Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 61 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
за ДиК има инфо, че Торн ще се върне  Party  може Бил да реши с него да сключи сделка или пък да се окаже, че Торн има дялове за които никой не знае и да се окаже решаващ фактор.
След като актрисата, която играе Дарла пусна преди няколко седмици снимка в Туитър, че се връща с интересен сюжет в ДиК и новината, че и Торн се връща ме кара да мисля, че сценаристите  ще пуснат пак някой изтъркан до болка сюжет - я сестра близначка, я връщане от смъртта  Crossing Arms дано да бъркам
В интернет фенове коментират, че ще е супер готино духовете на Дарла и Стефани да се върнат и да погнат Ерик  Mr. Green Mr. Green

# 361
...В интернет фенове коментират, че ще е супер готино духовете на Дарла и Стефани да се върнат и да погнат Ерик  Mr. Green Mr. Green  
Twisted Evil Joy Ще премине в друг жанр сериалчето -от едната стена  Стефани ще  подскача /портрета/ , а от другата Дарла ще гледа от  огледалото  Rolling Eyes Shocked
В епизода от вчера /ДиК-02.06 / все още  се въртят  разговорите  около бунта  на наследниците на Мароне /Форестър по документи Laughing /.
Рик  изтърча при Бил и след като за авторитет му завъртя пръста  за  "гаврата" с Мая , му предложи сделка , на която Бил може и да не устои  newsm78 . Рик му каза ,че в кюпа с Ридж  ще е безгласна буква , докато в комбина с него и Ерик,ще има думата  дори за това кой да е  СЕО . Дали пък Бил няма да поиска още нещо  Thinking

В ДиК днес /03.06/ жужат безкрайните разговори  между Никол и Мая за Рик , между Айви  -Стефка-Лиъм се изясняват чувства и т.н.
Рик  подчертава  ,че в група с него  Бил ще има власт , докато Ридж  не го уважава и спи с Кар /егати и довода ooooh! /.
Звънят телефоните на всички , свикано е събрание .Влиза Бил и Ридж  арогантно го пита  какво търси там . Рик с удоволствие съобщава , че всъщност  акциите са на Бил , а не на Лиъм /няма пълномощно/ .
Бил  се кефи ,че сега всичко зависи от него , от неговите 12.5 % , подчертава ,че Рик му е направил добро предложение , докато Ридж се държи  надменнно и нагло ... /Може би утре най-после ще видим гласуването и новия СЕО  Thinking /

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 00:01 от Ели-фен

# 362
убедена съм, че завръщането на Торн ще е ключово, я се окаже с дялове, я Бил реши да го направи директор, не знам, но е интересно защо се връща точно сега?  Thinking а и нямаше ли някакво условие, директор е да от рода Дъглас, няма как Рик или Бил или Лиам да стане?
аман, толкова е объркващо това с дяловете във ФК  ooooh!

# 363
  • The point of no return
Привет, хора! Виждам, че поддържате темата, аз напоследък дори нямам време да ви чета...

Рик, СуперГеорги, има новина за GH - Джонатан Джаксън и Нейтън Парсънс се завръщат, заради напускането на Тони Гиъри   Grinning Peace  Не мисля, че е обявено кога точно ще се излъчат епизодите, но аз обезателно смятам да не ги пропусна.

# 364
Аз съм много доволен от завръщането на Торн и се надявам да не е само за няколко епизода, колкото пак да го унижат... Време е да се види кой е НАЙ Форестър от всички- първородният биологичен наследник на Ерик и Стефани.
Мечока съвсем забрави, че компанията нямаше да е нищо ако семейството на Стефани не беше инвестирало в нея. В последно време нещата все опират дотам кой от неговите наследници щял да бъде начело.  #Crazy А реално, ако трябва да сме честни, мястото заслужава някой наследник и на двамата създатели. Не ме интересува, че Брук навремето била допринесла много за успеха и че и Рик бил подпомогнал компанията в последно време- Форестър нямаше да е това, което е, ако Ерик и Стефани заедно не я бяха започнали... И след като и първородният им не-биологичен син с години се излага и се прави на по-велик, отколкото е... мисля че е крайно време някой да им бие шута на тях с Рик и това да е именно Торн.
И все пак в сериала винаги е властвала несправедливостта, така че за момента няма да си давам много надежди. Дано поне Дарла да се окаже жива и Торн да си е щастлив в личен план, а на Тейлър да й олекне съвсем. Макар че неговата голяма любов винаги ще си остане Мейси.

Роя, много съм доволен от новината за завръщането на Лъки и Итън, а също така и тази за Лаура. Сценаристите знаят как да изпратят един от най-емблематичните си герои, за разлика от ДиК, които така и не върнаха Ридж за последните епизоди на Стефани.

# 365
  • Разпиляна във въображението
Е, хайде сега. Колкото и пари да бяха вложили семейството на Стефани, без талантът на Ерик нищо нямаше да стане. Торн се пробваше да бъде шеф, но не му се получи. Дори се пробва и при Спектра. Там откровено си окра семейството. Но какво пък. Нека нещата се раздвижат. Ако се появи Дарла ще е адски, адски тъпо. Онази се пропила заради нищо. Но като цяло Тейлър е абсолютен слабак, така че ми е все едно. А може да съберат Торн и Брук Whistling

# 366
 ooooh! В ДиК  днес  беше странно . След като  се опитаха  да порицаят Бил , той  самодоволно каза ,че акциите са си негови и  при добро предложение , ще се възползва . После  каза на Ридж , че ако много иска да е  СЕО , трябва да го убеди .Ридж се наду ,че това ще стане , когато адът замръзне и Бил  продължи нататък - РиК ще е СЕО , ще уточним президента , но Мая  няма да е повече лице на компанията  Naughty, тя е един позор .
Рик  подскочи , удари Бил  и изтърча при любимото си момче да се погушкат .
Стефка ,Лиъм и Ридж ликуват ,че Рик  се е улял тотално , Ридж вече се вижда СЕО .
През това време Уаят е с Айви и Али и не скрива недоволството си ,че Лиъм е поканен на  събранието , а  той  не е получил покана -все така ставало , Бил предпочитал Лиъм и т.н.

# 367
Мисля, че и аз самият казах, че наследник на компанията трябва да е някой син или дъщеря и на Ерик, и на Стефани. Парите и подкрепата на Стефани и таланта на Ерик са изстреляли фирмата на върха. Съответно някои манипулативни пуяци като Рик трябва да се наредят чак след техните общи деца. Не знам за вас, но мен лично ме издразни как самоувереният Рик тези дни каза, че 'и Торн е наследник, но той поне видял къде му е мястото'. #Crazy Ама че наглост...
На Торн почти не му бе даден един нормален шанс. Цял живот Ерик и Стефани пробутват Ридж, а Ерик от друга страна си обича и синчето от Брук и си пробутва и него. Колко шансове са имали те двамата (Ридж и Рик), колко шансове е имал Торн... И колко са се излагали те спрямо компанията, колко той... Крайно време е първородният наследник на Ерик и Стефани да има една дългогодишна, стабилна позиция в тази компания... и тя да не е в мазето.

Ели-фен, искам да ти благодаря за резюметата- понякога само на тях минавам, като не ми се гледат банални тъпотии. Laughing

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 23:28 от SG7

# 368
за ДиК попаднах на два спойлъра
Скрит текст:
1. че се очаква сватба в сериала с неочаквана двойка или нещо подобно
2. че Айви ще си има посещение от имиграционните служби
от тук си правя следния извод
1+2= Айви ще се омъжва за да има виза, но явно няма да е за Лиъм, защото това би била очаквана двойка  Thinking
но пък от друга страна защо да има проблем с визата нали баща й е американец  Tired

# 369
 Laughing Ще ви пускам  резюменца , докато проявявате интерес  Peace
Аз също обичам на  безкрайните сериали  понякога да  видя по-набързо интригата . "Сънсет бийч" го  изгледах до около 550 еп. с превод , а останалите  200 епизода  прецених ,че няма да ги чакам две години и от този  сайт   http://forum.latinoparaiso.ru/viewtopic.php?id=9683&p=20  влязох в крак .Последните  4-5 епизода /на английски/ ги изгледах  за общо впечатление и  с това ще  приключа .
....но пък от друга страна защо да има проблем с визата нали баща й е американец  Tired[/spoiler]
В ДиК  няма нищо логично . В епизода от вчера Бил си направи гаргара  Mr. Green с цялата фамилия -първо  реши да изпита Ридж  защо иска да е шеф /онзи естествено се опъна/ , после тъкмо даде "жезъла" на Рик  и му завъртя назидателно пръст  Naughty , че  трябва да разкара Мая , защото  това е едно посмешище и т.н. Рик  изпуши  , удари го  #2gunfire , заряза  събранието и отиде при  Мая.
Все ми се струва newsm78 , че  "бунтовниците" прибързано  ликуват . По-скоро сега Бил  ще може да се договори с Ерик  , след като го е убедил ,че Рик е лабилен и не става за СЕО .

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 16:09 от Ели-фен

# 370
в ДиК както е тръгнало ще се мотат до 04.07 когато се връща Торн и хоп може той да е новият директор  Whistling

# 371
Роя,и аз съм много доволен около завръщането,макар и кратко,на някои от старите герои в GH - особено на Лора.Така ми се иска да остане за по-дълго,но едва ли.
Много ме е яд,че убиха Дюк обаче!  Sad Според мен беше грешка да го махнат окончателно от сериала без вратичка за връщане.Не съм доволен и от напускането на Шон,но поне е жив,макар и в затвора.
Най се изкефих на момента в който Ана направи на решето противният Карлос! #2gunfire
Тя ми е една от любимките в сериала и се надявам след 3-4 месеца да се върне отново.
Малко съм поизостанал с последните десетина серии,но виждам,че Мора Уест отново е в играта,но с черна коса и с името Денис - това е друга героиня или всъщност  Ейва? newsm78 Не съм стигнал до тези серии и не знам какво се случва,може ли малко аванс ако ти и SG7 сте ги гледали?
Видях,че в епизода от 02.06. се е появил и Дилън Куотърмейн,малкият син на Трейси.Интересно той какъв ли ще го играе.
Колкото до Д и К - много се радвам на това,че върнаха Стефи,а сега предстои и Торн - крайно време беше за него!Само дано наистина да не е за месец-два,а за по-дълго.Много бих се радвал ако и Дарла се окаже жива,но едва ли - никъде не пише,че се връща за постоянно.

# 372
Роя,и аз съм много доволен около завръщането,макар и кратко,на някои от старите герои в GH - особено на Лора.Така ми се иска да остане за по-дълго,но едва ли.
Много ме е яд,че убиха Дюк обаче!  Sad Според мен беше грешка да го махнат окончателно от сериала без вратичка за връщане.Не съм доволен и от напускането на Шон,но поне е жив,макар и в затвора.
Най се изкефих на момента в който Ана направи на решето противният Карлос! #2gunfire
Тя ми е една от любимките в сериала и се надявам след 3-4 месеца да се върне отново.
Малко съм поизостанал с последните десетина серии,но виждам,че Мора Уест отново е в играта,но с черна коса и с името Денис - това е друга героиня или всъщност  Ейва? newsm78 Не съм стигнал до тези серии и не знам какво се случва,може ли малко аванс ако ти и SG7 сте ги гледали?
Видях,че в епизода от 02.06. се е появил и Дилън Куотърмейн,малкият син на Трейси.Интересно той какъв ли ще го играе.
Колкото до Д и К - много се радвам на това,че върнаха Стефи,а сега предстои и Торн - крайно време беше за него!Само дано наистина да не е за месец-два,а за по-дълго.Много бих се радвал ако и Дарла се окаже жива,но едва ли - никъде не пише,че се връща за постоянно.

'Денис' си е Ейва и това почти всичко го знаят, но тя продължава да се прави на разсеяна... Joy Но ДНК-то й се оказа малко по-различно и затова сега тя се възползва да се преструва на сестра-близначка, за да не я арестуват. Въпреки това, в последния засега епизод не издържа и разкри истинската си същност пред Сайлъс.
Дилън се появи с 'ново лице' (преди това е бил игран от Скот Клифтън- Лиъм от ДиК) и ми се струва, че той ще е финалния елемент при рухването на Данте и Лулу. Те се задържаха изключително дълго време като за сапунка, но сега и Дилън, и Валъри са им хвърлили око и май ще се приключва вече. Laughing

За Дарла иначе няма официално изявление дали ще се завръща епизодично или постоянно- статусът на актрисата в Туитър беше уведомлението, че тя отново ще участва в ДиК. А докато нищо не е потвърдено, се надявам завръщането й да е за по-дълго време. Даже си представям как Торн завладява компанията и слага портрет на Дарла в хола. Joy

# 373
  • Разпиляна във въображението
Ели, аз отдавна не гледам Дързостта и само ти си ми извора на новини  bouquet  bouquet

Интересно ми е Торн пък изобщо какво доказа като беше шеф? Аз си го спомням само с една открадната колекция. За това той да е на заден план е изцяло вина на Стефани. Ерик е бил кръшкач, любовник и зает моделиер. Тя е отгледала основно децата, тя ги е делила и т.н.

# 374
така е Торн не беше супер ръководител, но пък нямаше и възможност да се докаже все е в склада  Tired

Общи условия

Активация на акаунт