ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 672
  • 807
  •   1
Отговори
# 570
Интересното е, че в България винаги, когато има някакви избори хората масово не гласуват и после реват, че малцинството от гласували са им прецакали живота.  Laughing В България е типично, когато един човек има свой фаворит за някакъв вид избор и той не спечели да обвинява в нагласяне и манипулация победителя или организаторите. Българинът много мрази някой да мисли различно от него и всеки инакомислещ на него се обявява за идиот. За това толкова години живеем в едно всеобщо блато на омразата и не виждам изход от него. Българинът е винаги склонен да търси вината в другите за собственото си положение и никога в себе си - справка виновни са ДПС, Доган, Световната конспирация, Журито на Евровизия, мафията на Кличко. Абе всичко е нагласено за да ни е гадно. Целият свят се е наговорил срещу българите да им е кофти живота и всичките им шоута са нагласени.  

# 571
WTF дет се викa и aй сиктИр!

Може ли за подпис да си го взема това?  newsm62

# 572
Какъв извод можем да си направим мили децааа?

За да побеждаваш, бъди с лоша хигиена!  hahaha Joy
+1

dido1302, излагаш се с тия обобщения.

# 573
  • Ню Йорк
Хм кой ли са нагласили  newsm78

# 574
  • София
....нa песентa нa Дaнчето реших че aко ще се мъчa, поне дa не безцелно /.
Това не беше песен. Това беше тъпня, без мелодия и смислен текст.
Данчето нещо се страхува да пее на живо. и аз предполагам защо. Винаги съм си мислела, че тя пее фалшиво, затова пее вече само рядко познати песни, че да не си личи.
Тя и Лили Иванова не пее вече на живо! На 70 и кусур години си мисля, че е нормално!
Не съм я гледала на живо преди, а и не съм и обръщала внимание като по- млада!
Плацебо7,   #Crazy #Crazy
Не подозирах, че плацебото нанася такива вреди на слуха......  ooooh! ooooh! #Crazy
Не разбирам коментара ти.....
За мен Йорданка пя фалшиво, но сигурно е нормално на нейната възраст....  А за Лили Иванова - смея да твърдя, че за концерта и в зала Армеец не пееше на живо, пък ти ако искаш си мисли, че имам проблеми със слуха....
Поднасям извинение  Sick
Мислех, че имаш проблеми със слуха, но съм се излъгала.... проблемът ти не е точно там....  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 23:02 от arhbarzashka

# 575
Според мен Влади има по-голяма нужда от тази победа.

# 576
Темата спихна... показател, че мнооо се вълнуваме от тук нататък, кой ще се възнесе... Те се осраха, направо...  ooooh! ooooh! ooooh!
Имам сериозно предложение към екипа на Брадъра:
Избира актьори и актЬОРКИ... поверява им отговорната задача да се вживеят в нашите образи и да направят един сезон с актива ни /може и радиосезон/....  Я, с какъв материал разполагат...  Sick

А  аз вече ще си гледам кротко и спокойно Съдби на кръстопът ...  и тва е.  Mr. Green  То поне е по действителни случаи  Wink

# 577
Уикенд винаги познава за жалост

# 578
Влади е победител, край!
Ама не може ли и двамата  Grinning

# 579
Влади е победител, край!

Аха.  Grinning

# 580
С всеки следващ Брадър, студиото става все по-малко, публиката също, коментаторите все по-малоумни, водещият все по-изкуфял и неадекватен, а изгонванията стават все по-безцеремонни и обикновени.
Joy Joy Joy

# 581
Влади ще е и добре си изигра нещата, не съм сигурна , че е искрен, малко нещо ми е чоглаво, че играе малко, не знам newsm78

# 582
Гледам няма един човек, който да е ядосан, всички се обичат, прегръщат и целуват. Никой от участниците не е напрегнат, а и парите са си взели.
Все тая кой ще спечели, само ние си тровим тук нервите по някаква причина.
Аз пък ще ви кажа, че ми беше приятно да ви чета и да си пишем и се надявам продуценти и други подобни на предаването да четат тук и да ни показват повече хубавите неща в Къщата на Ол Старс.

# 583
  • София
Скрит текст:
....нa песентa нa Дaнчето реших че aко ще се мъчa, поне дa не безцелно /.
Това не беше песен. Това беше тъпня, без мелодия и смислен текст.
Данчето нещо се страхува да пее на живо. и аз предполагам защо. Винаги съм си мислела, че тя пее фалшиво, затова пее вече само рядко познати песни, че да не си личи.
Тя и Лили Иванова не пее вече на живо! На 70 и кусур години си мисля, че е нормално!
Не съм я гледала на живо преди, а и не съм и обръщала внимание като по- млада!
Плацебо7,   #Crazy #Crazy
Не подозирах, че плацебото нанася такива вреди на слуха......  ooooh! ooooh! #Crazy
Не разбирам коментара ти.....
За мен Йорданка пя фалшиво, но сигурно е нормално на нейната възраст....  А за Лили Иванова - смея да твърдя, че за концерта и в зала Армеец не пееше на живо, пък ти ако искаш си мисли, че имам проблеми със слуха....
Поднасям извинение  Sick
Мислех, че имаш проблеми със слуха, но съм се излъгала.... проблема ти не е точно там....  ooooh! ooooh! ooooh!
Ок, това е мое мнение  и съм си го изградила върху конкретни факти! И тъй като вече излезнахме от темата  не си прави труда да ме информираш къде точно ми е проблема!   Peace

Съгласна съм, че Йорданка нямаше нужда от тази "слава"!  

# 584
  • София
Темата спихна... показател, че мнооо се вълнуваме от тук нататък, кой ще се възнесе... Те се осраха, направо...  ooooh! ooooh! ooooh!
Имам сериозно предложение към екипа на Брадъра:
Избира актьори и актЬОРКИ... поверява им отговорната задача да се вживеят в нашите образи и да направят един сезон с актива ни /може и радиосезон/....  Я, с какъв материал разполагат...  Sick
А  аз вече ще си гледам кротко и спокойно Съдби на кръстопът ...  и тва е.  Mr. Green  То поне е по действителни случаи  Wink
Мдаааа... вече и остроумието ми се изнесе... /ако изобщо съм го имала, де/... направо ми писна от бг реалити... повече режисура няма дори и в Съдбите... права си....  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт