Професионални серии за коса - тема 71

• 59 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас / София
Мариопоса, пробвай с балансирана серия такава като Денсифик. И аз съм използвала Дивалента и резултат не видях. Шампоани за мазни скалпове не ми харесват, нито такива за обем, разбрах че косата ми има търпимост към балансирани серии и такива за изтощена коса, може би моята е точно такава, а преди си мислих че съм с мазна коса, мазни корени и прочие .

# 676
  • София
На Rene Furterer има шампоан-маска с глина, за регулиране на себума. Curbicia се нарича серията.

# 677
  • UK
 Момичета , от септември месец мъжът ми ползва  
http://www.lookfantastic.com/kerastase-specifique-bain-exfol-hyd … 0ml/10938990.html
и
http://www.lookfantastic.com/kerastase-specifique-bain-exfol-hyd … 0ml/10938990.html

Дали е възможно да получи косопад от тези продукти. Винаги е ходил късо подстриган , но от няколко месеца си пуска малко по дълга коса , на последното подстригване фризьорката каза , необичайно много коса му пада. Но се чудя , дали сега е по-явно заради дължината му , преди просто не сме го забелязвали.

# 678
  • Стара Загора
Марипоса , обикновено шампоаните за мазен скалп изсушават и изтръгват мазното от скалпа повече от колкото трябва и после скалпа се омазнява по-бързо.На твое място бих пробвала с някакви серии за ежедневна употреба или пък балансирани. Може да пробваш и някоя маслена серия като например митик ойл.
И за поредно използване на серията Еликсир ултим- шампоан, маска и серума - страхотни, плътни,лъскави дължини и пресушен скалп. Наблюденията ми от всичко ,което съм използвала до момента на Керастаз е пресушения скалп. Може би са прекалено силни и затова ми действат така на скалпа  newsm78

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 13:43 от maksimka

# 679
Аз съм ползвала какво ли не за бързо омазняващите ми се корени и досега ефект не съм видяла...  Дивалент - за мазни корени и сухи краища, Денсифик и Лакме ДК  - балансирани, Иноа и Наши - хидратиращи, също и протеинови като Бейн де форсе и Екстрийм на Редкен  и какво ли още не...
В момента съм доволна от сухия шампоан Philip Kingsley One More Day помага при екстремни ситуации, като не съм успяла да я измия и не искам да я връзвам...

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 15:15 от MaRin4et0

# 680
И аз се чудя какъв ДПШ да си взема, като исках Лакме или Напура, но сега клоня повече към Напурата.
В тази връзка може ли да ми кажете шампоана за растеж самостоятелно ли само се ползва, или мога да ползвам първо него и после този, който ползвам в момента с протеини Афоджи. Или пък ако е самостоятелно само, мога ли след това да си слагам реконструктора със зелен чай или той пък е само след ш-на Афоджи  ooooh!

# 681
 Здравейте! Можете ли да ми препоръчате серия, която да прави косата плътна и тежка и която да пружинира движейки се. Не знам дали точно обяснявам ефекта, който търся.
Косата ми е дълга малко под раменете, не е гъста,а като тип е по - скоро нормална. Има сплескан вид, без обем, в последно време под всякаква критика. Преди ползвах ботокса на Лореал и това лято си правих кератинова терапия  - като цяло съм доволна. Сега обаче съм бременна и не знам дали е подходящо да продължа с ампулите ботокс на Лореал или да ги оставя за след раждането.

Ще бъда много благодарна, ако ме посъветвате нещо!

П.С  Онзи ден получих бюти баг от Златната рибка и довечера мисля да пробвам маската на Макадамия.

# 682
И аз се чудя какъв ДПШ да си взема, като исках Лакме или Напура, но сега клоня повече към Напурата.
В тази връзка може ли да ми кажете шампоана за растеж самостоятелно ли само се ползва, или мога да ползвам първо него и после този, който ползвам в момента с протеини Афоджи. Или пък ако е самостоятелно само, мога ли след това да си слагам реконструктора със зелен чай или той пък е само след ш-на Афоджи  ooooh!

Една част от момичетата го ползват само него - слагаш на суха коса, като отмиеш пак слагаш от него, аз го ползвам него на суха коса, след това използвам Антикосопадната серия на Лакме - шампоан и маска, а ти можеш да си го ползваш с каквото имаш и само с него, и да прецениш кой вариант ти харесва най много  Peace

# 683
  • Русе
На Rene Furterer има шампоан-маска с глина, за регулиране на себума. Curbicia се нарича серията.
Аз съм ги ползвала в комбинация - пресушиха ми скалпа в резултата на което почна да се лющи, а краищата на косата ми станаха ужасно сухи. Не препоръчвам.

# 684
Много съм доволна от ДПШ на Лейбъл М,след него сложих маска на Колистар ,Антиснап ,разресване със зелената четка на Макадамия,термо защита,малко издухване и косата изглежда перфектно.
Мисля,че косата ми има нужда от хидро продукти ,след като я храних обилно с протеини .

# 685
Мис Облаче благодаря Hug ще пробвам само с него+реконструктора, и в комбинация и с друг ш-н как е, пък да видим Simple Smile

# 686
  • в 1001-та нощ
sentido  Hug лека бременност  Peace можеш да продължиш  с ботокса Peace

За да ти пружинира косата - първо дълбоко почистване на косъма, после серия за обем, от типа да остъргва косъма, да не го трупа с текстуриращи в-ва. Напр. на Лореал. Добре е да пробваш първо и тогава да взимаш. На Лакме не е подходяща  Peace

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 19:56 от a.l.e.n.a

# 687
  • София
в по-стара тема попаднах на предложение за третиране с няколко вида масла за мазен скалп. Не помня името на съфорумката, но беше "мароканска" рецепта, ако не се лъжа. Чакам поръчката с маслата и ще споделям впечатления след като ги приложа. Дори да не ми помогне, не вярвам да навреди по някакъв начин Simple Smile

Аз съм казвала за масло в корените при мазна коса. Моята не е такава, но моя близка приятелка така напълно се отърва от мазната коса. Описвала съм преди време по-подробно. Изисква време, разбира се. Поне няколко месеца при всяко миене. Най-добре е с масла от арган, жожоба, Ямайско черно рициново масло и няколко капки чаено масло. Постоянство е нужно.

Аз най- сетне се боядисах. Покриха се горе-долу гадните краища. Стана добре - малко по-светла в корените и около тях. Смесих доста ЯЧРМ с боята, защото беше по-силна , отколкот обичайно ползвам. Има мнохо блясък и плътност и не е суха. Смятам, че е защото се погрижих добе за нея  hahaha
Защото имаше масло в боята я измих с допълнително шампоан Сериоксил. Нанесох уплътняващата грижа на Лореал Сериоксил,  върху нея ампула Ботокс и запечатах с маската за запечатване на Ботокса.  Излязох навън и я минах с терапевтичната преса и постоях сигурно час. На влажна коса сложих мус за плътност с мака на Алтерна,  уплътняващия серум на Сериоксил,  а в корените този за гъстота. Накрая завърших с термо крема за боядисана коса на Керастаз. Няма утежняване. Има много плътност,  повече от друг път. Има доста обем.

# 688
  • Велико Търново
От няколко дни използвам серума за гъстота на Лореал и с неудоволствие забелязвам, че макар да използвам наполовина от указаното количество, бързо ми се омазнява косата от него Confused не че това ще ме спре да го ползвам - само обещаният ефект да е налице Wink

# 689
  • Русе
здравейте, от една седмица чета тази и предните теми, но понеже се съм наясно като вас, не успях да се ориентирам какво точно е нужно на ужасно изглеждащата ми коса, така че моля за помощ - косата ми е боядисвана( не често), тънка и много се заплита. Ползвам маска и кристали, но ...Моля препоръчайте ми шампоан и маска, които да ми помогнат. Бях се насочила към зелената серия на kerastase, но от един пост от предните теми имаше инфо за протеините и се страхувам да не постигна обратния ефект

Общи условия

Активация на акаунт