Смешки от форума - 16

• 95 672
  • 951
  •   1
Отговори
# 90
Анкета
Кръщане-може ли да стане извън църква?

И възможните отговори

кръщане

покръстване

# 91
Анкета

И възможните отговори

кръщане

покръстване
  ooooh! За по-удобно вкъщи в легена,какво да се разкарват по разни църкви с разни попове да се занимават хората  Mr. Green

# 92
  • София
Анкета

И възможните отговори

кръщане

покръстване
  ooooh! За по-удобно вкъщи в легена,какво да се разкарват по разни църкви с разни попове да се занимават хората  Mr. Green
А пък аз го прочетох кръшкане-може ли да стане извън църква? Embarassed

# 93
# 94
Kръщане,бе хора !Четете внимателно  Wink

# 95
  • София
Мен пък най-много ме шокират малоумните опции в подобни анкети. Колко трябва да си тъп, за да не знаеш що е анкета?

# 96
Интересно име на тема: отговорете нова съм а и да ви запозная със себе си! Става въпрос естествено за предполагаема бременност.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=810534.0;topicrefid=19

Ето я.Почти разбрах за какво става въпрос.

Понеже ми стана интересно, пък темата е изтрита, някой знае ли как да я намеря в кеша на Гугъл?

# 97
Цитат
ССФ като гепи мистрията и средно статистическия майстор зяпва от удивление. После ССФ се мята на крана и музиката свири туш!

Това е контекстът:

Скрит текст:
ако си умен винаги ще намериш начин, защото имаш интелекта да се развиваш в различни професии, като си кранист с основно образование и те съкратят какъв ще станеш??
Ти някога управлявала ли си кран?

Трябва ли някой да ебил за да разбере какви са изискванията да имаш правоспособност за кранист?
Необходими документи за курс за придобиване на правоспособност :

копие от лична карта;
копие от шофьорска книжка с валидна категория С;
копие от диплома за завършено образование;
медицинско свидетелство от личния лекар;
снимки паспортен формат - 2 бр.
Курса за автокранисти завършва с изпит пред пред
ставител на ДАМТН с изпитен тест и проверка на практическите способности.

И самата наредба: http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135689520
Изисква се завършем 7 клас.

Нищо работа. Това всяка ССФ го може...

ССФ като гепи мистрията и средно статистическия майстор зяпва от удивление. После ССФ се мята на крана и музиката свири туш!

# 98
# 99
Аз съм в тази тема и още първия път като го прочетох това сълзи ми потекоха от смях.  Joy

# 100
Цитат
Темата е много интересна, аз съм разбирачка по всички въпроси и ще стане дълго, предупреждавам ви...

Тази дама очевидно не страда от липса на самочувствие!  Joy

# 101
Моята любимка пак избухна!  Joy Въпросът е "Как да си върна бившия?", а ето и отговора:

Цитат
Как да си го върнеш ли - много е просто!  Sunglasses  Това с обажданията от непознат номер е едно елементарно  нищо и едва ли ще го впечатлиш. Пробвай с дебнене!  Thinking Следи го къде кога и при кого ходи и в най -  неочакван момент  се появявай и му се хвърляй на врата . Дръж го здраво, защото може да се отскубне и избяга ( така правят неориентираните влюбени) , междувременно не забравяй да  вербализираш усещанията си за гаджалък с -  мишенце,  пухче, мечо и там каквото ти дойде от душа и сърце, задължително приключващо с - Нали знаеш колко та бичкаммм.  Flutter  След петия опит ако  няма ефект - не се притеснявай - щом не е издействал ограничителна заповед,това е добър знак - значи  му липсваш. Ако пък си е издействал ограничителна заповед, също не се притеснявай - това пък е най-сигурният белег, че все още е много влюбен в теб. Така че вкарваш тежката артилерия - започваш да  следиш  негови близки, роднини, приятели и при всеки  сгоден случай ги навестяваш на работата или ей така на по гости.  Всеки път обясняваш  колко много бичкаш твоя човек и как си сигурна, че ще сте заедно докато смъртта ви раздели ( силно наблягай на смъртта, за повече ефект) Също му пиши  писъмца и бележки, разлепяй ги на всички места , за които можеш да се сетиш, за да е сигурно, че дори той да не ги е видял - все някой ще ги види и ще му обади.  Твърде възможно е след всичко това, човекът да посегне на живота си - е , те това вече  ще е самоубийство от любов и ще се сещаш дълго и умилително за него  Heart Eyes . Успех!

# 102
  • София
Цитат
Ако отида да си взема тест какво ли ще покаже

# 103
  • София
Цитат

Ще напиша нещата, които знам че подпомагат зачеването, при нормални други условия. Ако някой се сеща за нещо друго, нека да сподели. Това е, което знам че помага, без да пречи:

1. Омега Прим на Валмарк - по 2 таблетки на ден.
2. Мукосолван /сироп за кашлица/, втечнява цервикалната слуз.
3. Сок от грейпфрут /също за цервикалната слуз/, но САМО ако не приемате НИКАКВИ лекарства.
4. Черен чай, по 2 чаши на ден.
5. Сладък картоф.

# 104
Моята любимка пак избухна!  Joy Въпросът е "Как да си върна бившия?", а ето и отговора:

Цитат
Как да си го върнеш ли - много е просто!  Sunglasses ....

Ужас  Shocked Тази жена сериозно ли ги мисли тези неща, или се шегува  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт