Професионални серии за коса - тема 71

• 59 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Аз да споделя, че не видях нищо тониращо в лилавия шампоан на Лакме за матиране на жълти отенъци. Тъкмо ми е време за боядисване и се измих с него, ами не знам и аз какво очаквах. Grinning
Много наситено лилав ми се стори и го държах 2-3 минути и изплакнах. Дали не трябваше да постооя повечко. Thinking
Маската Макадамия обаче си я харесвам и не съжалявам, че си я поръчах. Гледам олиото ми свършва и сега се чудя него ли да взема пак, митик ойл ли. Загледах се в Арлен в този продукт:
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/eliksir-s-chetiri-vida-masl … xir-ultime-125-ml
Там е 42лв, пише, без опаковка.  Като митик ойл ли е, или по-добро?

# 541
Момичета, имате ли някакви отзиви за тези двете термозащити  http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termozashtiten-losion- … ing-lotion-100-ml  и http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/krem-za-izglazhdane-s- … -unlimited-150-ml
За втората мисля, че съм чела, ще погледна сега, но някой със свежи отзиви ще ми е полезен   bouquet

# 542
Да споделя за крема за къдрици на Тиджи, вече след по-продължителното му използване установява че все повече ми харесва,и изненадваща откакто вече  десетина дена ползвам само нето,все ме питат какво си правя косата че стои така хубава с къдрици,наистина има разлика с предишните, при всеки крем установявам разлика в къдриците  и стоежа им, както и в усещането за жизненост, или обем, или  фиксираност,по отпуснати или по сбити къдрици. И в той ред на мисли  последният ми фаворит  е този Laughing Laughing Grinning
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-foxy-curls-krem-za-chupliva-kosa/
Определено съм на вълна ТИДЖИ- и шампоани  и маски бих искала занапред, доволна съм от Антидота, но ми е мерак следващият да е синият хидратиращ,  а за къдрици поръчах и това Laughing Laughing
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-styling-stilizirassh-krem-za-elastichni-kdrici/
Искам снимков материал, понеже познавам косата ти и къдриците ти  Heart Eyes
Разбира се, при първа възможност ще сложа снимка с ефекта от продукта Grinning
Ето и снимка на косата с продукта за къдрици на ТИДЖИ Simple Smile

А днес ето този коктейл ми пристигна от Арлен от blackfriday, и вече пробван,чудесен Grinning Grinning
http://arlen.bg/product/449/intenzivno-vazstanovyavasht-rekonstr … atment-350ml.html

# 543
  • в 1001-та нощ
Момичета, някоя от вас ползвала ли е ампулите на Керастаз - Specifique Aminexil Force R? Мислех да си взема Денсифик, да направя един курс, но от доста време голямата кутия не е налична в енцото. Гледам и цената на ампулите, за които питам, в ЗР и енцо и разликата в цената е почти двойна  newsm78 . Много странно...

Аз съм ги ползвала, добри са  Peace

Аз да споделя, че не видях нищо тониращо в лилавия шампоан на Лакме за матиране на жълти отенъци. Тъкмо ми е време за боядисване и се измих с него, ами не знам и аз какво очаквах. Grinning
Много наситено лилав ми се стори и го държах 2-3 минути и изплакнах. Дали не трябваше да постооя повечко. Thinking
....

Само от едно ползване на шампоан веднъж - чудо няма да стане. По-изявен ефект има, ако тонерът е в маска/балсам, постои се и се затопли  Peace Ное кофти, че няма как да се нанесе равномерно и едновременно навсякъде - все от някъде започваш - този кичур се тонира повече и т.н.

Затова аз предпочитам шампоаните, но ги ползвам на всяко измиване между две боядисвания. Пурвото ми измиване е с шампоан по избор. Второ миене е с тониращ и така цветът се поддържа супер добре - между две бои  Peace

И още нещо - ефект има повече при по-светли коси  Peace

# 544
Алена, какъв ползваш ти?

# 545
  • София
Alterna както всяка серия има много добри и не чак толкова добри продукти, както и такива, които не са нищо особено.  Но съставките на хайверната серия на по-голямата част от продуктите са изключително качествени и силни. Джойко са също много харесвана от мен серия. Керастаз - почти всичко ми допада,  с малко изключения. Шу Уемура съм ползвала само хидратиращата, но съм убедена, че по-голямата част от продуктите ще ми допаднат.
Тиджи не са може би моята серия. Червените антидотс шампоан и маска ми разхвърчаха краищата на косата, но го отдавам на нуждата от протеин там.. За сега съм ги прибрала за по-нататък.  Лейбъл М също не са моята серия. Напура всичко, което съм ползвала ми е допадало. И така нататък.
Страшно е индивидуално.
Като обслужване Арлен ми допават в пъти повече. Много коректни и услужливи, винаги слагат мостри. Дразни ме в Рибката това, че не си знаят асортимента продавачките. Като си купувах четка за коса ги питах да ми препоръчат от отзиви, от лично мнение коя е по-добра. Те отвориха сайта и започнаха да четат. Това аз вече го бях направила. На въпросите ми не успяха да отговорят. Абе, ако Арлен започнат да предлагат някой от продуктите,  които ми трябват, няма да поръчвам от Рибката.

Иначе е безспорен факт, че от английските и френските сайтове продуктите излизат в пъти по-евтино. Аз рядко бързам нещо,  така че мога да си чакам. Не съм станала богата като съм пиляла пари  hahaha hahaha hahaha

# 546
  • Belgium
Магнолия, лилавата серия на Шу я спират, за това и се намира много трудно особено шампоана.

Имаше я в e-bay, но скоро не съм проверявала.

Иначе е разкошна, аз от нея се влюбих в марката  Heart Eyes

# 547
  • София
Магнолия, лилавата серия на Шу я спират, за това и се намира много трудно особено шампоана.

Имаше я в e-bay, но скоро не съм проверявала.

Иначе е разкошна, аз от нея се влюбих в марката  Heart Eyes

Добре, де защо хубав продукт спират? Аз за лилавата серия много хубави отзиви и мнения четох и ми се искаше да я грабна, както се казва  hahaha

# 548
  • в 1001-та нощ
Алена, какъв ползваш ти?

Всякакви професионални - гледах да са различни. Сега ползвам на Индола - направо си взех шише 1500 мл  Peace Малко е по-рядък, но това пък предполага по-добро разнасяне  Peace

Не мога да кажа, че съм недоволна от някой, Лореалския не ми мирише много приятно, но толкова  Peace Преди много години (2006-2007г) ползвах на Лакме - тогава ни маска ползвах, ни нищо - та - спомням си, че много ми пресушаваше. Сега едва ли ще го усетя така с маска после  Peace

# 549
  • Belgium
Момичета, Златна рибка пускат прити кутия, ако на някой му харесват продуктите:

http://www.zlatnaribka.com/beauty-bag-zlatna-ribka

Първите ми впечатления от шампоана Дисциплин са добри - чудесно укротява косата, днес нямах и фризита, с които обикновено упорито се боря. И някак си успява да доизправи и без това правата ми коса  Laughing Харесва ми и текстурата на безсулфатния шампоан - повече като крем, отколкото като шампоан. Единственият минус е, че обемът го няма никакъв, но ще разчитам на стилизиращите продукти.

# 550
Аз разгледах кутията и ще я пропусна, или ги имам продуктите, или са ми ненужни.
Имате ли отзиви за Лакме топ 10? Иска ми се да събера впечатления преди да реша да го купя ли.
http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti/top-t … style-cool-150-ml

# 551
Аз разгледах кутията и ще я пропусна, или ги имам продуктите, или са ми ненужни.
Имате ли отзиви за Лакме топ 10? Иска ми се да събера впечатления преди да реша да го купя ли.
http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti/top-t … style-cool-150-ml
Аз вчера го тествах, нали имаше мостра от него с Black Friday поръчките и много ми хареса, въпреки че на малко по-суха коса ще е сигурно още по-добре, на мен леееко ми утежни, но пък и аз се престарах-омазах се стабилно, а можеше да разделя мострата на две Simple Smile Въпреки това косата беше много мека и обемна, а и мирише много приятно. Видях че по ръцете ми останаха блестящи частици но не се загледах по косата дали личат Rolling Eyes

ПП: редактирам само за да добавя и че четката ми направо се пързаляше по косата, а след баня особено все има по някое оплитане, разресах се все едно вече бях сресана Simple Smile

# 552
Днес го използвах, и ми хареса. Тъй като използвах за първи път и друг продукт, не мога да кажа ефекта от кой кой какво е точно. Когато си суших косата блестеше, предполагам се дължеше на този продукт, имаше като отблясъци

# 553
Здаевйте! Изчетох няколко теми назад и имам няколко въпроса. Имам косопад от около 3 години,поради рязко отслабване и тегло под нормата. Правени са ми много изследвания,всичко е наред и многото лекари казват,че причината е отслабването.Цикълът първо ми спря,а след това и косопад.Ползвала съм какви ли не маски,шампоани,витамини ,но професионални серии не.
Сега имам Анафаз на Дюкре.
От всичко изчетено до тук ,обмислям да поръчам Денсифик и Протеин в две стъпки за силно изтощена коса ApHogee. Като протеина да го ползвам 1 път в седмицата?
Добър ли е избора и дали биха помогнали за проблема ми.
Косата ми беше много гъста с тънък косъм,но сега много,много уредя и това страшно много ме депресира. По принцип е суха по краищата и на 2 ден се омазнява в корените.
  bouquet

# 554
Аз мисля, че първо трябва да овладееш косопада и тогава да започнеш протеина или поне заедно. Има много професионални серии за косопад, прочети назад в темата.  Колкото до Денсифик серията, тя уплътнява косата, но и доста изсушава краищата... Аз не я ползвам заедно шампоан и маска именно заради сухи краища. Така че надали тази серия е най-подходяща точно в този момент за теб... По-скоро някоя балансираща, с превес на протеина...Такива серии дават омекотяване на косата. За мен такива бяха Архитект на Керастаз и ШП червената серия..

Лу, шампоана Дисциплин омазнява ли бързо скалпа? Косата след него мека и загладена ли е или плътна и заплетена?
И пак да запитам за двата вида лилава топка на Tigi каква е разликата?

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 20:44 от lunna pateka

Общи условия

Активация на акаунт