ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 681
  • 807
  •   1
Отговори
# 585
Данчето си е звезда и без да печели. Нека Влади, чийто живот е много труден в последните години, да спечели и това да го усмихне. Може положението му да се пооправи.

# 586
Гледам няма един човек, който да е ядосан, всички се обичат, прегръщат и целуват. Никой от участниците не е напрегнат, а и парите са си взели.
Все тая кой ще спечели, само ние си тровим тук нервите по някаква причина.
Аз пък ще ви кажа, че ми беше приятно да ви чета и да си пишем и се надявам продуценти и други подобни на предаването да четат тук и да ни показват повече хубавите неща в Къщата на Ол Старс.

Подписвам се под това мнение! Респект!

# 587
Изпуснаха най хубавия момент на Йорданчето. Когато беше номинирана и тъкмо щяха да кажат кой е изгонения и я видяхме заспала вече.

# 588
Евгени Минчев ме разсмя.

# 589
Айде да се свършва вече. Малко остана.

# 590
Данчето си е звезда и без да печели. Нека Влади, чийто живот е много труден в последните години, да спечели и това да го усмихне. Може положението му да се пооправи.
ajde  стига с това бг съжаление бе!

Данчето си е любимата звезда и друга не може да бъде - тоя е на половината на годините й и е като припикано мушкато... егати плужека - ама да го съжалим, а? ooooh!

# 591
Осaко, може, рaзбирa се. Simple Smile

Aз викaм Кънчев дa гушвa Рефaнa, сaмо той е достоен.
Влaди дa нaпрaвят водещ нa Ол Стaрс-с и те тaкa.

# 592
Да, ама любовта може да мине и през съчувствие ( не съжаление) емпатия и такива работи.
Това също е любов на публиката.

# 593
Разгонихте се  hahaha

# 594
  • София
"Разгонихте се, разголихте се толкова много" Ники Кънчев е просто ненадминат днес  hahaha hahaha hahaha

# 595
Разгонихте се толкова много че и аз не съм ви виждал толкова разго/ни Rolling Eyes  Ох тоя човек трябва да си почине малко от тая професия

# 596
Анкета
Кой ще е Победител?(официално)

Йорданка Христова                    51 (37%)
Владислав Карамфилов              22 (16%)

КОЙ ИСКАТЕ ВИЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ?
7 (5%)
Йорданка Христова                    26 (19%)
Владислав Карамфилов              29 (21%)

Общ брой гласове: 90

№2 - Йорданка Христова

ПОБЕДИТЕЛ: Владислав Карамфилов

# 597
Ники Кънчев все повече издиша  ooooh! Време му е да се пенсионира  Peace Чакам Госта да дойде да почерпи ,ако са му останали пари от купуване на ваучери Simple Smile

# 598
  • София

Унижават Йорданка, за да усмихнат Влади!
Sick

# 599
Да му е честито на Въргала.
Лека вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт