ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 695
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хайде добутахме до финала.Лека нощ от мен и ни пожелавам в темата за Ал старса да има повече поводи за смях и по-малко Венета Райкова.

Госте, къде си, бе ?  Laughing
Вярно, да почерпи  Joy

# 616
Темата спихна... показател, че мнооо се вълнуваме от тук нататък, кой ще се възнесе... Те се осраха, направо...  ooooh! ooooh! ooooh!
Имам сериозно предложение към екипа на Брадъра:
Избира актьори и актЬОРКИ... поверява им отговорната задача да се вживеят в нашите образи и да направят един сезон с актива ни /може и радиосезон/....  Я, с какъв материал разполагат...  Sick
А  аз вече ще си гледам кротко и спокойно Съдби на кръстопът ...  и тва е.  Mr. Green  То поне е по действителни случаи  Wink
Мдаааа... вече и остроумието ми се изнесе... /ако изобщо съм го имала, де/... направо ми писна от бг реалити... повече режисура няма дори и в Съдбите... права си....  Crossing Arms

Аз не се ядосвам - жалко само, че приключваме с  купона тук ...   Hug  

Гост32, ако не почерпи обаче с каса бира  не е човек ...  Laughing

# 617
подиграха се с Данчето - тази достойна жена, която ги сложи всички в малкия си джоб, за да нахранят този световно неизвестен - кой го знаеше от младите до сега?
Известен с това, че е пропил апартмента си и неистовите  напъни да създаде едно клише- ..филма си му беше пълен провал.

# 618
Знае ли се кой ще участва в All Stars ?

# 619
  • София
Лека нощ! Утре ще гледаме неизлъчените моменти!

# 620
Гостът е изхарчил парите за сим карти и няма как да почерпи!  Laughing

Това е най-безинтересния финал. Темата не мръдна с повече от 2 страници в самия край.  Rolling Eyes

# 621
айде, да ходи да се напие и пак да се жалва, че жена му ще го остави,,,

# 622
Това е най-безинтересния финал. Темата не мръдна с повече от 2 страници в самия край.  Rolling Eyes

Миииии гледам и няма време да пиша, щот е интереснооо.  Simple Smile

# 623
Дами и господа, беше ми драго да съм част от коментиращите. До сряда  Mr. Green

На Влади честито!

# 624
Лягaте, a лaмпите още не сa зaгaсени. Номинирaни сте с две точки!

Досегa не ми се е случвaло дa съжaлявям някого зa товa, че е спечелил Брaдърa. Буквaлно му съчувствaм нa Влaди.

# 625
Аз лично съм доволна от развоя, харесвах Влади от началото и симпатиите ми нямат нищо общо със съжалението. За мен по- важно е, че " примерът" Жени и Тачо не са победители.

# 626
Всъщност победителите на сезона са АЛБЕНА и УОШ /без значение в какъв ред/... двамата  са единствените, които си тръгват по-обичани и харесвани отколкото влязоха....  Crossing Arms
Скрит текст:
Другите се осраха... нямам намерение да се редактирам в този лайнян сезон... Да го духат...  #2gunfire
+1
 Joy Joy Joy

Хайде, честита му победа на Влади. От мен да мине, "смисъл, разбираш ли, брато" Grinning Сигурно повечето съквартиранти се радват за него. Дано и той се радва и му донесе нещо хубаво. Уош е моят победител.
А гост къде е? Празнува сега някъде, тото пуска, ще ни забрави и ще видите как и по една бира няма да ни почерпи.

Миииии гледам и няма време да пиша, щот е интереснооо.  Simple Smile

Joy Joy

# 627
Ами честито, но не съм доволна Crossing Arms Да, кой ще е в Алл старс?

# 628
Дами и господа, беше ми драго да съм част от коментиращите. До сряда  Mr. Green

Утре също има епизод.   Mr. Green

# 629
  • София
Изобщо нямах възможност да следя предаването, но все пак не изпуснах финала или поне част от него. Мислех, че ще е Йорданка Христова, според мен тя повече заслужава, не се случи, но... тя си знае, че има любовта на хората.
Дано животът на Влади тръгне от тук нататък в положителна посока. Аз лично не очаквах, защото май беше от типа участници като Орлин преди - ненабиващи се много на очи, но явно пък харесван. Да му е честита победата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт