В момента чета... 34

• 53 755
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Belgium
"Преди да заспя" го има и в Замунда, ако някой иска да го гледа.

И аз я имам "Нестинартка" в мейла (благодаря на Мариета   bouquet), но имам някакво предчувствие, че няма да ми допадне. Както не харесах и напъните на Милен Русков да наподоби Вазов в така прехваленото "Възвишение".

# 76
  • София
Втората е "Един по един" на Крис Картър.
Кали, ако четеш - започва брутално, няма да останем недоволни и този път май  Mr. Green.
Ох, ох, ох! Потривам ръчички  Mr. Green
Майстор е Картър, признала съм го!
+1.
Моля да споделиш за Екзекуторът и Престъпен ум, ако си ги чела.

Чела съм ги и споделям веднага - ако ти е допаднала негова книга и знаеш как пише авторът, веднага ги започвай  Laughing Hug.

# 77
  • София
V.Bekam, чела съм само "Екзекуторът", "Престъпен ум" ми предстои. Чела съм и "Хамелеонът се завръща", която спира дъха и се чете за норматив.
Подкрепям мнението на Вени, че ако ти е харесала една книга на автора, значи и другите е напълно вероятно също да ти харесат  Peace

# 78

[/quote]
Чела съм ги и споделям веднага - ако ти е допаднала негова книга и знаеш как пише авторът, веднага ги започвай  Laughing Hug.
[/quote]
Само тези двете все още не съм прочела, но няма да им се размине. Grinning

# 79
V.Bekam, чела съм само "Екзекуторът", "Престъпен ум" ми предстои. Чела съм и "Хамелеонът се завръща", която спира дъха и се чете за норматив.
Подкрепям мнението на Вени, че ако ти е харесала една книга на автора, значи и другите е напълно вероятно също да ти харесат  Peace
Благодаря. Писали сме едновременно.

# 80
  • на последния етаж

# 81
  • София
Прочетох "Снежният човек" на Несбьо. Много хубав криминален роман. Определено ми хареса!  Peace

Лу, "Нестинарка" няма нищо общо с "Възвишение". Ще я харесаш. Е, няма да одобриш някои неща в нея... Но ще те докосне. Обзалагам се.  Grinning

# 82
Прочетох Гласът на сърцето на Ян Зендкер и много ми хареса, една идея по-малко от първата част, но и тази е прекрасна и има на какво да те научи! Благодаря на милата Лофче, че ми я предостави за четене Hug

Започвам:

# 83
  • Ямбол
Аз още чета "Отвъдни очи" на Дийн Кунц. След трудното начало, започна да става интересна.

# 84
И аз я имам "Нестинартка" в мейла (благодаря на Мариета   bouquet), но имам някакво предчувствие, че няма да ми допадне. Както не харесах и напъните на Милен Русков да наподоби Вазов в така прехваленото "Възвишение".

Какво на Вазов имаш предвид? И изобщо - по какъв начин намираш, че Милен Русков се опитва да наподобява Вазов в книгата?

# 85
  • Belgium
Петя, дано си права за "Нестинарка"  Laughing

Скарамуш, съзнавам че върша почти светотатство като пиша негативно за "Възвишение", но не мога да си изкривя душата. Като език и ритмика се опитва да наподобява Вазов като цяло. Книгата ми прилича на неуспешна кръстоска между "Хъшове" и "Записките" на Захари Стоянов.

# 86
  • на североизток от Рая
 И аз усетих прилика между "Записките" и "Възвишение". И също не харесах "Възвишение". Ценя написаното, авторът има личен почерк, но не ме удиви.

# 87
В момента по "Панорама", канал 1 , говорят за Г.Божинов и книгата му "Калуня-каля", някой я четеше тук:)

# 88
Прочетох "Ловецът на хвърчила". Какво да кажа? Нямам думи да я опиша, затрогваща история (както пише в анотацията) ми се струва малко.
Ставам вече досадна, но Хосейни е откритието ми на годината. Не мога да преценя коя книга ми хареса най-много - и трите ми харесаха страшно много! Може би в "А планините ехтяха" няма огромна драма, но пък образите там са по-добре разгърнати и са представени повече истории. Всъщност Хосейни това прави - развива няколко разказа в един по-голям разказ и го прави великолепно! Peace

# 89
  • Bulgaria
Аз започнах да чета трилогията на Питър Мейл за Прованс.Малко в повече ми идват кулинарните понятия ,но все пак книгите му са маркирани като ``вкусни`` в друга тема и ще свикна ,а и ще си обогатя общата култура  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт