Смешки от форума - 16

• 95 559
  • 951
  •   1
Отговори
# 690
  • Down south
Е не!!!  rotfImao rotfImbo rotfImbo
докато започне да си убива яденето... #Crazy #Crazy #Crazy
дано да няма бебе в тази къща.
Мили боже!
Смях се със сълзи.
В началото помислих, че "мечето" е грешно изписано и авторката има предвид нещо друго, но не, мече е било  newsm78

# 691
  • Бургас
Мили боже!
Смях се със сълзи.
В началото помислих, че "мечето" е грешно изписано и авторката има предвид нещо друго, но не, мече е било  newsm78

Ами при цял блок с кофти съседи и аз бих си взела мече. Два-три месеца ще кара на пилешко и имодиум, после тръгва по етажите да си търси яденето само. На вратата на съседите, които ме дразнят, ще увисвам по едно страндажнско дядо.

# 692
Мили боже!
Смях се със сълзи.
Да мече си пишеше, убили мечката и прибрали мечето!
Темата е изметена, но не се знае тези перковци дали не са прибрали мече наистина... newsm78

# 693
То добре, че не сукалче. Че трябва да викат някоя напръщяла първескиня да му дава да суче.

# 694
  • София
Някой явно е гледал Падингтън.  Laughing

# 695
Цитат
Понеже харесвам дупето в една жена, не мога да разбера защо жените с хубави тела когато клекнат и им се види цепката на дупето, усещайки това, веднаг бързат да се огащят. Та нали така могат да получат каквото си поискат от такъв тип мъже като мен.

# 696
  • Бургас
Цитат
Понеже харесвам дупето в една жена, не мога да разбера защо жените с хубави тела когато клекнат и им се види цепката на дупето, усещайки това, веднаг бързат да се огащят. Та нали така могат да получат каквото си поискат от такъв тип мъже като мен.

Ето причината защо се огащват за части от секундата  Crazy

# 697
 hahaha Пак казвам- тази тема е ВЕ-ЛИ-КА!

# 698
  • HH
Цитат
При ЛЛ си има определени часове за детска конституция или там както се казва.

Mr. Green

# 699
Цитат
При ЛЛ си има определени часове за детска конституция или там както се казва.

Mr. Green

Може да се казва женска консултация например. Не е същото, ама е близко по звучене. Joy

# 700
  • Kопенхаген
Ето това как ли не си го представях...  Grinning

Цитат
В завой НЕ СЕ натиска съединител, идеята е да забавиш колата, а самото завиване я ускорява. Така на курса за една бройка да ударя човек. Играеш с предавките, но винаги да си на скорост, ако трябва- на първа.

# 701
Цитат
Абсолютно съгласен, само класификацията на тревата като дрога не ми допада. Иначе ако питате мен не трябва да се легализира, понеже тогава държавата започва да я пробутва и вместо някой, който цял ден виси в едно мазе и се чуди как да я направи по-качествена, продуцентите ще бъдат едни прости и елементарни фермери, чудейки се как да изкарат най-голямо количество за да вземат повече пари от субсидии.

Прав е човека. Ще започне сега едно отглеждане на ГМО марихуана по широките Аризонски поля и къде е вече кефа на натуралната био трева, отглеждана в нечие мазе? hahaha

# 702
Цитат
Съвземете се вие обезумели майки, който с цената на всичко си държите децата на потенциални поредни зарази - само и само да не го дадете на ,,лошите баба и дядо,, ,докато се разминат нещата...

И за правописната става, ама и тук също му е мястото.  Laughing

# 703
Цитат
Абсолютно съгласен, само класификацията на тревата като дрога не ми допада. Иначе ако питате мен не трябва да се легализира, понеже тогава държавата започва да я пробутва и вместо някой, който цял ден виси в едно мазе и се чуди как да я направи по-качествена, продуцентите ще бъдат едни прости и елементарни фермери, чудейки се как да изкарат най-голямо количество за да вземат повече пари от субсидии.

Прав е човека. Ще започне сега едно отглеждане на ГМО марихуана по широките Аризонски поля и къде е вече кефа на натуралната био трева, отглеждана в нечие мазе? hahaha
И баба Пуна вместо домати ще отглежда марихуана Grinning

# 704
За съжаление темата е изтрита. Иначе щях да и напиша да се свърже с някоя организация за защита на животните. Вие се смейте, ама мисля, че е незаконно да си гледаш диви животни вкъщи. Пък и мечките май бяха защитени. newsm78
За да се отстреля мечка са необходими сериозни доказателства, че е стръвница, и това не е достатъчно. Трябва да е сериозна заплаха за хора. А в размножителния период - забрави. Прибирането на диво животно в домашна среда също е забранено.

Общи условия

Активация на акаунт