Смешки от форума - 16

• 95 502
  • 951
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Тя е пълна с находки за тази тема. Ето още:
... от ясновидец знам, че е най-добре да се ражда дете към обедните часове, т.е. 10.30 е по-добрият час.
Леко раждане

# 676

Joy
Представям си младежът пък какво си е мислил:
-  За първи път пазарувам  в Била ( мама ме похендри, че нямала време), докато разбера къде какво е, забелязах, че някаква   жена ме следи и гледа лошо, стори ми се странна и  сякаш току се беше върнала от  тренировки по мултикултуризъм.... сетих се за атентата в Париж и се опитах да набера 112...Слава Богу   малко след това тя изчезна...Пу, пу, този път ми се размина, ама  следващите пъти мама да си пазарува! Stop
hahaha

# 677
Темата, в раздел бебета - "Отглеждане на мече в домашни условия"
Здравйте, мамички да ви питам за отглаждане на мечета в домашни условия. Тъй са получи че мъжа на съседката уби една мечка майка и сега сме взели тя е имала мече да го гледаме. Обезпаразитихме го вътрешно и външно но не сме сигурни с какво да го хранем докат стане голяма мечка и може сама да си убива яденето. За сегая пробвахме с печени пилета ама получава разстройство. Какво ще ме посъватвате.
Настрана "забавно" написаният пост. Simple Smile Дамата няма опит в гледането на мечета, за това - разбира се, че трябва да попита в... Бебета...  newsm78

P.S. ЗАНДАЛИ, направи ми деня!  Joy  Hug

# 678
Е не!!!  rotfImao rotfImbo rotfImbo
докато започне да си убива яденето... #Crazy #Crazy #Crazy
дано да няма бебе в тази къща.
Мили боже!

# 679
За съжаление темата е изтрита. Иначе щях да и напиша да се свърже с някоя организация за защита на животните. Вие се смейте, ама мисля, че е незаконно да си гледаш диви животни вкъщи. Пък и мечките май бяха защитени. newsm78

# 680
Мече в къщи  newsm78 ми се чини малко прекалено. Айде, докато е малко, бива, ами после?

# 681
Щом е изтрита, била е пързалка. Модераторите следят зорко. Naughty

# 682
За съжаление темата е изтрита. Иначе щях да и напиша да се свърже с някоя организация за защита на животните. Вие се смейте, ама мисля, че е незаконно да си гледаш диви животни вкъщи. Пък и мечките май бяха защитени. newsm78
Дадоха ѝ го на потребителката съвета вече. Че е незаконно, може и да е, не знам. но темата беше пързалка. За това и Тати я заключи, но си признавам, че се посмях.

# 683
Блях, дано да е било пързалка наистина. Самото мнение е смешно наистина и освен за тук, е достойно и за правописната тема.

Не мога да не се замисля обаче, ако е истина и го хранят с пилета това мече, като порасне с какво ще иска да се храни. Ами ако е било кафява мечка, те нали се хранят с плодове, корени  newsm78

# 684
Влязла съм в серия явно.
..... ще кажете отиди питай в църква, ще отида, но искам да намеря истински такъв, а не просто облечен така...
Истински... какъв?  newsm78

Струва ми се, че това е следващата пързалка на госпожата с мечето...  newsm78
Ако пък не е, направо ми дава повод за притеснение.

# 685
  • На изток от Рая
Здравейте с мъжа ми искаме да пробваме така нереченият гропов секс размяна на партниори, някои от вас практикували са и въобще колко са правили групов секс.

Joy Joy Joy

# 686
  • Бургас
Здравейте с мъжа ми искаме да пробваме така нереченият гропов секс размяна на партниори, някои от вас практикували са и въобще колко са правили групов секс.

Joy Joy Joy

Да пробват първо да се образоват и ограмотят.

# 687
Влязла съм в серия явно.
..... ще кажете отиди питай в църква, ще отида, но искам да намеря истински такъв, а не просто облечен така...
Истински... какъв?  newsm78

Струва ми се, че това е следващата пързалка на госпожата с мечето...  newsm78
Ако пък не е, направо ми дава повод за притеснение.

Само заради 0,001% вероятността да е написано от жена, която наистина е направила спонтанен аборт, няма да напиша в темата и това, което ми идва.

# 688

Joy Joy Joy

Да пробват първо да се образоват и ограмотят.

Ааа, то едното няма връзка с другото. Ако беше така, ромите щяха да останат без деца.  Joy Joy

# 689
Цитат
Абсолютно съгласен, само класификацията на тревата като дрога не ми допада. Иначе ако питате мен не трябва да се легализира, понеже тогава държавата започва да я пробутва и вместо някой, който цял ден виси в едно мазе и се чуди как да я направи по-качествена, продуцентите ще бъдат едни прости и елементарни фермери, чудейки се как да изкарат най-голямо количество за да вземат повече пари от субсидии.

Общи условия

Активация на акаунт