ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 703
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
Кали в "На кафе" отново с нейните глупости... Ужас. Sick

# 136
Кучкова или Тачо с Жени трябва да излязат първи. Другите четирима както и да се подредят на финала ще съм доволна.
За първи път в това предаване имам толкова много фаворити.

# 137
Не си представям да ни натресат Кърканджиеви за победители. Надявам се да не ни натресат и Въргала. На мен ми се иска да е Албена, но тъй като не вярвам да си го позволят, ще се радвам и на Уош.

# 138

Тия голям разговор правят, после трябва ди гледам.  Mr. Green Пък щом и Кали участва.  Heart Eyes

# 139
  • София
Дали в "На кафе" и в "На лимонада"... едва ли може да се очаква нещо друго от нея...  Mr. Green

# 140
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Гласувах за Влади, Уош и Албена  Peace Пък да видим... Принципно нямам изразен фаворит от тях тримата.

Поздрави на домакинята на темата!    bouquet  Радвам се, че отново е сред нас.

# 141
  • София

Който и да е, но без Албена!

# 142

Който и да е, но без Албена!

Peace Бих добавила и без семейство Калканжиеви. Обаче Жени я лансират, а на Албена какво й харесват? Харесвам само умът й- сече като бръснач и здравите нерви. Ако изобщо има такива.  Mr. Green

# 143
Никой!!!
Или магарето, което понесе стоически гадния дъжд и студ при вли3ането на "3ве3дите".

# 144
  • гр. Шумен
Споменаха сега за защитниците.

Кои ще бъдат защитниците?

# 145
Никой!!!
Или магарето, което понесе стоически гадния дъжд и студ при вли3ането на "3ве3дите".
А да! Магарето!!

# 146
  • Испания
Споменаха сега за защитниците.

Кои ще бъдат защитниците?

Конкретни имена не казаха. Гала само спомена, че някои от напусналите съквартиранти ще бъдат защитници.

# 147
Глас за Кучкова, само да не е Влади. Напълно съм съгласна с мнението на Неко за него, много престорен ми се вижда.
Доколкото знам и тук участниците предварително казват кой ще ги защитава, някъде бях чела и ми е останало като инфо.
Маме-  bouquet

# 148
  • София
Очаква ни един протяжен финал Mr. Green близки проценти, нечувани и невиждани стойности Joy и яко пулене от страна на водещия.

# 149
Глас за Кучкова, само да не е Влади. Напълно съм съгласна с мнението на Неко за него, много престорен ми се вижда.

И аз не искам да е Влади, вчера попаднах на интервю с жена му, толкова е хубавичка,много ми дожаля за нея. Наранена е от представянето на Влади, от това, че е коментирал толкова лични неща. Парите не им били най- големия проблем, тя била дала съгласието си за филма му, други неща имало....За мен той е пълен егоист, съжалявам, но не ме докосва, не го намирам за достоен, не го разбирам, не ми е интересен, филмът му за жалост също / а аз съм луд фен на бг филмите/

Общи условия

Активация на акаунт