Смешки от форума - 16

• 95 557
  • 951
  •   1
Отговори
# 870
На мен ми стана смешно като видях анкетата, после проверих лекарството и ми стана тъпо.

Цитат на: link=topic=821356.msg29938333#msg29938333 date=1421697389
...от известно време наблюдавам Crazy нашествие на дребни бели или по-точно жълтеникави мравчици навсякъде. В банята, в тоалетната, стаите, кухня, лазят по стени, паркети, плочки  и не подлижат на умиране Shocked Трепя ги с ръка, пробвам да ги давя, като например пусна водата в мивката, тази мравка Twisted Evil Twisted Evil плува над струята, минават през солта, като терминатори..
живо си представих тези малки роботизирани мравки  Laughing

# 871
На мен не ми е смешно, макар да е неграмотно и на латиница.
Е, въпросът й наистина не е смешен, но все пак .. .

# 872
На мен и за мравките не ми е смешно,че така са ни налазили от известно време,няма отърване  #Cussing out Ама нашите са черни,белите може и да са забавни  Mr. Green

# 873
  • където ми харесва
Бързо! Преди да са изтрили

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=821358.0;topicrefid=6

Анкетата е култова.
Бива ли толкова бързо Rolling Eyes
Нищо не видях Cry

# 874
  • София
Не беше смешна, Адел. Момичето беше изпаднало в истерия заради спирането на Ривотрил в България, което няма аналог.  Беше написано на латиница и неграмотно, което аз го отдавам повече на депресивното състояние, което очевидно е обхванало авторката.

# 875
Не беше смешна, Адел. Момичето беше изпаднало в истерия заради спирането на Ривотрил в България, което няма аналог.  Беше написано на латиница и неграмотно, което аз го отдавам повече на депресивното състояние, което очевидно е обхванало авторката.

Оо, я. Ако искате ме изяжте, но депресивното състояние изобщо не оправдава това, че някой е неграмотен. Попадала съм и на други теми за Ривотрил, при това на доста пристрастени хора и въпреки всичко бяха написани на кирилица и грамотно.

# 876
Ако искате ме изяжте, но депресивното състояние изобщо не оправдава това, че някой е неграмотен.
Това не беше ли темата за смешки? Темата за неграмотно писане е друга. Това, че нещо е написано с грешки и на латиница не го прави непременно смешно.

# 877
  • Германия
Малко да разсея напрежението...
Първи пост на потребител в тема за правописа:
Цитат
Моят Лаптоп, дори и Мобилен, след като пиша ми подчертава с червено ако случайно съм допуснал грешка, изключено е да допусна грешка.
А ето го и втория му пост:
Цитат
Не могат на 100% да откриват грешките, но поне помагат в доста случай. Аз какво се впрягам както винаги Българите сте най умни и най съвършени, а това да се смеете на някой е като вроден талант.
Как беше: smart phone, but stupid owner? (E, в случая е умен Лаптоп, ама...)

И във връзка с поста преди моя - не, не пускам цитатите заради правописа, а заради явното противоречие.

# 878
  • София
Скрит текст:
Не беше смешна, Адел. Момичето беше изпаднало в истерия заради спирането на Ривотрил в България, което няма аналог.  Беше написано на латиница и неграмотно, което аз го отдавам повече на депресивното състояние, което очевидно е обхванало авторката.

Оо, я. Ако искате ме изяжте, но депресивното състояние изобщо не оправдава това, че някой е неграмотен. Попадала съм и на други теми за Ривотрил, при това на доста пристрастени хора и въпреки всичко бяха написани на кирилица и грамотно.
Одри, не е насочено към теб, нито пък съм искала да те изяждам  Peace Просто не мисля, че е смешно. Но всеки си има виждане.

# 879
Цитат
Детето на 3 месеца,плаче често,мрънка. Като се разреве по-сериозно:
-БлизнИ го три пъти по челото между веждите! Урочасано е.
И ми стои на 'Ф' до главата и се чуди защи аджеба не започвам да ближа а гледам като ударена с мокър парцал.

# 880
Цитат
И ми стои на 'Ф' до главата и се чуди защи аджеба не започвам да ближа а гледам като ударена с мокър парцал.

Само за деца ли важи? Ако някой урочаса съпруга ми и той започне да мрънка често, мога ли да го близна три пъти между веждите?

# 881
  • Бургас
Цитат

Само за деца ли важи? Ако някой урочаса съпруга ми и той започне да мрънка често, мога ли да го близна три пъти между веждите?

При мъжете сигурно точката на облизване не е между веждите, а в някой друг промеждутък  hahaha

# 882
Скрит текст:
Цитат

При мъжете сигурно точката на облизване не е между веждите, а в някой друг промеждутък  hahaha

Ти пък. От мрънкане, та на охкане.

# 883
Стана ми смешно от това
Цитат
Като се има предвид на колко години е бил Той и на колко Тя- вече извратено ми идва.

# 884
  • Бургас
Скрит текст:
Цитат

Ти пък. От мрънкане, та на охкане.

Защо охкане. Ако близнеш мъжа само три пъти ще има да мрънкаааа.......може и да ревне даже  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт