ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 680
  • 807
  •   1
Отговори
# 555
КЛИПЧЕТО НА УОШ! ^_^

Ocaso, благодарско  newsm10

# 556
WOSH MC е мн мн мн мн готин, братлее!  yes

# 557
Ми за Уоши бяхме, ама на. Сега фосилите. Не че не стават, ама този беше свеж и заслужаваше.

# 558
  • Пловдив
placebo7  Tired

Лили Иванова не пее на живо?!? Ти май не си присъствал на нейно участие.... ooooh!

# 559
Съвсем отговорно зaявявaм, че по-тъп Брaдър не е имaло. A нa мен може дa ми се имa доверие по въпросa.
Пуснaлa съм си епилaторa зa фон / нa песентa нa Дaнчето реших че aко ще се мъчa, поне дa не безцелно /.
А едно време колко ни беше забавно в темите.  Hug

# 560
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Уоши номер 1 си!!!!!!  thumbsup thumbsup

# 561
Истинският победител! Много жалко!

# 562
 Peace
Истинският победител! Много жалко!

# 563
УОШ!!!!!! АААА!! За мен той е победителят в този Вип Брадър.
Много му беше хубаво клипчето и пак 50 процента от него не беше показано преди това.
Жалко, много жалко, че го изгониха.  

# 564
Ако не беше се разиграла тая драма с Влади, Уош беше гарантиран финалист. Обаче в последните 10д
темата Влади, неговата хигиена, мечти и драми стана основна, и Уош мина назад и се позабрави

# 565
  • София
....нa песентa нa Дaнчето реших че aко ще се мъчa, поне дa не безцелно /.
Това не беше песен. Това беше тъпня, без мелодия и смислен текст.
Данчето нещо се страхува да пее на живо. и аз предполагам защо. Винаги съм си мислела, че тя пее фалшиво, затова пее вече само рядко познати песни, че да не си личи.
Тя и Лили Иванова не пее вече на живо! На 70 и кусур години си мисля, че е нормално!
Не съм я гледала на живо преди, а и не съм и обръщала внимание като по- млада!
Плацебо7,   #Crazy #Crazy
Не подозирах, че плацебото нанася такива вреди на слуха......  ooooh! ooooh! #Crazy

Не разбирам коментара ти.....
За мен Йорданка пя фалшиво, но сигурно е нормално на нейната възраст....  А за Лили Иванова - смея да твърдя, че за концерта и в зала Армеец не пееше на живо, пък ти ако искаш си мисли, че имам проблеми със слуха....

# 566
Какъв извод можем да си направим мили децааа?

За да побеждаваш, бъди с лоша хигиена!  hahaha Joy

# 567
  • София
Темата спихна... показател, че мнооо се вълнуваме от тук нататък, кой ще се възнесе... Те се осраха, направо...  ooooh! ooooh! ooooh!
Имам сериозно предложение към екипа на Брадъра:
Избира актьори и актЬОРКИ... поверява им отговорната задача да се вживеят в нашите образи и да направят един сезон с актива ни /може и радиосезон/....  Я, с какъв материал разполагат...  Sick

# 568
DMS LEVSKI?!!! WTF дет се викa и aй сиктИр!
Шеомрем сичките! /припaдaщ емотикон /

Вече съвсем сериозно смятaм, че точно нa този сезон подхождa Влaди дa го спечели.
Темaтично ще е.

Йордaнкa нямa нуждa от тaкaвa "чест".

# 569
С всеки следващ Брадър, студиото става все по-малко, публиката също, коментаторите все по-малоумни, водещият все по-изкуфял и неадекватен, а изгонванията стават все по-безцеремонни и обикновени.

Общи условия

Активация на акаунт