Професионални серии за коса - тема 71

• 59 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
РуСа-Мамма, утре ще ходя на процедура и после ще ти пиша на ЛС Peace Доколкото знам, повечето продукти са за по-зряла кожа, но и аз си наближавам 40-те, така че при мен е ОК Wink

# 496
АР съм я ползвала само веднъж, все още не мога да дам отзиви за нея. Но като цяло дали от нея, дали защото сложих и ампулата ботокс, косата ми изглежда добре, при положение че е доста изстощена изрусявана и на кичури. Като цяло е с тънак косъм, но обем не ми липсва.
Поне според мен има нужда и от хидратация, а се замислям и дали и да не опитам протеина в 2 стъпки на Афоджии. Освен с подстригване има нужда и от още малко съживяване.
Ще мисля какво още да взема. Иска ми се да редувам сериите или не е добра идея според вас. Да ползвам ли сега само АР докато видя как ще се почувства при по продължително ползване. Взела съм и ампулата от АР серията да видя и нея кога ще сложа.
Протеина в две стъпки на Афоджи не мисля, че ще ти хидратира косата  Peace  Все пак е протеин

Хубаво е да ги редуваш според нуждите на косата си - аз лично 4-5 пъти се мия с протеин, между него ползвам антикосопадна серия и  серията на Напура за допълнително израстване на коса, 1 път хидратирам . Така че трябва да пробваш кое как ще се отрази на твоята коса  Flutter

# 497
  • София
Само аз ли не съм получила поръчката ми от рибка? Sad Направих я в петък следобяд и днес нищо  newsm78

Здравей на мен ни позвъниха преди малко. Поръчах си лака на Напура и Серум за гъстота Loreal Serioxyl Denser Hair . Извиниха се, че поради изчерпване на серума поръчката ще ми я доставят в сряда.
Значи щом не са ми звъняли да се надявам, че всичко от моите неща има, само са се забавили заради многото поръчки  Laughing

# 498
  • Belgium

На мен Макадамия не ми хареса - простее ми някак и като аромат и като продукт  Crazy

+1

# 499

На мен Макадамия не ми хареса - простее ми някак и като аромат и като продукт  Crazy

+1
+1 и омазнява бързо корените...

# 500
На мен L2 ми идва лек, започнах да ползвам 2-минутния реконструктор на Афоджи, като го прилагам на 5-6 измивания, отразява ми се добре и намирам Макадамия за много луксозна серия.

Ползвала съм на Мария Галанд маска в домашни условия, но съставът й е бъкан с петролени продукти. Предпочитам други марки.

Нутри термик е разкошна серия за моята коса, но не я използвам никога 2 поредни дни.

Мнооого ми харесва серията Дисциплин - шампоана без сулфати, маската и спрея. Ползвам ги от лятото.

# 501
Pinko много благодаря зо отговора

# 502
Здравейте!Аз съм новак тук,наскоро си взех да пробвам Денсифика на Керастас и съм очарована косата ми придоби страхотен обем.Сега ми се иска да прробвам и Pro-keratin refill на Лореал професионал newsm78 Моля Ви момичета ако някоя от вас ги е пробвала нека изкаже мнение за тях
Puncho
Pro-keratin refill  пробвах от мостри  ш+м определено не ми хареса ккосата поизсъхнала и в същото време някак мръсна , като да ми е на 3-4 дни некъпана.
 Денсифика на Керастас - ш+м  Shocked страхотна уау ефект , не ми се вярваше ,
Скрит текст:
/близо 2 год. не бях взимала Керастаз нещо, не съм във възторг от продуктите им , но в последно време толкова чух за тази серия ,че реших да им дам шанс /
подредена мека и в същото време по обемна изглежда по гъста а как миришееееееее божественно

п.с. Вчера сутринта поръчах от Арлен в 17ч. следобед ми потвърдиха и днес в 10.30 си получих кашонА Wink

# 503
  • Belgium
Днес и аз си взех шампоана Дисциплин, нямам търпение да го пробвам  Party

Обаче забелязвам, че шампоана на Митик Ойл с блестящите частици, нещо започва да ми утежнява косата  Rolling Eyes Преди никога не се е случвало, ще му дам още малко време и май ще замине в Размените.

# 504
  • София
Сега проверих по товарителница поръчката ми от рибката, днес е приета от куриер в Пловдив. Явно от там зареждат магазина в София.

# 505
Никога досега не бях пробвала Керастас но след толкова много добри отзиви реших да пробвам.А някой пробвал ли е Bain de force?

# 506

+1
+1 и омазнява бързо корените...

+1 и на мен не ми харесва особено с бръснарския аромат  Crossing Arms

# 507
Виолетова, благодаря за отзива за маската М.Галанд. Ще се поразровя в нета да видя какъв е състава на продуктите, които съм си набелязала. Но това с петролните деривати е ужасно!!!

Аз също харесвам маската Макадамия, състава също никак не е лош  Peace

Нутри термик за мен е най-хубавата маска на Керастаз от серията Нутритив. Но и аз 2 поредни миенета не я ползвам, просто адски силна е  Peace До сега подобна на нея не съм намирала, много специфична е  Peace

На мен серията Дисциплин ми напротеинчва адски косата. Веднага след изсушаване на косата стои хубава и подредена, после става груба и адски суха. Но аз съм си казала- всяко, дори минимално количество протеин/кератин веднага косата ми го усеща и ми отвръща негативно  Mr. Green

# 508
  • в 1001-та нощ
Никога досега не бях пробвала Керастас но след толкова много добри отзиви реших да пробвам.А някой пробвал ли е Bain de force?

Да, аз го харесвам  Peace

# 509
 И аз си поръчах от черния петък в ЗР. На мен поръчката ми дойде още в събота. Даже от Спиди ми бяха писали първо да ги очаквам  до 2, а после до 5 и аз бях решила,ч е ще се позабави. Но дойдоха още в 10.30.  Правих обща поръчка с моя приятелка, която си взе шампоана за допълнително израстване на  Напура, такач ако почне да избуява коса ще ви пиша и нейните отизиви  Grinning Grinning Grinning
 Взех й за коледен подарък лимитираната серия на митичното олио. Опаковката изглежда добре но шнолчицата е голяма простотия  Laughing
 На себе си взех кератиновата терапия и маска на Напура. Грипава съм и мислих само да си измия косата, но все пак не се сдържах и ги пробвах. Взех си терапията от 100 мл. с идеятач е нямам много коса и ще ми стигне за 5 пъти. Косата обаче попи много. Предполагам, защото се слага на суха коса. На аромат е като на  някой продукт на Нивеа. Не ми остави особено усещане за уплътняване, още с измиването. Сложих противопърхотен шампоан на Напура по скалпа и шампоан Absolut Repair Lipidium по дължините. Маската е зеленичка и по-рядка, отколкото очаквах. Хубаво разплете косата и я остави леко лигава. Косата ми има обем, има блясък, може би е леко уплътнена, но краищата не са така прекрасни, както с други протеинови терапии, които съм ползвала. Решила съм следващите пъти да ползвам терапията и маската, за да видя какво ще стане с натрупване. Ако ми стигне - 5 пъти, ако не - докато не свърши. Ще пиша след тези 5 пъти, а и ще следя впечатленията на другите момичета които са я взели.
Исках и други неща да си взема от рибката, но страшно много забиваше, а аз трябваше да поръчам през  мобилна версия, да сменям адрес и въобще ... много се изнервих.Поне са ми пратили мостра на Макадамия, която така и така исках да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт