На море в Турция - тема 34

• 90 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
И на мен ми допаднаха цените за Ефталия Вилидж. Кое е по-добро Ефталия Вилидж или Ефталия Марин - разликата в цените е доста малка
Аз също се интересувам от тези хотели + Ефталия Аква. Коя от Ефталиите бихте препоръчали.

# 226
Здравейте! Аз ще се преместя малко в географски аспект и ще изоставя Егеско море. тази година искам да почивам в Анталия със собствен транспорт. Двоумя се за последната седмица на м. май или за първата седмица на м.юни. Иска ми се в хотелът да има малко лукс, много забавления, да е сравнително нов или скоро реновиран. Хубавият плаж също има значение. Ще почиваме с наши приятели без деца. Желателно е да не е по-далеч от Сиде. За съжаление не сме уточнили тавана на цената, а знам, че това е много важно. Приемам всякакви предложения за размисъл.

# 227
И на мен ми допаднаха цените за Ефталия Вилидж. Кое е по-добро Ефталия Вилидж или Ефталия Марин - разликата в цените е доста малка
Аз също се интересувам от тези хотели + Ефталия Аква. Коя от Ефталиите бихте препоръчали.
Къде гледате цените за Ефталиите  Embarassed

# 228
Къде гледате цените за Ефталиите  Embarassed
Емералд

# 229
Здравейте! Аз ще се преместя малко в географски аспект и ще изоставя Егеско море. тази година искам да почивам в Анталия със собствен транспорт. Двоумя се за последната седмица на м. май или за първата седмица на м.юни. Иска ми се в хотелът да има малко лукс, много забавления, да е сравнително нов или скоро реновиран. Хубавият плаж също има значение. Ще почиваме с наши приятели без деца. Желателно е да не е по-далеч от Сиде. За съжаление не сме уточнили тавана на цената, а знам, че това е много важно. Приемам всякакви предложения за размисъл.
http://www.magiclife.com/en/cluboverview/clubs/in/turkey/s/club- … fe-jacaranda.html  открит 2014г., край Сиде
http://www.kayahotels.com.tr/en/hotels/riu-kaya-palazzo-golf-resort  в Белек, открит 2013г

# 230
да се похваля резервирах за веноса, макар че още съм в чуденка-дано съм напарвила правилен избор
май ще я караме все по на юг, дано някоя година стигнем и до анталия ,белек, сиде......  Crazy размечтах се

# 231
  • Plovdiv
да се похваля резервирах за веноса, макар че още съм в чуденка-дано съм напарвила правилен избор
май ще я караме все по на юг, дано някоя година стигнем и до анталия ,белек, сиде......  Crazy размечтах се
Честита резерация,хубава и незабравима почивка! Все си мисля,че за тези цени на Веноса може да се намери и много добър хотел в Анталия,не за друго а за мечтата!

# 232
да, при редовни цени не бих резервирала
но ориент пуснах доста евтини цени за началото на юни и реших да се възползвам  Laughing

# 233
А, кой е казал, че "Албена Холидейс" са нова фирма?
Не е вярно. Първа страница бъка от хотели и курорти. Лошото е, че почти всички предлагат едно и също и ако се спреш на някой хотел ,нормално е да прочетеш повече от почивали там т.е. от първа ръка. Хората поне тук са почтени и не лъжат както  някои агентите на ТА. Да ме извиняват агентите, ама е така.

Ами намерете си агент, на който да имате доверие.  Peace
Ако отидете в хотел, по съвет на някой от форума, а се окаже, че хотела е ужасен, на кого ще се сърдите? Сигурно пак на агента, защото не ви е казал, че хотела е ужасен....

Мисълта ми е, че търсейки информация, трябва да се влага малко критичност. Peace

Вярвам на хората в този форум защото никога не са ме подвели. Агентите не ги познавам или познавам тези, с които комуникирам - 5 години с една и съща фирма.Хората които пишат тук също не ги познавам, но им вярвам, защото когато пиша, искам и на мен да вярват, защото аз не лъжа. Избора всеки си го прави сам.  Sunglasses

# 234
Гледам оферта на "Албена Холидейз" за хотел "Сентинус" - 1298 лв от 31.05 за 9 нощувки ALL. Има ли нещо съмнително в тази оферта?
http://www.albenaholidays.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Отзиви за Marti Beach в Кушадъсъ и THE HOLIDAY RESORT DIDIM в Дидим? Кушадъсъ или Дидим е по-близо до България  Blush ?
 Кушадасъ е по-близо, но Дидим е на 30-40 минути път от Кушадасъ. Holiday беше до нашият AURUM -  нещо не ми хареса като го наблюдавах.

И още един въпрос - цените с много ли се вдигат през януари? предпочитам да направя авансовото плащане до 31.01..

# 235
Как мога да вярвам на някого за избор на хотел, дестинация, транспорт... Не че някой съзнателно ще излъже, но, ако вие харесвате едно, друг може да харесва друго. Ако вашите критерии за плаж, храна, лукс, продължителност на пътуване са едни, пак може да има разлика. Конкретни могат да бъдат само някои неща - големина на стаи, зеленина, басейни, детски кътове, близост до плажа, чистота и може би още нещо подобно. За някои анимацията е важна, за други не. За някой - изобилието на храна, или че гладен нямаш да останеш е критерий, за друг е важно разнообразието, вкусът.

За пример - непрекъснато се повтаря колко красив е Мармарис - и да, това е така, за съотношение цени-качество, могат да се направят известни компромиси. Но... за мен - малките плажове, клаустрофобично натъпкани шезлонг до шезлонг, студеното море, в повечето случаи каменисто дъно... са доста голям компромис....

За това - колкото повече информация, толкова по-добре. А, най-добре е, ако сте редовни клиенти на дадена фирма по дадена дестинация - те знаят какво да ви предложат, съобразявайки се с това къде сте били преди, какъв е бил стандартът и т.н.

# 236
Как мога да вярвам на някого за избор на хотел, дестинация, транспорт... Не че някой съзнателно ще излъже, но, ако вие харесвате едно, друг може да харесва друго. Ако вашите критерии за плаж, храна, лукс, продължителност на пътуване са едни, пак може да има разлика. Конкретни могат да бъдат само някои неща - големина на стаи, зеленина, басейни, детски кътове, близост до плажа, чистота и може би още нещо подобно. За някои анимацията е важна, за други не. За някой - изобилието на храна, или че гладен нямаш да останеш е критерий, за друг е важно разнообразието, вкусът.

За пример - непрекъснато се повтаря колко красив е Мармарис - и да, това е така, за съотношение цени-качество, могат да се направят известни компромиси. Но... за мен - малките плажове, клаустрофобично натъпкани шезлон до шезлонг, студеното море, в повечето случаи каменисто дъно... са доста голям компромис....

Ами и аз това се опитвам да кажа, ама Вие явно го казвате същото, но по-друг начин. Българският език се слави със свободен словоред. Sunglasses Затова чета много и решавам сама.

За това - колкото повече информация, толкова по-добре. А, най-добре е, ако сте редовни клиенти на дадена фирма по дадена дестинация - те знаят какво да ви предложат, съобразявайки се с това къде сте били преди, какъв е бил стандартът и т.н.

# 237

За пример - непрекъснато се повтаря колко красив е Мармарис - и да, това е така, за съотношение цени-качество, могат да се направят известни компромиси. Но... за мен - малките плажове, клаустрофобично натъпкани шезлон до шезлонг, студеното море, в повечето случаи каменисто дъно... са доста голям компромис....

Ами и аз това се опитвам да кажа, ама Вие явно го казвате същото, но по-друг начин. Българският език се слави със свободен словоред. Sunglasses Затова чета много и решавам сама.

# 238
  • Beyond the Frontiers
Как мога да вярвам на някого за избор на хотел, дестинация, транспорт...

Абсолютно точно  Peace

Ще дам един пример - имам приятели, които са буквално влюбени в Делфините, а мен тези хотели не ме грабват.

# 239
Привет!
Кофти ми е, когато 3адам въпрос на който могат да отговорят поне 4-5 човека, но отговор - няма. Кофти ми е, 3ащото винаги отговарям с огромно желание и удоволствие на въпроси...на които, ра3бира се, 3нам отговорите. Ама, бош вар Simple Smile

sharkинтересуваш се от Холидей Ресорт в Дидим и Сентинус в Кушадсъ. Била съм и в двата хотела.
Холидей е на 12 км от Дидим в 3алива Акбюк.Всички параметри бяха на отлично ниво: хигиена, храна, анимация, обслужване. Стахотно красив и чист плаж. Хотела е и3олиран и наоколо няма места 3а ра3ходка.
Сентинус в Кушадасъ. Очарована съм от то3и хотел. 3аслужава си всеки лев.Компактен, уютен хотел на Лонг бийч. Чудесен плаж; симпатичен, любе3ен персонал;отлична храна.
Моите предпочитания клонят към Сентинус.
Ако имаш въпроси - насреща съм.

Общи условия

Активация на акаунт