме финала Биг Брадър Laughing

Даааа  Joy

# 82
Хах само явно не и аз мене те я не ме влекът аз си харесвам др предавания на мене ми харесва кошмари в кухнята .Последния епизод бе едно заведение което е близо до нас и навремето един човек който ни нападна излижа от там ни сближи още повече с ММ .С това си го спомням .А аз ще лягам че утре сме на преглед и няма търпение  Laughing Laughing Laughing

# 83
Здравейте. Коланите за бременни не са ли за периода по-нататък. Като знам какъв ужас е към края, чак се чудя, че някой от сега ги боли гърба и кръста. Аз минах без такива неприятности, но ме болеше зверски опашката в осмия и деветия.
Днес с малката ходихме на зъболекар. Не е толкова зле положението, но ме е страх, че може и да стане. Както и предположих не остави човека да си свърши работата и зъба остава с дупка. Каза ми като пораснела още, тогава.  ooooh! На 4,5 години е. Често ставало така при деца на такава възраст. Майките с дете имали ли са такъв проблем? Имам чувството, че трябва да я приспят, не дай боже. Че той ако я заболи съвсем зъба, тя тогава изобщо няма да даде. Не търпи и това е. Страшно човече! Обяснявах, говорих, с добрата, с лошата, ей няма и това е.  Crossing Arms

# 84
  • София
Здравейте, момичета!

Да се включа и аз Simple Smile От София, първа бременност с термин 6ти май. Още преди две седмици доктора беше категоричен, че ще е момиче. Дано да е познал... още от самото начало всички ме убеждават, че ще е момиче, защото щяло "да ми отива повече" Wink

Минах ранния скрининг и БХС и всичко е наред Simple Smile С останалите кръвни изследвания се забавих, защото все ми казваха, че било рано, но в сряда съм на преглед и вече ще направя и тях.

sweety, темата е прекрасна... и аз вече съм в коледно настроение Simple Smile

# 85
Добре дошла Simple Smile Лека бременост!

# 86
  • Бургас
sinq pti4ka Да ти кажа със сина ми ходим на зъболекар, но той няма развалени зъби и никога не са го работили с машинка. Ходили сме да му вадят млечни зъби, защото от долу никнат постоянни, а те не искат да падат и след това да му слагаме силанти. Държи се мъжки, но все ми се струва, че доста го е страх и ако се наложи да му правят пломба или нещо такова мисля, че и аз ще имам проблем. Баща му е доста страхлив в това отношение и явно дребния прилича на него. Аз съм куче марка!
А, твоята щерка е мъничка и според мен е нормално да се дърпа толкова. Аз си изтеглих от интернет едновремешната книжка за човеченцата дето живеят в зъбките Чук и Пук. Не знам дали я знаеш. Голям ефект имаше. Според мен това е начина - вземи някаква книжка за зъбките, и такива неща и най-вече за ползата от зъболекаря. И дори филмче, ако намериш. Говорете си. Не я насилвай. Представи и го по някакъв интересен и забавен начин. Смятам, че ще се получи. Успех!  Peace

# 87
  • Варна
Алия, тази ми я показа една мама от чужбина, тук не можах да намеря преди 4 години, сега може и да има, не знам, но аз я дадох на една фирма да ми я ушият по картинката, чудесно се справиха и ми излезе без пари, пък колко съм я ползвала, две приятелки след мен също, вече за четвърти път ще й е Wink

# 88
Rose Rosy, добре дошла!   bouquet Добавям те на първата страничка веднага.  Hug

# 89
Добро утро майчета Simple Smile
Черпя ви по едно фрешче от нар Simple Smile иии кафенце за тези които пият Simple Smile
Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт