Професионални серии за коса - тема 71

• 59 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Някой може ли да даде някакви отзиви за тези продукти?  Peace
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/lisse-design-keratin-therapy

# 556
  • София
Искам да се похваля с нова придобивка. Италианската терапевтична преса за коса  на Hg  Godess Silk 2.0 NEW Digital

Ето тази :

Още тази вечер ще я пробвам Mr. Green

# 557
  • в 1001-та нощ

Честито  Peace

С какви плочи е и с какъв продукт  ще я пробваш?

# 558
  • София

Честито  Peace

С какви плочи е и с какъв продукт  ще я пробваш?

Благодаря   bouquet
Странно е, но пресата се води за обем и плътност. Ето какво пише в упътването:

Лечебна ултразвукова и инфрачервена преса за коса за терапии в зависимост от състоянието на косата /регулиране на силата на ифрачервеното излъчване в желаната честота/ - по-големите цифри индикират по-голямо излъчване на инфрачервената плоча. Утроява действието на продуктите като еластизира капилярната фибра, косата се хидратира, става по-обемна,  по-плътна и не се къса.

В момента съм намазана със ампула за възстановяване на фоликулите на Напура в корените и с маска -масло за преди шампоан. След няколко минути влизам в банята. Ще измия с Densifique и ще сложа концентрат Densifique с бустер Ionium за дълбоко подхранване.  И върху него пресата. След това ще сложа маска Discipline и като я измия серум за густота в корените на SE SERIOXYL и за плътност по дължините, като ще мина още веднъж с пресата.
В упътването пише, че може да се използва и върху продукти, които не се измиват, за по-доброто им проникване.

За резултата ще споделям утре  bowuu

# 559
  • Стара Загора
niditop3 аз ползвам S0-napura почти преди всяко миене,нанасям стоя така (може и час) и влизам в банята досега всеки път второто ми измиване е било с друг шампоан....не съм пробвала да измия пак със същия,но имам и други в банята и гледам да ползвам и тях.....забелязвам,че косата ми става много хубава и обемна след него ......много си го харесвам и си го ползвам с кеф,даже си взех и още един сега от намалението не знам дали ще има ефект израстване но определено си харесвам косата след него Peace
Благодаря delqna и аз смятам така да го ползвам.Днес се измих само веднъж с него след това сложих хидратираща маска косата ми цял ден имаше обем,утре ще видя как ще е.Първо впечатление -много добро!Дано помага за разтежa

# 560
Здравейте, момичета. Искам малко помощ от Вас за косата ми, която е просто отчайваща в момента. Не знам и аз какво и е вече. Мия я само с професионални продукти, като наблягам на хидратацията, защото мисля, че от нея има нужда. Но въпреки всичко косата ми е много зле. Суха, вяла, става направо на топки от заплитане и няма разресване. Хвърчи на всички страни. Толкова зле не помня да е била. Кърмя. Може и това да е част от проблема, но чак пък толкова newsm78. Изкупих сто серии и направо не знам вече какво да я правя. Измивам, мажа финиши, избягвам максимално сушене. На следващия ден под горния пласт е вече станала на заплетено кълбо, което едвам разресвам, накъсвам си косъма и косата ми изглежда катастрофално. Някаква идея на какво може да се дължи това?

# 561
  • в 1001-та нощ
Поддържате ли специфични температура и влажност, заради детето?

Мagnollia, странни изглеждат плочите на снимката, но явно е, като другите  Peace Ще споделиш утре  Peace

# 562
Алена, не не подържаме. Влагата е много голяма по принцип, понеже е море, много дъжд и е много влажно.

# 563
  • в 1001-та нощ
Вероятно това е причината и явно е по-различно от други години  Peace

Също, ако ползваш ново спално бельо, вкл. нощница, възглавница,  калъфка - може да спомагат за кофти ефекта, ако са от друга материя (особено копринени)  Peace  Peace

Ако имаш под ръка дълбокопочистващ шампоан - ползвай го няколко пъти и после по-силиконова маска - не с изявени масла и протеини. Възможно е и косъмът да е претрупан, особено, ако и водата Ви е по-твърда  Peace

Та - направи няколко пъти тази почистваща профилактика и после по-силиконови маска и финиш. След това - пробвай да усетиш на чисто - от какво има нужда косъма и не го задушавай с грижи Simple Smile

# 564
Благодаря, Алена  bouquet
О, да водата ни е много твърда. Шампоан имам, да. Но може ли пример за силиконови маски.
Не съм сменяла чаршафи.
На Nioxin4 серията как се ползва точно, ако някой я е пробвал? А иначе не я задушавам много с грижи. Нормалните неща и слагам Grinning

# 565
  • Стара Загора
Момичета извинявам се за въпроса,но съм нова и не съм наясно,кои са чуждестранните сайтове от които поръчвате.Бавната доставка не ме притеснява! Simple Smile
Миналата седмица например си поръчах общо 3 продукта от 2 сайта ЗР и арлен,харесах и 4-ти от енцо , но щеше да ми дойде много.
А .. и ..от къде мога да поръчвам продукти на z one concept,(Simply Zen, Milk Shake....)моята фризьорка работи с тях и от някои съм много доволна. Heart Eyes

# 566
 2-минутен реконструктор ApHogee има ли значение след какъв тип шампоан  се ползва / примерно също на ApHogee/?

# 567
  • Живее на Луната
Момичета извинявам се за въпроса,но съм нова и не съм наясно,кои са чуждестранните сайтове от които поръчвате.

Аз съм поръчвала от http://www.feelunique.com/, нащата ми дойдоха в рамките на седмица. Ето и още един сайт, но от него не съм поръчвала: http://www.lookfantastic.com/home.dept

# 568
  • Стара Загора
Благодаря Bell@

# 569
  • в 1001-та нощ
2-минутен реконструктор ApHogee има ли значение след какъв тип шампоан  се ползва / примерно също на ApHogee/?

Той е лек продукт, леко хидратира и  бих го ползвала с нормален шампоан - да не е силно мазен, приглаждащ или с вакси. Афоджи май нямат такива шампоани, така, че е ОК с техен, ако си набелязала някой - сподели - да го обсъдим  Peace

bambi2009, явно е това - натрупвания от водата, фиксирани с масла, протеини, вакси и т.н. от продуктите.

За грижа с отмиване - подбери по-леки продукти - балсами от типа на витамино колор, други за боядисана коса или такива за разресване, ако имаш - гледай да ен са крайно маслени или протеинови. Продуктите на Шварцкопф са по-леки. Ако имаш време драсни на 2 на 3 какво имаш, за да подберем подходящото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт