ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 743
  • 807
  •   1
Отговори
# 645
Банши  Joy това остана - с портативен тв да се разхождам.  Laughing

# 646
  • София
пп. сега се сетих - имах навремето колежка, която си носеше портативен телевизор на работа, за да гледа един сериал ... а мъжът и беше казал, че може да метне  големия (тя беше доста ячка) на гръб и да си бодне антената отстрани.  Laughing 
rotfImao rotfImao rotfImao

# 647
Ще се събираме някъде в тайни квартири да гледаме нелегално.   Mr. Green  

пп. сега се сетих - имах навремето колежка, която си носеше портативен телевизор на работа, за да гледа един сериал ... а мъжът и беше казал, че може да метне  големия (тя беше доста ячка) на гръб и да си бодне антената отстрани.  Laughing  

Банши новини за теб: Има едни неща викат им смартфони...  smile3534

Охх ставам.  Laughing

Ейй, добре че ме светна ...пич  Wink  Laughing Hug
Един виц за тебе: Ако първият и телефон е бил с тъч скрийн - значи е малка за тебе  Laughing

# 648
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ние с шайбите кво да кажем  Simple Smile

Благодаря за компанията ви! Беше приятно и забавно, поне тук. На Влади - честито! 

# 649
Урааа да живее Влади Въргала. Най-добрия.

# 650
Урааа да живее Влади Въргала. Най-добрия.

И Кончита Вурст да живее!

# 651
 :Може би в  финалът Влади Въргала обра вота на излезналите  Вулева и Уош.Честито на Влади напълно си заслужи победата.От тук нататък го чакат само хубави неща в живота.За мен лично Въргала ми даде смелост ако догодина има биг брадър със непознати хора да се пробвам. На мен точно  смелост ми липсваше.Кали е яд ще тя не победи единствено тя от бившите съквартиранти не прегърна Влади.Отново недостоено поведение от страна на чалгаджийката. beer3 beer beer3 cheers

# 652
  • София
Може би в  финалът Влади Въргала обра вота на излезналите  Вулева и Уош.Честито на Влади напълно си заслужи победата.От тук нататък го чакат само хубави неща в живота.За мен лично Въргала ми даде смелост ако догодина има биг брадър със непознати хора да се пробвам. На мен точно  смелост ми липсваше.Кали е яд ще тя не победи единствено тя от бившите съквартиранти не прегърна Влади.Отново недостоено поведение от страна на чалгаджийката.
Давай  Peace аз ще съм с теб и другите предполагам  Laughing Не се шегувам, аз не бих отишла в подобно шоу, ще изтерясам на втория ден, я за цигари, я щото някой ми ходи зад гърба в тоалетната. Пък и слабост от домакинската работа ми е готвенето, ще се изпокарам с народа в кухнята Laughing
А къде е касата бира Laughing твоя човек победи.

# 653
Намалям си очакванията за Ол Старс от нулеви до минус 32.

Мисля и аз лека да ви казвам.   bouquet

Сменяш от C на F?  Laughing

Лека.

Не си легнах нещо, не мога. Пусто любопитство!
Искам да ти отговоря нещо оригинално и смешно, но ще взема да се объркам с тия градуси и ще си замълча преди да се изложа.

За мен лично Въргала ми даде смелост ако догодина има биг брадър със непознати хора да се пробвам. На мен точно  смелост ми липсваше. beer3 beer beer3 cheers
'Айде...и аз идвам, а ако дойде и някой друг, ще сФОРУМираме група с името "Малинка", например, със стратегия ще влезнем.
Бири емотиконки не се зачитат за почерпка Grinning

# 654
Говори се, че Люси Иларионов ще влезе във Вип Брдър ал старс. Дано да е вярно, той е
над 100кг толкова е красив  Heart Eyes

# 655
  • София
Той е над 150 кг.

# 656
Последно кой ще влиза? Надявам се само Петя Буюклиева да не влезе, че е адски противна. Не бих я изтърпяла.

Двете фекалки направиха страхотна услуга на Влади- Въргала. Радвам се за него, той е читав човек, макар до последно да си мислех, че Уош ще спечели.

Интересно ми е да видя какво ще стане с Албена? Надявам се някой велик продуцент да я покани за водеща, интересно ще ми е.

# 657
Да, красив е. Какво значение имат някакви кила. Кончита не влезе ама ето този  влиза, дано се успокоиш  Joy

Той е и забавен. Мисля, че ще в плюс за шоуто, ако и малък Тошко влезе ще има зрелеща.

# 658
Интересно ми е да видя какво ще стане с Албена?

Чакай да видя кристалната си топка, значииии:

- Ще продължи да е водеща и никой няма да знае затова.
- Може да направи още една гола фотосесия за някое списание.
- С парите от брадъра ще си направи още няколко пластични операции.

Туй то.  newsm53

# 659
Уф, хич не съм доволна  Naughty

Довечера ще има ли епизод или само в дейлитата ще дават неизлъчваните кадри?

Колко е наградата за Влади? /съжалявам ако сте писали, не мога да изчета всичко от снощи/

Владо преди Данчето- абсурд  Stop

Общи условия

Активация на акаунт