Професионални серии за коса - тема 71

• 59 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Може ли някой да ме ориентира малко, дали Лореал Витамино колор шампоана и маската са протеинови или по скоро хидратиращи, и добре ли е да ги редувам със серията Абсолют рипеър. Тъй като Абсолют рипеър я ползвам с ботокс ампулите и запечатван с 2 минутния реконструктор на Афоджии и накрая маската Абсолют рипеър. Преди сешоар двойния серум пак от серията. Но се чудя дали да не редувам с Витамино колор, ако е по хидратираща серия или да търся нещо друго

# 481
  • в 1001-та нощ
Витамино колор е много лека серия, нито протеин, нито хидратация - като изявен ефект  Peace АР беше доста тежка и приглаждаща серия, с новата формула - не съм я тествала, но витамино колор не е по-хидратираща Peace

# 482
Витамино Колор е  хубава серия за неизтощена коса.Когато почнах да се боядисвам ми беше любима-супер аромат и блясък,но много бързо просто се оказа крайно недостатъчна за изрусената ми коса.Ако имаш нужда от лека хидратация ще ти е ок серията,но ако ти е изтощена няма смисъл.

# 483
  • Стара Загора
Аз също си получих доставката от рибката,пратили са ми и мостричка на това http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti/top-t … style-cool-150-ml не съм го ползвала но нали е нов продукт все пак това е удобен случай да го тествам Mr. Green ако някой има отзиви вече може да сподели Hug

# 484
  • София
АР съм я ползвала само веднъж, все още не мога да дам отзиви за нея. Но като цяло дали от нея, дали защото сложих и ампулата ботокс, косата ми изглежда добре, при положение че е доста изстощена изрусявана и на кичури. Като цяло е с тънак косъм, но обем не ми липсва.
Поне според мен има нужда и от хидратация, а се замислям и дали и да не опитам протеина в 2 стъпки на Афоджии. Освен с подстригване има нужда и от още малко съживяване.
Ще мисля какво още да взема. Иска ми се да редувам сериите или не е добра идея според вас. Да ползвам ли сега само АР докато видя как ще се почувства при по продължително ползване. Взела съм и ампулата от АР серията да видя и нея кога ще сложа.

# 485
Не е за тук въпроса, но някой ползвал ли е продукти на Мариа Галанд?

Арлен водят преговори да предлагат Тиджи, но на този етап нямат консенсус. Та новата марка, която ще предлагат няма да е Тиджи  Sad

# 486
  • в 1001-та нощ
avva83, протеинът в 2 стъпки при мен дава усещане за здравина при първо ползване, но в дългосрочен план, ако се прилага редовно - има пагубно д-е и съм го отрекла категорично за себе си  Peace

Бих ти препоръчала кератина на Наши  Peace При мен изглажда добре  Peace Косата е жива  Peace

За всяка коса си има продукти, пробваш- намираш своите - няма друг начин, но и нуждите на косата се променят и затова има динамика в грижите - днес едно я задоволява, утре има нужда от друго  Peace  

В перспектива можеш да обърнеш внимание и на колагеновите продукти, но по-сериозните - не поддържащи само  Peace

# 487
avva83 , може сега да ползваш само тази серия и да видиш как ти се отразява и по-натам да редуваш.Аз съм страшно доволна от primer-a от новата серия на Absolut repair,горещо го препоръчвам.
Ако държиш да пробваш и нещо по-хидратиращо може да пробваш Olio relax на Kerastase,която дълго време ми беше най-любимата серия , или аргана на Nashi.

# 488
  • София
Само аз ли не съм получила поръчката ми от рибка? Sad Направих я в петък следобяд и днес нищо  newsm78

# 489
  • Велико Търново
РуСа - Мамма, моята козметичка работи с продукти на Мария Галанд, съответно - прилага ги и върху мен Simple Smile доволна съм, имат страхотни анти-ейдж продукти, маски....
sympathy, и аз направих поръчка в петък, но днес ми се обадиха, че някои от поръчаните от мен неща са се изчерпали, утре очаквали доставка и ще ми ги пуснат в сряда Peace

# 490
  • София
*Biskvitka*, на мен дори не ми се обадиха. Сигурно са се натоварили покрай намаленията. Лошото е, че ще мога да взема нещата чак в четвъртък. Искрено се надявах днес да ми ги дократ...еххх

# 491
  • София
Благодаря, момичета  Peace
Знам, че принципът е проба - грешка, ще пробвам всичко което сте изброили постепенно. В момента прото се лутам между хидратация и протеин.
a.l.e.n.a аз все още се колебая за този протеин на Афоджии, защото прочетох и хубави неща и доста отрицателни. Ако ще го пробвам ще е еднократно най - вероятно. Косата като цяло ми е суха и се страхувам от пресушаване. За това и се чудя толкова за тази хидратация.

# 492
РуСа - Мамма, моята козметичка работи с продукти на Мария Галанд, съответно - прилага ги и върху мен Simple Smile доволна съм, имат страхотни анти-ейдж продукти, маски....
sympathy, и аз направих поръчка в петък, но днес ми се обадиха, че някои от поръчаните от мен неща са се изчерпали, утре очаквали доставка и ще ми ги пуснат в сряда Peace
Ако знаеш с кои точно продукти третира лицето ти, моля те да ми ги пишеш, може и на лично  Praynig

# 493
  • Добрич
Само аз ли не съм получила поръчката ми от рибка? Sad Направих я в петък следобяд и днес нищо  newsm78

Здравей на мен ни позвъниха преди малко. Поръчах си лака на Напура и Серум за гъстота Loreal Serioxyl Denser Hair . Извиниха се, че поради изчерпване на серума поръчката ще ми я доставят в сряда.

# 494
  • Пловдив
Не е за тук въпроса, но някой ползвал ли е продукти на Мариа Галанд?

Арлен водят преговори да предлагат Тиджи, но на този етап нямат консенсус. Та новата марка, която ще предлагат няма да е Тиджи  Sad

Слагали са ми продукти на марката в салон,при мен резултата не беше добър. Мари Кор е в пъти по-добра..поне за мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт