В момента чета... 34

• 53 758
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • USA, Steak State
"Анна с рокля от кръв" е доста интересна тийн книга. Simple Smile

Започвам

# 61
  • на североизток от Рая
Паяче, кажи после някоя друга дума и за Приказката. На мен нещо не ми допадна.

# 62
  • Ямбол
Нели, не знам какво ще сподели Паячето, обаче на мен също не ми допадна.

# 63
  • София
Нели, и аз съм я чела Приказката.
Дадох й три звездички в ГР.
Ето какво бях писала за нея:
Скрит текст:
Семейна история, обвита в тайни и мистерии.
Книгата ми напомни на "Забравената градина" на Кейт Мортън.
Имаше доста излишни описания, но като цяло държи интереса, като дори изненадва в края си.
Единственото, което ме подразни, е наличието на няколкото финала.
Авторката не е успяла да градира добре разказа си, за да може финалът да има цялостна завършеност. Последните три глави, че и Послеслов, излишно разтеглиха края на книгата.
Вярно, че не останаха въпроси без отговор, но начинът, по който това се случи, не беше най-добрият - по мое мнение.

# 64
Аз днес започнах "Опасност в червена рокля" Кристина Дод. Още съм в началото, но ми се струва интересна.

# 65
"Малка черна рокля"  на Ниъм Шоу, много свежа ! Simple Smile

# 66
Благодаря за новата тема!
Аз идвам малко, колкото да се запиша  Embarassed Чета "Парижкият апартамент", ама толкова да не ме ентусиазира тази книга ... Захаросана, клиширани изрази. Само дневниците ми харесва да чета, останалото е боза. Да уточня, че съм прочела около 160 стр. и се надявам да греша и нататък да ме грабне ... А дано, ама надали  Rolling Eyes

# 67
Благодаря за новата тема!
Аз идвам малко, колкото да се запиша  Embarassed Чета "Парижкият апартамент", ама толкова да не ме ентусиазира тази книга ... Захаросана, клиширани изрази. Само дневниците ми харесва да чета, останалото е боза. Да уточня, че съм прочела около 160 стр. и се надявам да греша и нататък да ме грабне ... А дано, ама надали  Rolling Eyes
И аз я чета в момента!! Напълно съм съгласна! Някак си нереална ми е ситуацията с тази командировка. Дневниците са увлекателни,наистина, но съм още в началото, ще видим нататък...

# 68
  • Русе
Поръчах си "Майстора на куполи" на Елиф Шафак. Утре пристига  Crazy

Сега чета "Майчин грях" на Даниел Стийл.

# 69
  • София
Чета " Преди да заспя'', не съм я преполовила още, но не съм впечатлена. Може би, защото много хвалби имаше за нея, т.е. очакванията ми бяха големи. Днес в Хеликон пак я препоръчваха на клиенти, като невероятна......
На мен ми стана интересна едва като минах средата...
И при мен стана така... Но пък ми хареса, радвам се, че й дадох шанс  Mr. Green
Излезнал е филма
Скрит текст:
http://zelka.org/details.php?id=413929 С вграден корейски език
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=424212&hit=1Тук ъплоудера е отбелязал времетраенето е 73, а уж е 92мин.  Thinking
В момента чета... "Подсъзнанието може всичко"

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 00:30 от Гeрито

# 70
Ще я мъча явно " Преди да заспя''.
Ще чакам отзиви за  "Майстора на куполи" на Елиф Шафак, много  ми харесва как пише авторката.

# 71
За мен "Преди да заспя" беше много скучна и протяжна книга. Забравих я в момента, в който я затворих.
За сметка на това "Нестинарка" направо ме разтърси. Напомня ми за Железния светилник по нещо. Не са ми се натрапвали чуждици, но то и времето в книгата е средата на ХХ век. Натъжава ме, че в нашия бит тегне една безнадежност, тъга и обреченост. Но книгата е великолепна!!! Благодаря от сърце на дамата, която я откри и ни я препоръча тук  Hug

# 72
  • USA, Steak State
Паяче, кажи после някоя друга дума и за Приказката. На мен нещо не ми допадна.

Почти съм я преполовила и  ми харесва много.

"Преди да заспя" също страшно ми хареса. Още веднъж се убеждавам колко са различни вкусовете ни. Wink)

# 73
  • Кърджали
Привърших "Нестинарка". С някакво странно чувство "прелистих" последната страница. Не, че не хареса, напротив, макар че към края прескачах някои по - дълги обясняващи пасажи... Хареса ми, и бих я препоръчвала. Ама много тъга в тази книга, много обреченост, много любов и болка, дори и омраза ... Не че това прави книгата лоша, напротив... Но ... \
Сега обмислям с какво да продължа. 

# 74
Втората е "Един по един" на Крис Картър.
Кали, ако четеш - започва брутално, няма да останем недоволни и този път май  Mr. Green.
Ох, ох, ох! Потривам ръчички  Mr. Green
Майстор е Картър, признала съм го!
+1.
Моля да споделиш за Екзекуторът и Престъпен ум, ако си ги чела.

Общи условия

Активация на акаунт