Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 143
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Бубинка, още си в доста ранна бременност. Информирай се за сега какви изследвания ти предстоят, може да прочетеш как расте бебчо. Кога какви органи се формират. Има филмчета, гледала съм ги и по NG, за вътреутробното развитие. Все интересни и неплашещи неща. Хич и не чети за аборти. Виж кои храни е добре да избягваш и на кои е добре да наблегнеш. Неусетно ще минеш средата и ще започнеш да разглеждаш колички, креватчета, дрешки, покупки и т.н.

Следя си аз всяка седмица какво му се случва на мъника Simple Smile Гледам снимки, видео където докопам, защото няма кой знае какво на толкова ранен етап, в смисъл не се вижда много. За храните също проучих още отначало и се улавям в леко откачени действия - например прочетох, че в един привидно натурален сок без консерванти има фенилаланин и директно си го върнах в хладилника.  Crossing Arms Също съм решила да не се храня в заведения,параноично е но поне в началото не смея.

# 616
  • Северозапада
Бубе, ти ме уби  Laughing Аз си мислех, че само аз чета като хахава къде ли не и какво ли не Hug

# 617
А то да не ядеш по заведения, не е никак голяма загуба, даже по добре  Mr. Green Пак соковете, може да си ги правиш самичка у дома, така винаги ще са пресни  Wink

Кашмирче тук няма такова като спазване на час. Часа просто ти гарантира че този ден ще ти видят и ще минеш, а кога точно, божия работа  Laughing Но е клиника за рискови бременности и наплива е огромен, така че не остава нищо друго освен да си чака смирено човек. То даже да се вредиш при някой гинеколог специалист там си е постижение огромно, че иначе бременните ги следят лични лекари, дето са нещо между гинеколог и общ лекар.

# 618
Бубе, ти ме уби  Laughing Аз си мислех, че само аз чета като хахава къде ли не и какво ли не Hug

Гледам вече да разреждам с по-позитивни четива Simple Smile В крайна сметка каквото Бог е рекъл. Щом не е рискова бременност, остава само чакането.

Перу, мислех, че само моят ги взима на майтап нещата. Като му обяснявах за жълтъчното мехурче, което изхранва бебето, веднага реши, че това му е хладилника. И на редовния ми въпрос "Какво ли прави бебо" ми вика, "добре е, плува си и папа от хладилника". Мъжка им работа.

# 619
  • В къщурката на хълма на феите
Мъжете ви много хубаво правят.. Колкото по-сериозно вземаш някакви неща свързани с бременността, толкова повече психираш..  От личен опит ви го казвам

# 620
  • София
Някой от вас ял ли е ананас по време на бременността? Четох, че предизвиква контракции, а така ми се яде пусто. Crazy

# 621
Аз, и калмари ядох в неделя. Още бременея.

# 622
  • София
 Mr. Green Добре, ще си хапна и аз.

# 623
  • NE
Кашмирче Много е вероятно е да си усетила балеринката. Моят дивак го усетих в 16 г.с. и то почти свита на две зареди старият диван. После да ти казвам ли колко често стоях там. Laughing Сега още по-често ще я чувстваш, а накрая ще си контактувате двете. Ех .... Heart Eyes
Ананасче хапни, но малко. Аз умирах за компот от сливи. Blush
Бубинка Бях чула за едно момиче, което пиеше само вода от страх. Crazy Важното е казала Меци. Peace
Перу Добра логика. Laughing

# 624
Изядох ЦЯЛ ананас преди да ида в болницата, щото много исках да ми тръгнат контракции и да родя нормално  Joy hahaha Резултат - нулев,,,,, ooooh!  само дето анестезиолоцката се хвана за главата като и казах , че точно преди да дойда съм изяла цял ананас/към 3,30/, влезнах за спешно секцио в 6  hahaha

Представете си следната картинка: Предродилна- 6 легла , едно голямо бюро с дежурните и  две бременни- аз и още една Теодора. Тя вързана на окситоцин, ама видимо отегчена дори че се точи всичко, снове из стаята, посядва на перваза, сестрата недоволна що се хили и си говори преспокойно с мен, а не ражда/а в последствие роди по-бързо от мен, влезна да напъва след като аз влезнах за секцио и излезе набързо преди мен  Joy hahaha това момиче и то не разбра как роди, според мен/ аз седнала по турски на леглото с едната ръка си придържам апартачето за тоновете, за да не ми слагат коланите, а с другата вързана за кръвното, апаратите до мен пищят, щото и на двете показателите  са извън норма, а ние двете "раждащи" преспокойно си говорим абсолютни глупости. Лекарите през това време се суетят и се готвят за секцио и раждане нормално ....в тая картинка, присядва до мен анестезиоложката и на достатъчно висок тон ме пита:-Яла ли си днес и какво и кога за последно  Joy hahaha

-Аз -да- точно преди да дойа. Поглежда тя големият кръгъл стенен часовник, часът е към 5 и нещо и видимо недоволна си отбелязва нещо. Следва напомняне на продължението на въпрооса--Какво?  Blush Blush

Видимо смутена отговарям- Амиии сутринта към 9 една ябълка, после баничка, едно рогче, айрян в 10 , а точно преди да дойда ананас.

Провиква се наблюдаващата и единият дежурен лекар от към бюрото

-Колкооо ананас??!
-Амииии-цялл  Blush Blush отговарям аз, видимо очудена, колко ананас може да се изяде освен цял.  Joy При което цялата зала наред с другата ражда прихват да се смеят , а дежурният лекар от смях ли от отчаяние ли, започна да си блъска демонстративно главата в стената  Joy.....Нямам да ви казвам като дойде моят лекар какви физиономии направи като му казаха..... Joy

# 625
  • NE
Прахче Разбила си ги. Laughing
До сега съм близка с момичето с което раждах.

# 626
И ние  Heart Eyes Тя роди момченце, голям , хубав мъж /3800,52см/с няколко минути 10-15 разлика. са с моята девойка....ама младежа се роди по-голям и сега голям върви  Blush  дано се харесат младите хихихи много голям сладур е и майката е много готина  Blush

# 627
  • до едно тепе
Прахче направо си им скрила шапките Laughing
Аз последно като ядох суров ананас тъкмо бях почнала да пия метфогамата преди да забременея със Слави. Единственото ми дежурство в тойлета заради метфогамата беше тогава Laughing Сега не ми се яде. На мен само салати и киселко ми се яде май. Сладкото като е ограничено, тестото също иии салатите ми станаха страст Laughing
Бубинка не е филмирай-важното е, че расте.  Peace
Аз като си знам кога усетих Слав и сега поне още месец не чакам включване изобщо. Още повече че пак съм с предна плацента. А корема вече ми е огромен Shocked

# 628
Момичета минавам на бързо да споделя, че на 07.12.14 се роди моята дъщеричка Емма  Heart Eyes
Не съм влизала отдавна и не мога да ви изчета. Но пожелавам на всички лека бременност.
Прегръщам ви силно  Hug Hug Hug

# 629
  • NE
Пустинно цвете Честита Емма и честита първа месечинка! Много хубава дата си избрала. Heart Eyes
Прахче Моята дружка роди момиченце със секцио. Много си помагахме тогава - физически и психически. Те си заминаха за Англия, но щом се върнат ще съберем детитата.
Поспалане Пусни някой пупа.

Общи условия

Активация на акаунт