Професионални серии за коса - тема 71

• 59 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
притеснявах се да не ми изсуши много косата, която и без това се  позаплита, но ще рискувам

# 721
sentido  Hug лека бременност  Peace можеш да продължиш  с ботокса Peace

За да ти пружинира косата - първо дълбоко почистване на косъма, после серия за обем, от типа да остъргва косъма, да не го трупа с текстуриращи в-ва. Напр. на Лореал. Добре е да пробваш първо и тогава да взимаш. На Лакме не е подходяща  Peace
a.l.e.n.a, какъв да е този дълбокопочистващ шампоан? Вчера поръчах маската на Макадамия. При условие, че имам почти цяла кутия ампули ботокс и запечатваща маска от същата серия, мога ли да ползвам тази на Макадамията за поддръжката или да поръчам и поддържащата маска от същата ботокс серия на Лореал?
 Освен Лореал какво друго мога да опитам, за да постигна желания ефект?

Благодаря за отговора! Както винаги си много мила!  bouquet

# 722
  • Велико Търново
emy_emy, благодаря ти за споделеното  bouquet не отписвай още серията  Serioxyl, както е писала Магнолия - натрупване му е майката Grinning няма как от три пъти да усетиш ефект, аз ползвам Денсифик от лятото и още не съм почувствала такова видимо уплътняване както при cityofangeles Confused

GreenP, аз използвах противокосопадния ш-н на Напура преди всяко миене, постоявах известно време с него на главата - колкото имам възможност, второто шампониране обаче го правих с друг шампоан Peace

# 723
Tanni при мен комбинацията на ш-на и маската не беше с добър ефект.Някак стоеше клепнала,без обем,но може би защото като цяло моята коса не се разбира с маската на Денсифик,но то си е до коса,пробвай нищо не пречи

# 724
  • Русе
благодаря за съвета, а инъче от шампоана беше ли доволна

# 725
  • София
emy_emy

Според мен най-големия ефект от серията и за обема в това число идва от двата серума - този за уплътняване и този за гъстота,  особено последния. Но за да може да има истински ефект наистина трябва натрупване. Аз съчетавам серията и със други серии. Например измивам с шампоана Сериоксил веднъж, след това  шампоан Денсифик,  после уплътняващата грижа на Сериоксил и заедно с нея маска за коса Денсифик.  Резултата е чудесен.
Добър обем дава и ампулата на Напура за възстановяване на фоликулите,  която се използва преди шампоан. Поне при мен е така. Аз стоя с нея повече от 30 мин. Според мен е страхотна. За разлика от тези на Денсифик и от серума за гъстота на Сериоксил се използва семо преди измиване с шампоан, а не всяка вечер.

# 726
Tanni, да останах доволна много приятна на допир мека и лъскава коса.Ок като цяло,но Денсифика ми хареса повече.

# 727
Здравейте момичета,
явно без вашата помощ и косата не мога да измия правилно. Така че моля за помощ и препоръка  Hug
Косата ми е къдрава, изтощена и суха. Да добавя и страхотен косопад след раждането, който овладях, ама сега има едни малки стърчащи къдри по челото  ooooh! Примерно шампоан Architecte и балсам без отмиване Дисциплин (така съм набелязала, дали е ок?) , или някаква маска? Благодаря   bouquet

# 728
Моля ви момичета нека някой да сподели мнение за Про-кератин рефил.Много искам да го пробвам и го заглеждам от известно време.Как се отразява на косата ви и какъв ефект търсите от него? Благодаря вече ставам досадна,но ако споделите мнение и за Дисциплина много ще се радвам.  bouquet

# 729
  • в 1001-та нощ
А според теб какво би било подходящо за моят случай? Също така доста ми пооредя отгоре на пътя и ползвам ампулите на Виши с аминексил.OK ли е според теб? newsm78 Незная мисля си ,че най-вероятно имам нужда от протеин ,но си нямам идея към какъв продукт да се насоча.

След като косата ти не е третирана, едва ли протеинът ще помогне много. Той се трупа при порьозни коси, а те са станали порьозни, в следствие на третиране. Представи си един гладък косъм и един, като швейцарско сирене. Ако протеинът е цимент и правиш замазка - къде ще се фиксира - там, където са шуплите и ще направи порьозния косъм твърд. По гладкия повече ще се пързаля.

Ако ще ползваш протеин - по-добре вътрешно - като съставка на добавки за коса или отделно. Има няколко АК, които участват в изграждането косъма, сега няма да се отплесвам  Blush

Какви изследвания си правила? Пиши ми на лични, да не отместваме темата  Blush

За твоя случай - по-скоро помисли за добър текстуриращ стилизант и правилно оформяне с четка и сешоар  Peace

sentido, ДПШ е такъв, който измива повече от обичайните, които ползваш, вкл. натрупвания от твърда вода, козметика и т.н.

Може да ползваш и други маски и да не купуваш поддържащата  Peace

# 730
Моля ви момичета нека някой да сподели мнение за Про-кератин рефил.Много искам да го пробвам и го заглеждам от известно време.Как се отразява на косата ви и какъв ефект търсите от него? Благодаря вече ставам досадна,но ако споделите мнение и за Дисциплина много ще се радвам.  bouquet
Про-кератин на Лореал е протеинова серия , дава лека плътност на косата и много хубави обем и блясък.Косата е подхранена и жива,но при по-интензивно ползване изсушава косъма  Peace

# 731
Ауу, новогодишна томбола в ЗР - 5 ваучера по 100лв. Mr. Green
Таман напазарувах пак, ама винаги мога да измисля още нещо Grinning

Някой да е ползвал балсам-спрей Про Витамин без измиване на Афоджи? Отзиви? Peace
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balsam-sprey--pro-vitamin-bez … n-leave-in-237-ml

# 732
  • София
Момичета,
Искам да си взема някоя серия на Милк Шейк, но искам преди това да посъбера малко отзиви. Знам, че Алена я е ползвала. Моля за мнение  Hug
Блаходаря и лека нощ 🌃

# 733
Жана благодаря за мнението

# 734
  • Велико Търново
Магнолия, според типа коса има млечна серия за суха или увредена коса и йогурт - за боядисвана или нормална коса, аз съм ползвала Йогурт серията  - много ми харесва Heart Eyes като се започне от аромата на сметанов сладолед Wink Терапията започвам с измиване на косата с Милк Шейк шампоан който е богат на млечни протеини. След това поставям Натурална млечна маска на косата, която действа в дълбочина и регенерира структурата на косата. Може да се използва инфрачервена преса, но понеже аз нямам, стоя със затоплена хавлия около 20-30 мин. След изплакване поставям спрей без отмиване, за да финишира процедурата и да затвори кутикулите на косъма.Косата ми става по- мека,  по -здрава- косъмът стои лъскав и подхранен. Лично при мен, макар да се води протеинова терапия, пресушаване или втърдяване на косъма не съм усетила, точно обратното Wink

Общи условия

Активация на акаунт