Непланирана бременност?

• 15 657
  • 187
  •   1
Отговори
# 165
  При такива случаи режимът по отношение на мъжа трябва да е уведомителен, а не да го питат него какво трябва да се направи.

# 166
Къде точно прочете "тя да го пита, той да решава"?

Тя ми каза същото като Не се сърди човече,с малко по-други думи.Каза ми-тялото си е мое.Аз за себе си не мога да рискувам с още една бременност,заради себе си и заради децата които имам.Не мисля,че физически ще го понеса.
Оф, стигнах до тук и ......не мога повече.
Да, тялото си е нейно, но бъдещото дете е И НА МЪЖА Й.
И най-правилното е той също да има право да знае и да участва в решението за живота на това НЕГОВО дете.

Детето е и на ДВАМАТА, заедно са го правили, случайно или не, заедно са от дълги години, най-редно е (според мен и моите разбирания за двойка) и двамата да участват в решението, като обсъдят всички възможни "за и против", и за нея, и за децата им, и за семейството им, и за финансите им, ако щете.Защото става дума за дете, за Бога, а не дали тя да си купи боти или ботуши.

Скрит текст:
Била съм в нейната ситуация, макар и на по-млади години, заедно с мъжа ми решихме какво да правим.

Няма да споря повече, след като той знае, за мен темата е изчерпана.Пиша това, в случай на последващи "реплики".

# 167
Не съм изчела темата  но НЕ, НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ДА АБОРТИРА. БИХ Я ПОДКРЕПИЛА ДА РОДИ. АБОРТЪТ Е УБИЙСТВО И НАНАСЯ НЕПОПРАВИМИ ДУШЕВНИ РАНИ. ОСВЕН ТОВА ЗАРАДИ АБОРТА МОЖЕ ДА НА МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ДЕЦА В БЪДЕЩЕ.
В нормалните държави има организации, които оказват психологическа и материална подкрепа на такива момичета/жени и при необходимост намират подходящи осиновители на детето.
Друг е въпросът, че една жена не трябва да стига до нежелана бременност.
За съжаление, малко хора в България знаят, че при хапчетата против забременяване и спиралите също се абортират ембриони в началните дни на зачеването. При хапчетата не рядко се стига до оплождане, но организмът не може да приюти ембриона, заради въздействието на хапчетата. При спиралите е нещо подобно.

# 168
Виж, по такива теми чети, преди да си излееш религиозната пропаганда.

То и аз не съм фанатик, но и не смятам, че за аборта трябва да се мисли толкова лековато. Почвам чак да се ужасявам на какво е способен женския пол...

# 169
  • София
Ми тя и без друго повече деца не иска или ти и това не прочете... този риск отпада. душевни рани може много неща да ти нанесат, не само аборта, ако си сигурен в правотата на избора си, няма да е непоправима душевна рана, споко.
Ако една жена не иска повече да бременее и ражда, не виждам защо да го прави, за да даде после дето за осиновяване, дори и насреща да чакат най-прекрасните родители на света, а у нас това да си дадеш детето за осиновяване е по-голяма жестокост от аборта...
И да ще се учудиш колко много хора са наясно с механизмът на работа на  хормоналните контрацептиви.

# 170
Брей накъде оттекла темата.В кратце-жената каза на мъжа си.Той приема каквото и да реши тя.Човека пътува и с дни го няма,за аборта отивам аз с нея.

Благодаря на повечето включили се с мнения по темата,тя я е попрочела и снощи е преценила да каже за бременността.Обсъдили са го и са решили,че и двамата вече са доста изморени и са им достатъчни наличните две деца.На 39 е жената и на 48 е съпругът.

# 171

Мисля, че това е най-доброто развитие за всички  Peace

Моят съвет е да помолиш да заключат темата, защото започнаха леко и отдалече да я налазват обичайните фанатици-всичколози, и съвсем скоро ще стане грозна картинка  Peace

# 172
  • София
Не съм изчела темата  но НЕ, НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ДА АБОРТИРА. БИХ Я ПОДКРЕПИЛА ДА РОДИ. АБОРТЪТ Е УБИЙСТВО И НАНАСЯ НЕПОПРАВИМИ ДУШЕВНИ РАНИ. ОСВЕН ТОВА ЗАРАДИ АБОРТА МОЖЕ ДА НА МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ДЕЦА В БЪДЕЩЕ.
В нормалните държави има организации, които оказват психологическа и материална подкрепа на такива момичета/жени и при необходимост намират подходящи осиновители на детето.
Друг е въпросът, че една жена не трябва да стига до нежелана бременност.
За съжаление, малко хора в България знаят, че при хапчетата против забременяване и спиралите също се абортират ембриони в началните дни на зачеването. При хапчетата не рядко се стига до оплождане, но организмът не може да приюти ембриона, заради въздействието на хапчетата. При спиралите е нещо подобно.

doh Хайде малко по-леко с истеричните крясъци. Като гледам, религиозният фанатизъм нанася повече вреда.

# 173
Този форум се е бъгнал нещо. Вече сме на 12 страница, а още никой не се е потресъл, че дърти жени (и то с деца!) правят секс.
Ужас, ужас, накъде върви този свят?!?  Laughing

# 174
  • Пловдив
Не ми е работа, как’Сийке, и не съм от тях. Щото секс се прави само за да се раждат деца. Като си ги родиш - и спираш секса.

# 175
  • София
Този форум се е бъгнал нещо. Вече сме на 12 страница, а още никой не се е потресъл, че дърти жени (и то с деца!) правят секс.
Ужас, ужас, накъде върви този свят?!?  Laughing

Има потресени от това, че дъртафелниците правят аборти, не секс.

# 176
  • София
А, сигурно ще има и такива, които ще се потресат от това, че правят секс, още не са се добрали до темата  Grinning Grinning Grinning

# 177
Смешното е там, че всъщност не е скандално да кажеш, че и след 40 има секс.

Истински скандално е да кажеш, че да- една от опциите е да не правиш секс. И че след една възраст няма да е хич зле да минеш и без това.

А и като запиташ доста жени след 50-те, предполагам, че биха се радвали да изкличнат от тази дейност. Че даже и по-рано. Ей ме на, млада и зелена, а не покривам дори минимума на форумския норматив в своята възрастова група. Щото нали ССФ е готова всеки ден, страстно и огнено.

И между другото, нормално е да се ползват паралелно по 2 метода за пазене. Не може само с презерватив. Примерно: презерватив плюс спермицид; хапче плюс презерватив; презерватив, тайминг, спермицид и прекъснат акт ЕДНОВРЕМЕННО; в момента съм на комбинация от лактационна аменорея, презервативи И прекъснат полов акт. На това ни учиха още в университета, а и в сп. Космополитън го пише. Така че "няма стопроцентов метод" не е аргумент. Като няма- добавяш и втори, и трети метод и накрая ще се доближиш до стоте процента.

# 178
Божкее,ми на!И ние на 35 и на по 40 плюс правим сексове!Ти да видиш!И то яки,та късаме и гуми и прочие.Вярно на майтап отиде.След като,едва ли не видиш ли ти презерватива не е контрацепция.
Между другото и аз познавам жена забременяла с поставена спирала.Даже разбрала в 4 месец,като измърдало бебето!До тогава решила,че нещо от спиралата е това да няма цикъл.А не е да не е ползвала преди-след като родила второто решили да останат с две.Сложила спирала и воала-след 5 месеца забременяла. Викат му на третото Худини  Mr. Green или Бързака.  Mr. Green

# 179

Общи условия

Активация на акаунт