Смешки от форума - 16

• 95 521
  • 951
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на любимия човек
Ииии, купона свърши  Joy Минаха с метлата и не можах да дочета Сашето, в крайна сметка изплези ли се на майка си или реши, че с обеца на езика по-лесно ще я вземат за плеймейтка  Joy

А, то имало нова тема hahaha

# 616
Мацето се гъбарка с всички консерви. Прочетох темата.Яка пързалка. По- смешни ми бяха другите участници, дето и се връзваха. Какви по сложни случаи има, е- хее... Ако си беше сложила обеца 4- 5 педи по- надолу, между другите устни, щеше ли да е по- добре? Има и такива, които раждат на 12- 13 г. ... Била неграмотна... , толкова са я научили в училище, то с това образование, днешното... А майката явно държи из късо юздите, щом има страх от нея. Тук всеки може да се "префасонира " и да се гъбарка с когото си иска. И в повечето случаи се получава- " присмял се хърбел на щърбел" . Аз се чудя Г- н Гущеров, не онзи от Бояна, а Тати, как не Ви е ударил ключето. Темата е подигравчийска, ама на " гол задник, чифте пищови".

# 617
Успокайте се, Сашка вече не съществува във форума, или поне докато не се прероди.
Не знам колко съм била смешна аз и другите които и вярваха, факт е че има доста такива деца в България, или си мислите че след разводите децата не го преживяват и не ги избива на нещо си.

# 618
О, няма страшно! Скоро няма да останат от подиграващите си и всички ще си се харесват, защото ще са "от една порода".

И само като доказателство, че безмозъчните "напират" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818462.0;topicrefid=20

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 00:34 от Tanya111

# 619
Таня, тъкмо чета тази тема и се чудя, и се чудя...пък накрая взех, че се посмях  Laughing

# 620
Първо чалгата, виновна, после сериалите, ама хайде осъзнайте се! милиони хора по света гледат, ама не са нашето дередже.

Цитат
Струва ми се, че бг. мама е последното място, където ще влезе един тинейджър...

Има, има, те сами си казват.

# 621
Цитат
но като родиш внуците и дойде време да избирате имена

Ох ooooh!Много трудно  това - да родиш внуците Grinning

# 622
Таня, тъкмо чета тази тема и се чудя, и се чудя...пък накрая взех, че се посмях  Laughing

Тя си е такава- не много сериозна. Някой си споделя мнение и търси насрещни такива за нещо, което не е много важно, но пък го чека. Кой ли не е бил в такава ситуация.
Изненадвам се колко на сериозно я приемат хората. Че и какви характерови дисекции си правят. То в повечето теми все така се изражда общуването, за жалост. Накрая остават да си приказват, без да се четат, разбира се, няколко пишман психолога и останалите- напускат скоропостижно. Без да се вълнуват от дилетанските им психоаналитчни пориви. Но те затова са и пориви- понеже им напират отвътре- да ги споделят.

# 623
Ама авторката има две теми и двете за семейството на Пържолан! Колкото и на смях да минават нещата,започвам да мисля, че девойката нещо се е бъгнала!

# 624
Нищо ѝ няма на девойката. Wink

# 625
О, аз не им следя историите на пишещите в Клюкарника или на другото там, как беше- СО /отдавна не съм влизала и дори не знам как се казва разделът/.
За Пържолан затуй не знам! Peace Ма 'ора всякакви.

# 626
Сашка, прилича да е от офиса на Марадона.  Laughing

# 627
И аз имам такъв проблем смених си номера преди 3 4 месеца на Емтел .

# 628
Цитат
но като родиш внуците и дойде време да избирате имена

Ох ooooh!Много трудно  това - да родиш внуците Grinning

Нали на онази свекърва с късметите й се е паднал точно този късмет - "бебе". Що се учудваш? То каквото ти се падне от баницата, задължително се сбъдва. Виж какъв стрес са й докарали на кандидат-снахата. Да не смее милата, баница да си вземе. Добре, че не е била у нас за празниците, че един от късметите ми беше: "който пипне тоз късмет, ще изхвърля кофата за смет".

# 629
  • Лутаща се
Ние пък имахме: "Ще тупа чергите", "Ще разхожда кучето", "Ще мие чиниите" и т.н.

Този с чиниите се падна на кучето  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт