ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 498
  • 807
  •   1
Отговори
# 45
Само Албена. Само тя игра.
Съгласна съм, другите  "бяха себе си"...

Когато играеш някаква игра, също може да си себе си.
Завиждам ти, че познаваш всички останали толкова добре, че да се осмелиш да кажеш, че са били себе си. Браво.
Точно за това бяха кавичките.Албена игра играта, беше провокативна и такава, каквато сме я гледали в предаванията.Малко И завиждам за самообладанието и търпението. Peace

# 46
  • SF
Веско-Варна ме познава много добре и знае отлично какви качества притежавам. Той притежава и изключителното право да ме напътства и да ми напомня кого да харесвам. Само не трябва да се изпуска да прави това в темата, защото е в нарушение на форумните правила.
Иво и Наско еднакво се изложиха, независимо от това дали Веско-Варна си пада по Иво. Албена и майка й нямаха връзка с тяхната ситуация.

# 47
  • Варна
Албена обаче има най-гадното "себе си" от всички.... не трябва да печели, носи лошо послание донякъде! Naughty
Само заради Банши!
Одри, тия са цветета сравнение с Албена, те просто са глупави!
Дуспа за Малта?!?!? Утре продължаваме спора!

# 48
6.Кучкова
5.Кърканджиеви
4.Въргала
3,Йорданка
2.Албена
1.Уош

Или ако са си направили договорката с Кърканджиеви то тогава те са на 1 во място

# 49
Уош Peace
Симпатичен ми е,без да се е изложил много /не казвам никак, ама то такъв няма  Peace/

# 50
  • Испания

Има, има. Тити.  Heart Eyes Ама... Sad

# 51
Маме Hug

Глас и от мен за Албена и Уош.

# 52
Албена - притежава красота и интелект. Народът я харесва и няма нищо против нея. Плюят я само т.нар. звезди, както и други, които се асоциират с тези звезди или се припознават в коментарите.

Супер свежо излъчване, много смях със забавната й майка. Не само победител, но трябва да има и ново предаване!!!  bowuu

# 53

Недик,
Албена - притежава красота и интелект. Народът я харесва и няма нищо против нея. Плюят я само т.нар. звезди, както и други, които се асоциират с тези звезди или се припознават в коментарите.

Супер свежо излъчване, много смях със забавната й майка. Не само победител, но трябва да има и ново предаване!!!  bowuu

Недик, моля те утре си я прибери в къщи Вулева и повече не се мотай в темата  Mr. Green

# 54

Недик,

Недик, моля те утре си я прибери в къщи Вулева и повече не се мотай в темата  Mr. Green
И защо реши, че на теб точно ти е позволено да упътиш някой към изхода?  Rolling Eyes

# 55
Щот' мога да си го позволя  Mr. Green

# 56
Щот' мога да си го позволя  Mr. Green
Кажи си го направо - завистта и злобичката ти идват малко в повече  Grinning Grinning Grinning

# 57
Кога започва новият сезон?

# 58
Кога започва новият сезон?
Казват, че веднага след този на 18.

# 59
Щот' мога да си го позволя  Mr. Green
Кажи си го направо - завистта и злобичката ти идват малко в повече  Grinning Grinning Grinning

Недик , определено не те разбирам ooooh!  пробвай пак

В сряда започва новия.

Общи условия

Активация на акаунт