Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Маре: големи преживелици си имала.
Петьофи: честити сини гащи.

Да ви почерпя, днес имам имен ден!
http://prikachi.com/images.php?images/95/7832095T.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/129/7832129N.jpg
честит имен ден!желая ти много здраве,любов ,щастие а бе от всичко хубаво по много  Hug
ох какви хубави работи постваш тука лигите ми потекаха   Mr. Green

# 601
  • до едно тепе
Глухарче, Честит Имен Ден! Много здраве и послушно здраво бебе по термин  bouquet

# 602
  • shumen
Глухарче,честит имен.Да си жива и здрава.

# 603
  • NE
Кашмирче Защо не можеш да принтираш?
Глухи ЧИД! Носи името си с много здраве, щастие и късмет.  bouquet
Перу Може да е коляно или лакът. Mr. Green И аз се спирах от саламчета. Хемоглобина е още що годе добре.

# 604
  • София
Глухарче, да си ми жива и здрава!  bouquet Hug
Феичка, щот се сетих по никое време и няма да ти казвам к'ви врътки бяха да намеря принтер. Голяма бяла птица съм.  Mr. Green

# 605
Аз да си кажа, в събота от психарии ходих на лекар. На коренно различен от моя си. Гледа бебо и реши, че е много напред - 8 + 3 гс, а реално същата седмица в понеделник моят си ме определи в 6.0гс. Дребното беше 1.3см. Днес ходих при него, каза че всичко е наред, и че съм в края на 8-ма наистина и бебето е 1.4см. Притесни ме моментът с това малко нарастване. Вярно, че само 3 дни е разликата, но предишната седмица растеше невероятно бързо и почти утрои размера си, а сега само 1мм. Освен това гледам по разни сайтове, че размерите за края на 8-ма седмица трябва да клонят към 2см и нагоре, което съвсем ме обърква.  newsm78 newsm78 Имам ли повод за размисъл или всичко е в рамките на нормалното, както казва и доки ?

# 606
  • В къщурката на хълма на феите
Бубинка във всеки един етап на бременността бебетата растат различно .. аз докато бях бременна изтръпвах като момичетата в отчетна през съответния етап, докладват, че техните деца тежат еди колкото си, пък мойто е доста след тях без грам да съобразя, че все пак тва дете трябва освен всичко друго и да го родя, а процеса на раждането е все едно да се опитваш да си натикаш 10 кила диня в ухото .. мисълта ми е - важното е, че бобчето расте, независимо, че не е равномерно и че го няма в еди коя си таблица .. и ако тръгнеш да се психираш още от сега, вярвай ми като бебето ти е нахранено, подсушено и само трябва да спи, а всъщност вместо това то ти ревне в ръцете, ще ти иде да хванеш гората .. щом двама лекари са ти казали, че всичко е наред - вдишай дълбоко и остави таблиците за някой графоман ..

# 607
  • Северозапада
Буби, +1. Щом лекаря ти казва, че всичко е наред, значи е. Предполагам, вярваш на лекаря си!? Аз затова спрях да чета отчетната след раждането. В сравнение с връстниците си, моето изглеждаше изостанало по всички критерии. Другите вече ставаха и ходеха, а моето като я сложех права, едва я държаха краката. Други говореха, тя само мучеше  ooooh! Гледай си здравето и спокойствието, а ако има нещо, лекарите няма да ти го спестят, но няма да има нищо и ще родиш здраво бебче около термин Simple Smile

# 608
Ами аз го отдадох на това, че ехографите са различни и че или при единия не е бил 5мм миналия понеделник или при другия не е бил 1.3 в съботата. Най-вероятно истината е някъде по средата. Понастоящем се опитвам между работата да използвам малкото свободно време за четене на градивна литература - например за след раждането. Изпоизчетох всички страхотии за аборти и тн. , а реално нямам идея какво ще правя като родя. Човек от толкова умуване накрая нищо не знае.

# 609
  • София
Да се отчета и тук, че днес ми взеха всякакви флуиди  Mr. Green и си чакам резултатите. Видях меченцето, пак си мързелуваше по гръб и се денсеше с ръчички. На татко си се е метнало. Laughing

Аа, да - със задана плацента съм била. Това какво трябва да ми носи като информация?  newsm78

# 610
  • В градината...
Кашмирче, че ще го усетиш по-рано  Mr. Green и аз съм така  и усетих бебка в 15-та седмица /към 16-та/. Мислех, че си внушавама, ама не.

По повод растежа и нашите нелогични  терзания да споделя.
 ММ е голям чешит и всичко го избива на майтап. Та правя си аз едни сметки, че през 4 седмици бебка е била  2,5 см., 6см., 12см. и карайки по тази логика смятам на глас - януари -24см., после 48 и ММ продължава мислите ми  - "март -1 метър, април - 2, а трябва да се роди през май 4 метра; Дам, ако това бебе не се роди 4 метра, ще го върнем и ще се скъсаме от притеснения  Naughty".  hahaha Joy

# 611
  • Северозапада
Бубинка, още си в доста ранна бременност. Информирай се за сега какви изследвания ти предстоят, може да прочетеш как расте бебчо. Кога какви органи се формират. Има филмчета, гледала съм ги и по NG, за вътреутробното развитие. Все интересни и неплашещи неща. Хич и не чети за аборти. Виж кои храни е добре да избягваш и на кои е добре да наблегнеш. Неусетно ще минеш средата и ще започнеш да разглеждаш колички, креватчета, дрешки, покупки и т.н.

# 612
  • В къщурката на хълма на феите
Кашмирче, че ще го усетиш по-рано  Mr. Green и аз съм така  и усетих бебка в 15-та седмица /към 16-та/. Мислех, че си внушавама, ама не.

По повод растежа и нашите нелогични  терзания да споделя.
 ММ е голям чешит и всичко го избива на майтап. Та правя си аз едни сметки, че през 4 седмици бебка е била  2,5 см., 6см., 12см. и карайки по тази логика смятам на глас - януари -24см., после 48 и ММ продължава мислите ми  - "март -1 метър, април - 2, а трябва да се роди през май 4 метра; Дам, ако това бебе не се роди 4 метра, ще го върнем и ще се скъсаме от притеснения  Naughty".  hahaha Joy
Joy Joy Joy аууууууууууу много е добро това ..  Joy Joy Joy

# 613
Кашмирче и аз съм със задна, както е казала Перу, ще го усетиш бебочето ранко , ранко  Heart Eyes
Бубинка, не се психирай, а си гледая рахата  Hug и се наслаждавай на бременноста.
Лелееее Перу, смяла съм се на глас  Joy Joy Joy

Какво ли става със Светлето, че от два дена я няма да пише  Thinking
Днеска съм в клиниката, голямо чакане ще падне.

# 614
  • София
Перу, мъжО ти е много духовит  Laughing
Аз мисля, че усещам нещо, ама не знам дали не си въобразявам. Даже днес като легнах и чакам за коремния и усетих нещо.  Heart Eyes
Маре, тези доктори при вас не си ли спазват часовете? То и аз бях за 8:30 днес, ма на съшото мнение бяха още 4 мами, та си почаках.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт