Смешки от форума - 16

• 95 564
  • 951
  •   1
Отговори
# 705
  • Ямбол
Тема: "Колко време се опитвахте да забременеете момичета?"

Знам, че запетаите не са силната страна на много хора, включително и на мен, но тук се получава двусмислие - ако е без запетайка, излиза, че се е опитвала да забремени момичета.

# 706
Няма как да се получи двусмислие, за тази цел думата трябва да е "забремени", не "забременеете".

# 707
Цитат
Съвземете се вие обезумели майки, който с цената на всичко си държите децата на потенциални поредни зарази - само и само да не го дадете на ,,лошите баба и дядо,, ,докато се разминат нещата...

И за правописната става, ама и тук също му е мястото.  Laughing
Како, тази ме настъпи по мазола, кажи от коя тема е, ако не ми размине до обяд да ходя да ѝ кажа няколко мили приказки?

# 708
Страничен правописен ефект от епидуралната упойка:

"анестезиологът довля още малко упойка през катъра... 4 напъна и родих Smile "

И к'во прави този катър ли е, муле ли е, кон ли е в родилна зала?

# 709
 Joy  Joy  Joy
E как какво? Обезболява раждането. Ето защо  на мен епидурала не ми повлия! Нямах си катър.... newsm78

# 710
Еми нормално като има "магаре" да има и "катър".

Обаче сега има едни столове за раждане- като Оптимус Прайм, с хватки за ръце все едно ще изстрелваш ракети.

# 711
Mдааа... Точно на Оптимус, (Или Волтрон, както му викам аз) раждах и аз. Не стига, че се скъсвах от болки, ми и акушерките ми обясняваха, че когато се науча, че тоя ми ти Волтрон не бил "магаре", а "родилен стол", тогава щели да ме местят в родилна зала, че да раждам.... Докачливи бяха явно на тема "магаре"...  newsm78
Aма иначе беше готин "родилния стол" де. Натискат некакви копченца, то писука, свети, тра-ла-ла. Движи се и става на легло. И си лежиш после. Само дето не приказваше. Не за друго, ми да не й е скучо на родилката после... Да има с кой да размени някой лаф... докато лежи там... Ма говорящите може да са по-скъпи.  hahaha За второ може и да се доредя да си поприказвам с Волтрона, а?  Rolling Eyes
Извинявам се за off-a.

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 10:15 от г-жа Irukandji

# 712
Де катър, де катетър, все там... hahaha

# 713
  • Бургас
Mдааа... Точно на Оптимус, (Или Волтрон, както му викам аз) раждах и аз. Не стига, че се скъсвах от болки, ми и акушерките ми обясняваха, че когато се науча, че тоя ми ти Волтрон не бил "магаре", а "родилен стол", тогава щели да ме местят в родилна зала, че да раждам.... Докачливи бяха явно на тема "магаре"...  newsm78

Аз бих си помислила, че ще ме изражда Волтрон - Защитникът на вселената........или че ще ми пускат да зяпам "Трансформърс" докато напъвам. Тъй де, да се разсейвам с нещо, че да не ме боли толкова  hahaha

# 714
Катърът може да е приумица на някой умен телефон. Simple Smile

# 715
Много ме разсмя:

Залък е диалект.
Използва се за нещо малко като например - залък хляб, дай ми един залък, ще ти оставя един залък /ядеш нещо и искам да ми оставиш малко например/.
..
Ти прочете ли какво съм написала или си решила да си онлайн речник?
Защо реши ,че не знаем какво е залък?
Залък не е диалект ,използват го много хора и ми е пределно ясно за какво се използва!
Но не е правилно да се използва за крутони .  

Правилно. Представяте ли си Ян Бибиян да казва "аз съм малък като крутон, силен като великан".  Wink

# 716
Цитат
Загубена работа...сега пък се напънал и произвел емоция. Ама това не е любов, а пръдня. Пичът си е надута пръдня отвсякъде.
hahahaна това много се смях

# 717
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Цитат
Zdr na vs  mami kak otuchihte bebecite vi da zaspivat sami..pri nas e golqma maka..drusane saskane, puskane na seshuar ili bql shum...progushvane I chak togava..daje kato sme s kolichka I kato I se prespi ne moje I pochva da plache...ne moga nikade da ida s neq vse do dvora I okolo kashtata..na 5 mes I polovina sme I ne iska sama da spi I tova e..ako q ostavq se zasinqva do boga.chaka da q pregusha da q druskam Simple Smile)

Аз пък защо исках моите да ги науча да заспиват сами  newsm78

# 718
Цитат
Zdr na vs  mami kak otuchihte bebecite vi da zaspivat sami..pri nas e golqma maka..drusane saskane, puskane na seshuar ili bql shum...progushvane I chak togava..daje kato sme s kolichka I kato I se prespi ne moje I pochva da plache...ne moga nikade da ida s neq vse do dvora I okolo kashtata..na 5 mes I polovina sme I ne iska sama da spi I tova e..ako q ostavq se zasinqva do boga.chaka da q pregusha da q druskam Simple Smile)

Аз пък защо исках моите да ги науча да заспиват сами  newsm78

Защо съска на детето и какво значи "прогушване"?

# 719
Като видя такива постове и мишката ми сама отива на опцията "информирай модератор". Ейййй аман от неграмотници.Поне на кирилица да пише!  ooooh! дай линк към темата за да и го кажа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт