Професионални серии за коса - тема 71

• 59 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Belgium

Лу, шампоана Дисциплин омазнява ли бързо скалпа? Косата след него мека и загладена ли е или плътна и заплетена?

Още ми е трудно да кажа дали омазнява корените, защото ми е само 2ри ден след първото миене с шампоана. Бих казала по-скоро не. Косата е мека и загладена, няма помен от изсушаването с Денсифик, но пък го няма и онзи чуден обем. За това май като изхабя малко наличностите ще се кротна на изпитаната комбинация шампоан Денсифик+маска Дисциплин  Heart Eyes

# 571
  • София
Мagnollia , какъв е резултатът след пресата?

Аз днес пробвах маската Макадамия, преди и след измиване, страхотен резултат, но мнооооооого силно мирише, бие се с парфюма ми, а той не е от леките.

Интересно ми е дали ще се омазни по бързо косата, като съм сложила маска и преди и след миене  newsm78

# 572
  • в 1001-та нощ
...

Интересно ми е дали ще се омазни по бързо косата, като съм сложила маска и преди и след миене  newsm78

Не, особено с тази маска  Peace Ефектът на маската преди шампоана се усеща, ако има по-гъсти и неотмивни масла, като рициновото, каквото има в еластисайзера, например  Peace вакси, които шампоанът не е отмил  Peace

Маските, предвидени да се ползват преди шампоана в голяма степен се отмиват от него, но нещичко остава, зависи и шампоанът какъв е, разбира се  Peace Ако се затоплят - се свалят и разни натрупвания, вкл. боя  Peace

# 573
Коя от тези две маски е по-добра за гъста коса с мазни корени и сухи краища
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-rep … no-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/mythic-oil-podkhranvassh … chki-vidove-kosa/

# 574
  • София
Мagnollia , какъв е резултатът след пресата?

Аз днес пробвах маската Макадамия, преди и след измиване, страхотен резултат, но мнооооооого силно мирише, бие се с парфюма ми, а той не е от леките.

Споделям резултат  Mr. Green

Първо да кажа, че си легнах с мокра коса, защото беше много късно. Днес сутринта аромата на косата беше комбинация от мента и аромата на Дисциплин - много приятно. Косата ми е начупена, защото явно е била мокра и доста обемна. Плътна, на пипане се усеща сякаш е повече. Има доста блясък, доколкото мога да го видя на тази сумрачна светлина. Очаквах по- сухи краища, но не - не са. Много съм доволна от косата. Пресата ще мога в бъдеще да я оценя по-добре, но на първо четене законопроекта е приет  Joy

Смятам, че комбинацията от Уплътняващата грижа на Лореал Сериоксил /т.нар. стъпка 2 от комплекта/  запечатан, така да се каже, от концентрата Денсифик е много, много добра. Сериоксил има Стемоксидин и Интра Силан и се комбинира много добре с Денсифик, който освен Стемоксидин има и Хиалорон и глюко пептиди. Смятам, че ще го правя често.
...........................................

Искам да попитам за NAPURA O|8 Nutry Oil Подхранващо масло-маска, ако някой я е ползвал. Вчера я използвах за пръв път, като я сложих преди шампоан, разклатих и изсипах на дланта. Консистенцията беше течна като масло и много лепкава, но това което ми направи впечатление беше миризмата. Не ми беше приятна. Нанасянето беше трудно, защото лепнеше косата. Ако някой я има ще помоля да сподели впечатления. Иначе годността е до 2017 година. Косата е страхотна сега, но предполагам се дължи на комбинацията от продукти и пресата.

..........................................

Момичета, реших, че е крайно време да боядисам тези омбре краища,  които трябваше да са червени, а сега са рижави. Взех си кестенява боя, ако мога така да се изразя и в петък ще се намацам и да видим какще покрие грозния цвят в краищата.  Вече адски ме дразни и не мога да го търпя вече.

# 575
Мagnollia, а с каква марка боя ще се боядисваш?  Simple Smile

# 576
Алена, имам на Керастазе Бейн сатина, Волюмактива, Чакам Дисциплина, Цимента, целите серии. Чакам Джойко синия. Взех си Nioxin4, но още не съм си разяснила как се ползва. Ако някой знае да помогме. Имам на Тиги червената и зелената серия. На Вела Енрич тик серията. На Осмо серията. На Алфапарф бамбука. Абе има де що има да се купи и пак ми е много зле косата. Ако трябва ще купя и на Лореал професионал, само да ми малко живне косата.

# 577
Някой може ли да даде някакви отзиви за тези продукти?  Peace
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/lisse-design-keratin-therapy
Ще си позволя да се самоцитирам, понеже от снощи се зачетох по-подробно за тези продукти в ЗР, изобщо не ги бях разглеждала тях. Може ли някой с по-трайни впечатления да каже нещо за тях, ориентирам се и набелязвам бъдещи покупки, за да се заредя с всякакви протеинови, хидратиращи и т.н. продукти и събирам отзиви. Благодаря!
ПП: Също и за Label M ако може. Керастаз е ясно май, че са много добри, даже съм набелязала какво искам от тях, но ми се ще и нещо по-бюджетно да разгледам.
  bouquet

# 578
2-минутен реконструктор ApHogee има ли значение след какъв тип шампоан  се ползва / примерно също на ApHogee/?
Той е лек продукт, леко хидратира и  бих го ползвала с нормален шампоан - да не е силно мазен, приглаждащ или с вакси. Афоджи май нямат такива шампоани, така, че е ОК с техен, ако си набелязала някой - сподели - да го обсъдим  Peace
Ще споделя по принцип какво ползвам :
Последните 2 месеца ползвам Total Results Moisture Хидратиращ шампоан и двуфазната грижа без измиване, и някакъв балсам за боядисана коса обикновен Пантен,Елсев.
Определено косата стана по-жива .
Наскоро си правих бамбукова терапия на Алфапарф в салон и косата ми стана невероятна . Заради този ефект си взех малките шампоан и маска от тази серия SEMI DI LINO Reconstruction за да ги редувам с хидратиращата. Дали всичко до тук е правилно?
Идеята ми е какво да взема като балсам или маска за хидратиращият шампоан и съоветно  мисля да вкарам някакъв продукт за нацъфтели краища , но какъв и този двуфазният на Лакме , който много се хвали тук.

# 579
Аз мисля, че първо трябва да овладееш косопада и тогава да започнеш протеина или поне заедно. Има много професионални серии за косопад, прочети назад в темата.  Колкото до Денсифик серията, тя уплътнява косата, но и доста изсушава краищата... Аз не я ползвам заедно шампоан и маска именно заради сухи краища. Така че надали тази серия е най-подходяща точно в този момент за теб... По-скоро някоя балансираща, с превес на протеина...Такива серии дават омекотяване на косата. За мен такива бяха Архитект на Керастаз и ШП червената серия..

Има нови косъмчета,виждат се ,но са толкова слаби,че не се задържат и падат. Трябва ми продукт,който да задържи и стабилизира косъма.
Насочих се към Денсифик,тъй като четох добри отзиви ,но приемам предложения.
Чудя се какво да избера?
http://www.zlatnaribka.com/napura-s-3-energy-shampoan-protiv-kos … mazna-kosa-200-ml

http://arlen.bg/product/1383/stimulirasht-rastezha-shampoan-prot … hampoo-250ml.html

http://arlen.bg/product/360/komplekt-antikosopaden-shampoan-200m … kletki-20-ml.html

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 16:33 от ioioto0

# 580
Комбинацията на маска Дисциплин с шампоан Денсифик и мен ме очарова ,няма по-добра комбинация в момента за косата ми . Концентрата Денсифик също ми идва много добре,може ли някоя от вас ползвала концентрата Денсифик + шампоана Денсифик и макса Денсифик + шампоан да сравни усещането .... Много се чудя дали да си взимам маската и затова питам как усещате след двете комбинации .   bouquet
Друго нещо : Ампулите Денсифик за корена ми правя косата много хубава в продължение на няколко дни , което пп принцип е нетипично за моята коса,обикновено на следващия ден ходя вързана ,а с тях до 3 ден си е супер,сигурно е заради алкохола в тях , но също и усещам ,че ми поизсушават скалпа и малко се лющи . Чудя  се дали да реедувам на едното къпане серума Инициалист ,на другото ампула Денсифик ,как мислите дали ще е добре или много ще ги набъркоча и ще им се изгуби ефекта на двете неща .  Thinking ooooh!

# 581
  • София

Искам да попитам за NAPURA O|8 Nutry Oil Подхранващо масло-маска, ако някой я е ползвал. Вчера я използвах за пръв път, като я сложих преди шампоан, разклатих и изсипах на дланта. Консистенцията беше течна като масло и много лепкава, но това което ми направи впечатление беше миризмата. Не ми беше приятна. Нанасянето беше трудно, защото лепнеше косата. Ако някой я има ще помоля да сподели впечатления. Иначе годността е до 2017 година. Косата е страхотна сега, но предполагам се дължи на комбинацията от продукти и пресата.

Аз съм я използвала вече 3-4 пъти, винаги преди шампоан.
Мажа от средата на косата до краищата и единият път даже я сплетох и легнах така с намазани краища.
Не съм сигурна дали има ефект и какъв е. Консистенцията е същата, която описваш, но и на мен аромата ми е доста силен- като от силно етерично масло, леко люто.
Като цяло краищата ми напоследък са в идеално състояние въпреки омбрето и боята (Иноа) и може би маската е помогнала, но не съм сигурна, защото доста продукти слагами аз след баня.
Не съм сигурна дали бих я купила пак.

# 582
Някой пробва ли сухия шампоан и ВИП пудрата на Керастаз?

Мagnollia, би ли споделила повече за ефекта от балсама Сериоксил върху дължините. Ако не се лъжа ти си с доста дълга коса. Моята е почти до кръста в най-дългата си част и взе да губи от плътността, жилавостта и блясъка. Не е много зле, но има какво да се желае. Маските с масла ми се отразяват много добре, но не винаги имам достатъчно време. Писна ми да си лягам с мокра коса.
Чудя се и на маската Липидиум.

# 583
Момичета, не мога да смогна да Ви изчета след черният петък  Mr. Green  

Аз нищо не си поръчах от нито един сайт  Mr. Green нямах никаква муза и не знаех какво искам  Crossing Arms И така ще чакам коледните намаления, ако ги има  Whistling  

Последният път се измих с протеинови продукти, като се изсуших косата ми беше супер, на другия ден също, а после стана перушинеста  Sick Предпоалгам се дължи на гадната влага , но не ми харесва никак  #2gunfire Днес мисля да се измия с ДПШ, после уплътяващия на Лореал и маска Актив на Лакме и нещо леко за финиш  newsm78  

Не е зле да си поизползвам и аз малко терапевтичната преса, но от както е студено 1 бойлер с вода не ми стига, а като правя терапия на косата ми трябва многоо многоооо водаааааааааа

# 584
  • Стара Загора
Момичета да ви попитам каква е разликата между тези два шампоана дисциплин единият се води без сулфати http://www.enzo.bg/kerastase/discipline-bezsulfaten-shampoan-za-nepokorna-kosa/ и този http://www.enzo.bg/kerastase/discipline-izglazhdassh-shampoan-za-nepokorna-kosa/ вие кой използвате аз имам безсулфатния  Thinking кой е по-хубав .....

Общи условия

Активация на акаунт