Професионални серии за коса - тема 71

• 59 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София

Аз вече два пъти използвам серията на Напура за възстановяване на кератина - шампоана е малко течен, но пък измива добре; маската се поема добре от косата и крайният резултат при мен е мека и приятна на допир коса, не получавам обем какъвто повечето пишат, че имат, но пък се надявам в дългосрочен план да повлияе добре Simple Smile

Бисквитка, и при мен не се получава обем ... Ползвала ли си Редкен Екстрийм, ако да, моля да направиш сравнение с Напура - кератиновата серия.  Hug

Когато се ползва ДПШ, ползва ли се и нещо друго или само шампоан   Rolling Eyes

# 692
Тази вечер имах възможност да тествам шампоан и балсам на Label M за обем и плътност (червените). Толкова лъвска грива в последно време не бях получавала, а докато нанасях продуктите ги усещах много меко на косата, не стана заплитане и скърцане.
Преди това на суха коса слагах ш-на на Напура за растеж, още се чудя дали е правилно така, да не би с второ измиване да му премахвам ефекта  Thinking

# 693
  • София
От серията с кератин на Напура аз имам нормален обем, по-малък отколкото с Денсифик например, но по-голям от серията Митик Оил.

Много хубав обем ми се получава от ето тази ампула на Напура за стимулиране на фоликулите:

Хубав обем имах и от шампоана от серията. Ампулата е като мляко и се слага преди шампоана, масажира се скалпа и се стои няколко минути. Аз стоя около 30 минути и после се измива. Обем се оформя и само като я изсуша леко със сешоар и си легна с мокра коса Simple Smile

На мен не ми се омазнява косата от серума за гъстота, но на третия ден корените на  косата ги чувствам сякаш съм прекалила със стилизанти. Но както се казва ефекта е важен. За сега съм доволна от срията Сериоксил особено от серума за уплътняване. Вижда се ефекта с натрупване.

# 694
  • Русе
След ДПШ може ли са се ползва протеинова маска?
Имам и тази, много се чудя какъв точно тип е - http://www.lookfantastic.com/wella-sp-repair-mask-200ml/10302155.html и дали става с нея и ДПШ?

# 695
  • в 1001-та нощ
Тази маска е доста слаба и основно силиконова - може  Peace

# 696
  • София
момичета, благодаря ви за идеите за моята коса  Peace

Cubricia'та съм ползвала преди доста време, шампоан точно от типа, който при мен влошава състоянието на косата и скалпа. Денсифик имам сега и редувам с другите налични / дисциплин, митичния шампоан, ДПШ на Л.М. + остатъци от овесената серия на Л.М и бамбука на Алфапарф/.
Като цяло, усилията ми вече са насочени към поддръжка на дължините в добро състояние. Бързото омазняване съм го приела за тип на скалпа и кожата и не мисля, че мога да направя нещо, за да го спра.

Все още не съм се ориентирала добре в продуктите и ми се случват разочарования, например от овесената серия косата ми става много вяла и безжизнена, от денсифик усещам страшно пристъргване и премиване, от Дисциплина /безсулфатния/ усещам някакъв пласт по косъма сякаш остава.
Ползвам и ампулките Денсифик, ампулите на Напура за почистване на скалпа /миришат ми ужасно силно за зъболекарски кабинет/.
Маски и балсами ползвам - митичната, бамбукът на Алфапарф, овесената Л.М. и дисциплиненият балсам.
Като чели, най - добре си усещам косата от митичния шампоан с блестящите частички, но не знам как ще се отразят поредни миенета с него, а и все съм нетърпелива да изпробвам нова комбинация или продукт Simple Smile
Сега очаквам дисциплинната маска и се оглеждам за лека, хидратираща серия...Джойко може би, или Иноа.
Можете ли да ми препоръчате шампоан за боядисана коса, който наистина удължава живота на цвета?
При всекидневно миене разбирате че цвят на косата имам от 1 до 2 седмици максимум...

Извините за дългия чаршаф Simple Smile Утре още.

п.п: Магнолия, и розмарин имаше в рецептата Simple Smile благодаря за споделянето, само да пристигнат маслата и ще започна.

# 697
  • Русе
Благодаря a.l.e.n.a, бях я намерила в ягодката за 20 лв, като я видях намалена от 60 лв и веднага налапах въдицата  ooooh!

# 698
Здравейте момичета много рядко пиша ,но ви чета отдавна и искренно се възхищавам на знанията ви относно грижата и продуктите за коса.Страхотни сте!!!Благодаря ви ,че ви има!Опитвам се от вашите коментари да се ориентирам кое би било добре да си взема за моята отчайващо рядка безжизнена и хвърчаща коса.Не се боядисвам ,много се заплита абе стои като болна някак си.Моля някоя добра душа да ме ориентира какъв шампоан да си взема за да стои косата по-жилава и твърда.Денсифика ми придава обем ,но я изсуши ужасно много,и мислех да пробвам Pro-keratin refil или стволовите клетки на Наши. Според вас дали ще ми втвърдят косата поне малко нали все -пак са протеинови серий? Благодаря за търпението ,че много дълго стана. Embarassed Praynig  bouquet

# 699
  • в 1001-та нощ
Про кератин рефил при мен не втвърдява  Peace

# 700
Аlena ,благодаря ти за бързият отговор  bouquetБях сигурна ,че ще се отзовеш.Ти винаги си много мила .

# 701
А според теб какво би било подходящо за моят случай? Също така доста ми пооредя отгоре на пътя и ползвам ампулите на Виши с аминексил.OK ли е според теб? newsm78 Незная мисля си ,че най-вероятно имам нужда от протеин ,но си нямам идея към какъв продукт да се насоча.

# 702
  • Велико Търново
emy_emy, ползвала съм Редкеп екстрийм - в сравнение с Напура, поне при мен, серията дава плътност без пресушаване, обем не толкова - но аз като пиша за  това състояние, трябва да отблележа, че изобщо не съм критерий Simple Smile, тъй като косата ми е тънка и каквото и да ползвам, колкото и стилизанти да слагам, обем имам само първия ден, преспя ли - свърши се с него Confused Та, Редкен Екстрийм е една много добра серия, която сигурно някой ден ще повторя, но съм любопитна да пробвам нови серии, затова не й идва редът Wink Надявам се обаче, Напура да има по-добър възстановителен ефект - за да преценя това, трябва още ползване Wink

Магнолия, моята коса е сигурно два пъти по-малко от твоята грива Hug затова и бързо се омазнява, но аз упорито ще си ползвам серума, та даже и останалата серия ще взема - серума за плътност и шампоана, само не зная пяната дали ще ползвам, аз рядко суша със сешоар Confused

Марипоса, за мен Иноа е по-лека хидратираща серия от Джойко, макар последната марка много да харесвам. От шампоаните за боядисана коса, най -доволна съм от този - http://www.zlatnaribka.com/kerastase/chroma-captive-zashtita-na- … ma-captive-250-ml , дава и страхотен блясък Peace Чувала съм добри отзиви за този на Вела - http://www.zlatnaribka.com/wella/sp-color-save--za-boyadisana-ko … color-save-250-ml, но не съм го ползвала Thinking

# 703
Марипоса, аз съм много доволна от шампоана  Иноа, това е единствения шампоан без който не оставам, без сулфати е, не премива косата и наистина запазва цвета.

# 704
  • Belgium
Още един глас за шампоана на Иноа, прекрасен е, а и много бюджетен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт