ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 724
  • 807
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз лично съм доволна от развоя, харесвах Влади от началото и симпатиите ми нямат нищо общо със съжалението. За мен по- важно е, че " примерът" Жени и Тачо не са победители.

Успях да хвана клипа им когато излязоха и да си призная чак ми станаха симпатични  Simple Smile

# 631
  • София
Гостът е изхарчил парите за сим карти и няма как да почерпи!  Laughing

Това е най-безинтересния финал. Темата не мръдна с повече от 2 страници в самия край.  Rolling Eyes

Мда, и не само! Опорочиха целия сезон!
Харесвам това риалити и винаги съм гледала с интерес, обаче и  на мен ми писна от режисирани скандали, кенефи и лай.а и на края вече ми беше все едно дали гледам или не!

Той сезона свърши, те ще ми излъчват неизлъчвани кадри от преди два месеца.....   newsm78  сбъркана работа!!!

# 632
Аз лично не очаквах, защото май беше от типа участници като Орлин преди - ненабиващи се много на очи, но явно пък харесван.

А.не не..Орлин все говореха колко спи и как само яде шоколад, ама един такъв позитивизъм излизаше от него. Излъчване някакво имаше, не говоря дали е хубав или не, просто караше и другите да се усмихват.

# 633
# 634
Ииииииии пластмасов плакет за победителя Laughing !

# 635
Ииииииии пластмасов плакет за победителя Laughing !

маде ин чина  Laughing

# 636
  • София
Момичета, хайде до скоро... /макар ол старс да не са ми от любимите/  Hug

Маме, благодаря за старанието   bouquet

На близначката и брадчедките   love001

# 637
Дами и господа, беше ми драго да съм част от коментиращите. До сряда  Mr. Green

Утре също има епизод.   Mr. Green

Канена съм на едно мероприятие и ще пропусна. А и малко почивка да дам на мъжо, че ше ме изхвърли от нас, заедно с телевизора и Брадъра.  Laughing

# 638
То пък толкова гнус излята на едно място може ли да се събере  newsm78 ?
Намалям си очакванията за Ол Старс от нулеви до минус 32.

Мисля и аз лека да ви казвам.   bouquet

# 639
Той сезона свърши, те ще ми излъчват неизлъчвани кадри от преди два месеца.....   newsm78  сбъркана работа!!!

A де!  smile3555

# 640
Намалям си очакванията за Ол Старс от нулеви до минус 32.

Мисля и аз лека да ви казвам.   bouquet

Сменяш от C на F?  Laughing

Лека.

# 641

A де!  smile3555
Каква е логиката да ги пускат тия кадри като вече е избран победител?

# 642
Дами и господа, беше ми драго да съм част от коментиращите. До сряда  Mr. Green

Утре също има епизод.   Mr. Green

Канена съм на едно мероприятие и ще пропусна. А и малко почивка да дам на мъжо, че ше ме изхвърли от нас, заедно с телевизора и Брадъра.  Laughing

Ще се събираме някъде в тайни квартири да гледаме нелегално.   Mr. Green 

пп. сега се сетих - имах навремето колежка, която си носеше портативен телевизор на работа, за да гледа един сериал ... а мъжът и беше казал, че може да метне  големия (тя беше доста ячка) на гръб и да си бодне антената отстрани.  Laughing 

# 643
Каква е логиката да ги пускат тия кадри като вече е избран победител?

ден с брадър > ден без брадър

логика, кой туй нещу?  Laughing

# 644
Ще се събираме някъде в тайни квартири да гледаме нелегално.   Mr. Green  

пп. сега се сетих - имах навремето колежка, която си носеше портативен телевизор на работа, за да гледа един сериал ... а мъжът и беше казал, че може да метне  големия (тя беше доста ячка) на гръб и да си бодне антената отстрани.  Laughing  

Банши новини за теб: Има едни неща викат им смартфони...  smile3534

Охх ставам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт