Професионални серии за коса - тема 71

• 59 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
Има 20% намаление на шампоаните на Керастаз в златна рибка до края на седмицата.

# 706
Про кератин рефил при мен не втвърдява  Peace
На мен също. Леко прави косата по-плътна, но лееко  Laughing Дарява хубав блясък при мен  Peace

# 707
  • София
puncho410

Казвала съм и преди, но ще го кажа пак /въй колко назидаделно прозвучах Joy/ за да е хубава косата освен т.нар. козметични грижи (шампоани, серуми, маски, ампули, финиши и т.н.) е необходимо и грижа отвътре. Освен добра храна, но и качествени добавки. Казвам качествени, защото е по -добре вместо цяла година да се пият некачествени добавки, които организма или не усвоява, или усвоява в ниски проценти /10-15%/ и в същност нищо не се прави, то нека 3-4 месеца се пият добри добавки, които отвътре да добавят сила и здравина на косата и на кожата. Например колагена. Телешкия колаген, който се продава масово, дори и на по-високи цени, е неусвояем от организма / най-много 5-10%/ поради факта, че е с голама молекула, която не се усвоява от организма и се изхвърля от него като отпаден продукт. Рибния колаген е различен, но да не навлизам в подробности.  Това беше малко извън темата.

Сега по темата  Mr. Green
За уплътняване на косъма не трябва да се очакват бързи резултати от която и да е серия. Момичетата, които поради омазняване си мият по-често косата могат по-бързо да постигнат това, поради по-бързото натрупване на продуктите.  puncho410 ако много ти се заплита косата ползвай балсама или маската Дисциплин, а преди нея може какъвто искаш протеинов шампоан. Термокрема Дисциплин също много добре приглажда и подрежда косата и няма хвърчане и оплитене.

Аз имам новия термо крем Дисциплин с гланциращия ефект. Лично много ми харесва. В сравнение с другите термо кремове на Керастаз, които имам - Нутри термик и Хрома термик наистина има гланциращ ефект. Первоначално го отдавах на самата серия Дисциплин,  но след като го ползвам и след други серии, и като сравнявам с другите термо кремове виждам по-добре разликата.

# 708
  • Бургас / София
Моята коса от Денсифик видимо се уплътни доста, използвам го от 1 година  Peace

# 709
  • София

Натрупване му е майката  Joy Joy Joy

Ако някоя от вас, сладурки види в някой сайт, някоя останала бройка на лилавата серия на SHU UEMURA моля да ми пише. Пробвах я като бях на гости с преспиване  hahaha в една приятелка и много ми хареса. Страхотна става косата, жалко че я спират.

# 710
Magnollia ,благодаря ти за подробното обяснение .От два месеца пия Приорин още  е рано за резултат ,разбира се ,но съм доволна защото не ми става лошо и не напълнявам от тях.Дано да има ефект от тях защото родих преди две години и оттогава е малък ужас,косата ми намаля наполовина и се къса много.Апък изследванията,които направих(всички възможни)нищо не показаха всичко си било ок. Моля ви момичета дайте пример за протеинов шампоан от който сте доволни.Керастаз,ЛП?

# 711

Ако някоя от вас, сладурки види в някой сайт, някоя останала бройка на лилавата серия на SHU UEMURA моля да ми пише. Пробвах я като бях на гости с преспиване  hahaha в една приятелка и много ми хареса. Страхотна става косата, жалко че я спират.

http://www.ebay.co.uk/itm/SHU-UEMURA-ART-OF-HAIR-PRIME-PLENISH-TREATMENT-200ML-BRAND-NEW-/231416346119?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item35e17d3607

# 712
  • Бургас / София

Магнолия, така се зарибих на твоят шампоан Алтерна Рипейър, че още не са ми го шипнали, а на майка ми от Арлен пристигна и имаше само една мостра на http://arlen.bg/product/1499/3-minutna-podhranvashta-terapia-za- … boost-150-ml.html

# 713
  • София
Магнолия, Бисквитка   bouquet

Бисквитка, обръщам се към теб, защото и моята коса е като твоята .... тънък косъм и права.

Купих си Loreal Serioxyl - 3-те стъпки, използвах го 3 пъти, но не виждам никакъв обем  Rolling Eyes  дори мисля да го пускам в размените. Косата ми е подвижна, жива, но само толкова ...... Не знам с натрупване ли действа или ..... или ефекта трябва да е моментален  Rolling Eyes

От Напура - протеиновата серия май съм по-доволна  Heart Eyes, следващата ще бъде на Редкен Екстрийм.

# 714
Аз го имам този shine boost, купувала съм го от Ензо. Оплита ми косата, става твърда, след него слагам маска. Не виждам специален блясък. А основната му съставка е най-обикновен силикон.

# 715
  • Русе
Момичета какво мислите за комбинацията шампоан Архитект и маска Денсифик?

# 716
Аз го имам този shine boost, купувала съм го от Ензо. Оплита ми косата, става твърда, след него слагам маска. Не виждам специален блясък. А основната му съставка е най-обикновен силикон.

И след него само и единство си успявала да го оправиш със супер луксозната маска на Макадамия предполагам  Joy  Joy  Joy

# 717
  • UK
 Момичета , шампоана против косопад на Напура как го полззвате? Всяко миене или го редувате с други шампоани?

# 718
Момичета какво мислите за комбинацията шампоан Архитект и маска Денсифик?
Аз съм правила тази комбинация преди ,когато си нямах и грам понятие как се редуват продуктите-е, имах страхотен обем не само заради маската,а защото протеинов ш-н и балансирана маска с превес на протеини си било добра комбинация:)))особено за изтощената ми коса,така  ми обясниха тук момичетата.

# 719
  • Русе
много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт