Аблация на сърцето - 3

• 51 433
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Весели празници и от мен!  Hug

# 406
  • в джунглата
Весели празници и само положителни емоции на всички!  Hug

# 407
Честита Коледа на всички ! Бъдете живи и здрави и много усмихнати Simple Smile

# 408
Честита Коледа и на теб, Жорко!  santa2 bouquet

Честито Рождество на всички! santa2
Бъдете здрави, много щастливи и с късмет! Close-mas: Close-mas: Close-mas:

# 409
Честита Коледа на всички!!!От сърце желая много да сте здрави,щастливи,и никога,ама никога вече да няма прескачания,аритмии и каквито и да било здравословни проблеми!Наздраве и весели празници!!!

# 410
Добро утро! Hug

Как мина коледната вечеря?
Преяли, препили? Sunglasses

Аз си хапнах, без да прекалявам, пийнах си малко ракийка и малко червено вино и спах много спокойно! Grinning
Даже мога да се похваля, че вече си спя на лявата страна, нещо, което беше немислимо преди аблацията. Peace

# 411
Честито Рождество Христово ! - от един атеист, израснал с подаръци за нова година от дядо Мраз ( майка ми, баща ми беше дежурен винаги на 31- ви) .
ДеВа, скъпа , радвам се че си в отлична форма ! А в първите теми четох, че се спи по- леко наляво .И се смях и на тебе , и на себе си. Очевидно ,изборът на коя страна да спиш го прави мозъкът, а не сърцето .
Пожелавам приятна почивка на всички !

# 412
Преди пристъпите ми през последните месеци, не ми пречеше, Таня.
Спях си нормално във всички пози.
Обаче тогава нещо ми стана и легна ли наляво, съм излезнала от ритъм. Crazy

# 413
Честита Коледа!  Hug
По темата със спането, аз само на лявата страна спя. Иначе ми е весело цяла нощ, ако легна надясно.  Crazy

# 414
Ето, при теб пък е обратно. Wink

Каква ти беше диагнозата?
Чакам те с инфо на 29 от прегледа! Hug

# 415
Честито Рождество и от мен, здраве и късмет на всички !!!
Напълно подкрепям тезата, че има значение на коя страна спиш  Laughing, при мен като съм легнал на дясно определено по леко се усеща тупкането  #Crazy

# 416
Дева, LGL синдром (ще потвърдим в понеделник). Ще пиша задължително! Някой да има отзиви за д-р Контева, понеже тя ще ме преглежда?

# 417
Голдън гърл, не си спомням да съм чела името на тази лекарка във форума, но мисля, че значение има школата . Един добър специалист е достатъчен да издърпва напред другите покрай него . Ще чакаме инфо от теб.
П.п. А аз си внуших, че щом препатилите спят наляво и аз трябва , та се чувствах по- добре на тази страна ,което признавам си е нелогично ....

# 418
И аз не я познавам тази лекарка.
Но те са толкова много, че няма как за 2 дни да ги видя всички.
Едно е ясно, професионалисти са, независимо от крехката си възраст!  bouquet

# 419
Със закъснение стоплих, че става въпрос за Токуда . Доколкото знам аблациите са поне под контрола на д-р Трайков. не се притеснявай ,златничка, ще те прегледат , както е по учебник!

Общи условия

Активация на акаунт