Професионални серии за коса - тема 71

• 59 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Да споделя за крема за къдрици на Тиджи, вече след по-продължителното му използване установява че все повече ми харесва,и изненадваща откакто вече  десетина дена ползвам само нето,все ме питат какво си правя косата че стои така хубава с къдрици,наистина има разлика с предишните, при всеки крем установявам разлика в къдриците  и стоежа им, както и в усещането за жизненост, или обем, или  фиксираност,по отпуснати или по сбити къдрици. И в той ред на мисли  последният ми фаворит  е този Laughing Laughing Grinning
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-foxy-curls-krem-za-chupliva-kosa/
Определено съм на вълна ТИДЖИ- и шампоани  и маски бих искала занапред, доволна съм от Антидота, но ми е мерак следващият да е синият хидратиращ,  а за къдрици поръчах и това Laughing Laughing
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-styling-stilizirassh-krem-za-elastichni-kdrici/

# 511
Да споделя за крема за къдрици на Тиджи, вече след по-продължителното му използване установява че все повече ми харесва,и изненадваща откакто вече  десетина дена ползвам само нето,все ме питат какво си правя косата че стои така хубава с къдрици,наистина има разлика с предишните, при всеки крем установявам разлика в къдриците  и стоежа им, както и в усещането за жизненост, или обем, или  фиксираност,по отпуснати или по сбити къдрици. И в той ред на мисли  последният ми фаворит  е този Laughing Laughing Grinning
Определено съм на вълна ТИДЖИ- и шампоани  и маски бих искала занапред, доволна съм от Антидота, но ми е мерак следващият да е синият хидратиращ,  а за къдрици поръчах и това Laughing Laughing
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-styling-stilizirassh-krem-za-elastichni-kdrici/
Искам снимков материал, понеже познавам косата ти и къдриците ти  Heart Eyes

# 512
С шампоанът Митик Ойл косата ми се омазнява по-бързо, иначе веднага след измиване изглежда добре.

Серията Дисциплин дава ли блясък?

# 513
Определено съм на вълна ТИДЖИ- и шампоани  и маски бих искала занапред, доволна съм от Антидота, но ми е мерак следващият да е синият хидратиращ,  а за къдрици поръчах и това Laughing Laughing
Искам снимков материал, понеже познавам косата ти и къдриците ти  Heart Eyes
Разбира се, при първа възможност ще сложа снимка с ефекта от продукта Grinning

# 514
+++ xxxx за Макадамия отвратителна серия за мен, с много голяма омраза ги използвах до края близо година ми отне  Mr. Green купих ги заради големите суперлативи тук си купих навремето ш+м+о от серията
също повлияна от хххх позитивни мнения тук си купих и Афодижи кератина с зелен чай и 2 мин. рекунструктор.. никакъв ефект от тях
знам всичко е до коса  Wink
а и още една серия която не ми харесва, пак доста хвалена тук Тиджи , нея съм я ползвала тооолкова отдавна, още Стамбули имаше на Славейков магазин и я продаваха там цялата серия и тогава ом дадох червен картон .. скапана за мен!!

# 515
  • Русе
На себе си взех кератиновата терапия и маска на Напура. Грипава съм и мислих само да си измия косата, но все пак не се сдържах и ги пробвах. Взех си терапията от 100 мл. с идеятач е нямам много коса и ще ми стигне за 5 пъти. Косата обаче попи много. Предполагам, защото се слага на суха коса. На аромат е като на  някой продукт на Нивеа. Не ми остави особено усещане за уплътняване, още с измиването. Сложих противопърхотен шампоан на Напура по скалпа и шампоан Absolut Repair Lipidium по дължините. Маската е зеленичка и по-рядка, отколкото очаквах. Хубаво разплете косата и я остави леко лигава. Косата ми има обем, има блясък, може би е леко уплътнена, но краищата не са така прекрасни, както с други протеинови терапии, които съм ползвала.
Ще дам и моето мнение, после ще питам пак Simple Smile въпреки ,че моите въпроси тук са си малко монолог, но ще се опитам да съм упорита  Rolling Eyes
Първата ми среща с кератина на Напура беше като "на първа среща" - без конкретно мнение. Втората ми среща беше току що, измих се с шампоана, като слагах с дозатора само в корените, разпених там и после разнесох по цялата коса. Почти не се разпени, но пък косата ми започна са "скърца". Въпреки това сложих втори път, разпени се доста. После нанесох маската само по дължините, на 3-4 см от корените. Като измих маската косъма ми беше ужасно гаден на допир - трудно ми е да го опиша, нещо като все едно имах маска от фина хума по косата. Краищата ми в момента са по сухи и опърпани, отколкото бяха преди да почна да ползвам серията. Като се изсуша с крема на Лакме са ок, но някак си не съм удовлетворена, пак са леко сухи и заплетени.  Знам, че няма да видя резултати веднага, всичко действа с натрупване и ще продължавам да опитвам. От теста с косъма ми стана ясно, че имам нужда от протеин, но дали косата ми го понася се чудя.
Следващия път ще пробвам обратното измиване, въпреки, че ще е с маска, а не с балсам.
На крачка съм да поръчам и ботокса, но се чудя дали да не изчакам за някое коледно намаление.

# 516
  • София
И моята поръчка я забавиха от Рибката, че нямаха Л2, но дойде вчера.
Поръчах и аз едни 30мл от терапията за възстановяване на кератина М|9. Така като ви чета съм със смесени чувства. Ама ще я пробвам по-нататък.
Тези дни ще пробвам ампулата за почистване на скалпа.

# 517
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас ползвала ли е ампулите на Керастаз - Specifique Aminexil Force R? Мислех да си взема Денсифик, да направя един курс, но от доста време голямата кутия не е налична в енцото. Гледам и цената на ампулите, за които питам, в ЗР и енцо и разликата в цената е почти двойна  newsm78 . Много странно...

# 518
  • Сандански
Най-накрая смогнах да напиша и аз своите впечатления от петъчните покупки.

Първо, шампоан за силен косопад за нормална коса на Напура - консистенцията е течна, съвсем леко загатва за емулсия (ама наистина съвсем леко) с жълто-кафеникав цвят. Когато сложих на суха коса се разнесе добре, постоях пет минути и влязох в банята.
Направи обилна пяна, когато се смеси с водата и почувствах косата си добре измита, но нанесох и втори път. Пак имаше обилна пяна и почисти косата ми добре. Само едно не одобрих, но това мисля, че е до тип коса - усещах косата си слегнала, а не напомпана, както с другите ми шампоани. Краищата ми останаха заплетени, отново в сравнение с другите шампоани, които правят косата ми лигава под душа и заплетените краища се разплитат. След изсушаване косата ми няма обем (по-малко е, отколкото обикновено) и е прекалено мека и трудна за оформяне, но като цяло останах доволна, надявам се да спре косопада, каквато е и целта му, всъщност.  Simple Smile

Използвах вече и 2-минутния реконструктор на Aphogee. Нещо не можах да придобия първо впечатление. Надявах се косата ми да придобие малко твърдост, но от седмица-две нищо не може да накара косата ми да застане във някаква форма.  Cry

# 519
  • Стара Загора
Момичета как е по-правилно да ползвам шампоана на Напура А0-за израстване на коса.
Мия си косата през ден и слагам 2пъти шампоан.
-Слагам на всяко миене ,влизам в банята и 2-рия път слагам друг шампоан(протеинов/хидратиращ) или
-Ползвам го по-рядко самостоятелно.

# 520
+++ xxxx за Макадамия отвратителна серия за мен, с много голяма омраза ги използвах до края близо година ми отне  Mr. Green купих ги заради големите суперлативи тук си купих навремето ш+м+о от серията
също повлияна от хххх позитивни мнения тук си купих и Афодижи кератина с зелен чай и 2 мин. рекунструктор.. никакъв ефект от тях
знам всичко е до коса  Wink
а и още една серия която не ми харесва, пак доста хвалена тук Тиджи , нея съм я ползвала тооолкова отдавна, още Стамбули имаше на Славейков магазин и я продаваха там цялата серия и тогава ом дадох червен картон .. скапана за мен!!

Определено ето как косите ни харесват различни продукти,за едни дадени продукти  са скапани, а за други не WinkА за мен примерно Алтерна ми действа скапващо,въпреки хваленията  й, и дори съм се чидила кокв толкова  я хвалят, но при мен няма ефект, който при други момичета има нали Simple Smile Simple SmileНо понякога когато пробваме неподходящ продукт определено сме способни да заклеймим цяла серия, аз поне за себе си съм се убедила ,че докато не пробвам на моята коса, немога да се повлияя от друго мнение, че и на мен ще ми подейства добре, освен ако не са ни едно към едно косите Simple Smile

# 521
 DELI22
 Peace
Дори биих казала , че няма еднакви коси, защото визуално или по описание може да са еднакви ..но средата която обитаваме през деня и храната която поглъщаме,също играе роля.
поръчах си и аз Алтерна и много други  Embarassed сега на ЧП от ЛФ пак заради чудесата описвани тук и там ..
Да видим

# 522
  • Варна
Рядко пиша, но редовно ви следя. Като продължение на последните постове и аз бих искала да споделя впечатления от Макадамия и Напура. С Макадамия приключих още преди година и нещо, нищо не постигна на моята коса. Друга серия, която ме разочарова след известно време е Афоджии. Миналата седмица взех с голямо очакване овлажняващия шампоан на Напура S8 Nutri. Такова изсушаване и заплитане не ми се беше случвало и с дълбокопочистващ шампоан! Едвам успях после с маска да разплета косата. Нито един от изброените ефекти не постигнах с него и замина в размените. Надявам се да не разочарова и другото момиче. Миналия петък успях да взема от Рибката комплекта за боядисана коса на Label M!  За моята коса е идеален, особено балсама. От другите им серии ползвам тази с мед и овес, също много добра за косата ми. Ароматът и също е страхотен!

# 523
Дано на всяка коса е различно и искрено се надявам да не се окаже, че съм сбъркала с продуктите.
Аз започнах отскоро моите грижи с проф. козметика именно с Афоджи - шампоан, реконструктор със зелен чай и терапевтичен спрей и ми действат много добре засега.
От Black Friday взех за майка ми серията на Напура с кератин - предположих, че за нея ще е най-добре, тъй като работи под голям стрес в майчин дом, отделно че се боядисва и машосва много често, дано съм се справила с избора за подарък... ще видим.

# 524
  • Стара Загора
niditop3 аз ползвам S0-napura почти преди всяко миене,нанасям стоя така (може и час) и влизам в банята досега всеки път второто ми измиване е било с друг шампоан....не съм пробвала да измия пак със същия,но имам и други в банята и гледам да ползвам и тях.....забелязвам,че косата ми става много хубава и обемна след него ......много си го харесвам и си го ползвам с кеф,даже си взех и още един сега от намалението не знам дали ще има ефект израстване но определено си харесвам косата след него Peace

Общи условия

Активация на акаунт