Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 60 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Това с Али е супер гадно  Sad .  Дали харпията ще изпитва изобщо някакво угризение  Thinking
Връщането на Торн  става  излишно , освен ако не  му вменят да разследва  смъртта на дъщеря си . По-скоро  какъвто е тъпунгер , ще вземе да  се ожени за  св. Тейлър и да "осинови"  Стефка - комплект  убийци /при инциденти  Joy /.
Така ми се иска   разследващите инцидента  да открият  ,че Стефка  уби Али , макар и при самозащита . Как само излъга  говедото - аз нищо не знам , тя падна и се удари ... Naughty

# 466
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
и на мен не ми харесва, че Стефи лъже  Naughty
Тейлър поне си призна за инцидента  Tired
и да - идването на Торн е абсолютно безсмислено!  ooooh!

# 467
Сериозно ли убиват Али? Shocked Една пълноценна, добре показвана наследница Форестър-Дъглас беше останала... и я разкарват. ooooh! Така де, да има повечко време за Мая и Рик и баналните триъгълници с другите... ooooh!
Потресен съм. Очаквах нещо много по-различно за тази героиня. И Торн сега ще си остане без деца, с починала съпруга, че и с починала голяма любов- Мейси... Дори и шеф на компанията не можа да бъде както трябва. Тотална тъпотия...

# 468
Не съм гледала много серии с Али, но ми е някак симпатична. Дано да я възкресят. Защо Торн не се хване пак за пистолета? В този филм на млади години много обичат да си стрелят по роднините, а като узреят, оздравяват.  Laughing Знаете ли нещо за музиката, на която се прегръщат Стефи и Али? Ето тук се чува по-добре в на серията: http://vbox7.com/play:5d651aa22b

# 469
в началото на серията

# 470
 Cry Днес /24.07/  в ДиК всички са в шок .
Торн търси Али , а Стефка  му пуска разни завоалирани фрази ,че вече я няма , отишла си е и т.н. Торн губи търпение  и още не  може да разбере какво му казват .
Лиъм вижда ,че Стефка  не е на себе си , тя му казва ,че Али я е нападнала  , но само това .
Айви  е при Уаят и му казва ,че Стефка е убила Али , той не вярва , но тя му показва видео , на което се вижда ,че  Стефка удря Али с лост . Айви казва ,че  пред полицията Ст. е казала ,че Али сама е паднала , а това означава ,че лъже и крие нещо . Уаят  не може да повярва на очите си . Айви казва ,че не може да си премълчи това , с което разполага , защото това е убийство .
На фона на тази трагедия  ни занимават  с новата закачка между  Никол и Зенде /направо  се чудя защо съм запомнила изобщо имената им  Whistling /.
Сериалът стана направо гаден  Crossing Arms

# 471
Американската актриса Катрин Кели Ланг, любимаta Брук Лоуган е родена на 25 юли 1961.
Честит рожден ден на звездата на сериала „Дързост и красота“!
 smile3525 newsm51   nbirthday newsm67 newsm18 newsm59 newsm51   smile3525   

# 472
 Cry CryДнес /27.07/ в ДиК всички са се събрали в памет на Али  и в  техния помпозен стил  всеки  казва по  нещо . Ридж  казва стихотворение и после  го тълкува ,че  сърцето на Али е било чисто ,но душата и е била в мрак и  никой не го е  забелязал . Торн се вбесява  #2gunfire .
Идва и неутешимата Стефка  Twisted Evil , подкрепяна от Лиъм . Айви се приближава към нея и и казва ,че ако си признае Naughty  , ще и е по-леко да понесе вината .
Ст.  се прави на ударена  Outta Joint  , а Айви и казва , че знае какво се е случило и че не е било инцидент.   Г-ца  "голяма уста " казва само - моля , какво ?... Sick

# 473
  • The point of no return
Аз лично бих се съсредоточил повече върху коментирането на GH с Роя и Рик, но трима човека малко трудно ще го направим по-основен от ДиК, въпреки че има много по-интересни и разнообразни неща за коментиране. Laughing В момента епизодите са доста вълнуващи покрай голямото напускане на легендарния Люк, който си имаше едно приключение 'като за последно' с Лаура и децата им. На всичкото отгоре, синът на Елизабет и Джейсън- Джейк- взе, че се оказа жив. Лъки вече го върна при майка му, а след това Никълъс му разкри (на Лъки) истината за Джейсън, но решиха да я прикриват. Интересно ми беше отново да гледам Джонатан Джаксън в сериала, в който е израстнал...
Междувременно, чак не мога да повярвам, че след години стабилност, Данте и Лулу най-накрая бяха прецакани заради секса му с Валъри... Колко ли време сега ще се мотаят докато се разбере истината... Laughing

СуперГеорги опитах се да наваксам малко епизоди с връщането на Лъки. Невероятни сцени около Джейк. Има уникална химия между Лиз и Лъки - няма нужда да си говорят, просто актьорите са страхотни и за секунди ме върнаха във времето, в което бяха двойка...Щеще да е супер и старата Лулу ако можеше да се появи, някак странно ми беше да гледам Лъки с Еме Рилан, иначе я харесвам много по принцип.
Лъки, появява ли се в повече от 3 епизода или изчезва след като Ник едва ли не му казва да се разкара понеже Лиз ще си е ок с Джейсън...
Мисля, че днес са давали последния епизод на Люк.

# 474
СуперГеорги опитах се да наваксам малко епизоди с връщането на Лъки. Невероятни сцени около Джейк. Има уникална химия между Лиз и Лъки - няма нужда да си говорят, просто актьорите са страхотни и за секунди ме върнаха във времето, в което бяха двойка...Щеще да е супер и старата Лулу ако можеше да се появи, някак странно ми беше да гледам Лъки с Еме Рилан, иначе я харесвам много по принцип.
Лъки, появява ли се в повече от 3 епизода или изчезва след като Ник едва ли не му казва да се разкара понеже Лиз ще си е ок с Джейсън...
Мисля, че днес са давали последния епизод на Люк.

И на мен Лъки и Елизабет ми допадат като двойка... Отдавна съм на мнение, че са си голямата любов... Но актьорът вече не играе в сериала и затова нея вече се чудят с кой да я хванат. Появата му наистина беше само за няколко епизода и вече си тръгна, пазейки тайната за Джейсън- голяма грешка.
Аз гледах края на Люк вчера. Сбогува се със Сони и Лулу и се загуби насред мъглите на пристанището. Краят на един легендарен герой...

# 475
Всеки път, когато си помисля, че Дързост и Красота няма как да стане по-безумен, сценаристите ме опровергават. Сюжета със смъртта на първородната наследница Али Форестър беше развит в буквално 3 епизода, в които дори не ни показаха реакциите на Торн, Оливър, Ерик, Брук, нито пък някаква по-дълбока скръб като онази при смъртта на Фийби... А преди това със седмици и месеци ни занимаваха с Рик и Мая и баналния четириъгълник с двамата братя и двете жени- за тези щуротии имаха време...
На всичкото отгоре, сега чета в спойлерите, че още идната седмица Рик и Мая ще си се оженят! Shocked И очевидно всички герои около тях ще си отидат на сватбата им и ще се радват, забравили, че миналата седмица умря роднина...
Просто не знам какво да кажа, този сериал удари тоталното дъно.  ooooh! Със сигурност ще го зарязвам отново, дори не знам как се излъгах да си пусна епизодите покрай края на Али...

# 476
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
За "ДиК" изобщо не ми се говори, тотално го развалиха ooooh! ; също така направиха и с "Уейуърд Пайнс", беше супер як, а накрая да вземат да убият Мат Дилън. ooooh! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Днес гледах по CBS Drama 3-та част от мини сериала "Return to Eden"/ "Завръщане в Рая". Ако някой иска да гледа продължението му, давам линк към епизодите, които съм качил в профила ми във vbox. Peace
http://vbox7.com/user:charles_brady?p=allvideos&page=4

Тази вечер от 21:30 h. ще започне нов сериал "Оцеляване" с участието на Хали Бери. Heart Eyes Peace

# 477
...Днес гледах по CBS Drama 3-та част от мини сериала "Return to Eden"/ "Завръщане в Рая". Ако някой иска да гледа продължението му, давам линк към епизодите, които съм качил в профила ми във vbox. Peace http://vbox7.com/user:charles_brady?p=allvideos&page=4
Тази вечер от 21:30 h. ще започне нов сериал "Оцеляване" с участието на Хали Бери. Heart Eyes Peace
Ще опитам да си открадна малко време за тези  сериалчета  Praynig
В ДиК  Стефка все още "не си спомня нищо" . Торн  я умолява да му каже какво е станало , но тя му пробутва  версията  за пред полицията . Айви е на ръба да му каже , но Уаят  я убеждава ,че не е необходимо и  я целува /този се изживява като лечителя с целувките  ooooh! /.
Томас и Ридж започват  да се подритват по кокалчетата .
Ридж и Лиъм са ужасно разтревожени за " крехкото емоционално състояние " на Стефка , която  отстрани  показва признаци на  неутешима мъка от загубата на Али  Mr. Green .

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 12:35 от Ели-фен

# 478
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, благодаря ти за преразказите за "ДиК"   bouquet  bouquet  bouquet, макар че той не ме вълнува толкова много.   Mr. Green

Гледах във фейсбук промо видео от новия 5-ти сезон на "Имало едно време", в което Ема беше с побеляло лице и коси и беше заключена в една килия. Пазачът й й носеше храна, тя го сграбчи и му изтръгна сърцето, както го правеше на времето Реджина. Само че то не стана на пепел, а бяло като сняг.   Shocked Първият епизод на 5-ти сезон на "Имало едно време" ще излезе 27-ми на септември и ще се нарича "Черният лебед".  Peace
Eма беше доста страшничка, чудя се как ли ще реагира кап. Хук като я намери. В тази връзка, актьрът Колин О'Донъхи се снима в нов игрален филм "The Dust Storm" / "Буря от прах", който предстои да излезе.  Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=X-JBooW2oeM

Плюс това  четох, че предстоят да излязат нови игрални филми по приказки на "Дисни". Първият ще е за Джинът от лампата на Аладин, в който ще се разказва историята на Джина и за това как е станал изпълнител на 3-те желания; ще се разказва и историята на Аладин. Друг филм, който предстои да излезе е "Наследниците на Дисни", който ще разказва историята на децата на злодеите Джафар, Злодеида, Злата кралица и Круела Де Вил. Ето линк за трейлъра:
http://vbox7.com/play:b5c69216ae

Останалите филми ще са по "Книга за джунглата", "Красавицата и звярът" (макар че нали миналата година излезе игрален филм Wink), "Дъмбо", "Пинокио" и "Мулан".

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 19:53 от David_Charvet

# 479
Дейвид ,  bouquet страхотно инфо ! Поне ще има  нови интересни неща за гледане  Praynig .
Ето и за ДиК нещо в аванс :
 Спойлери - Седмицата на август 10-14
Брук и Ерик се чудя дали отношението на Julius "към Maya е искрено.
Бил прави немислимото и предлага извинение .
В най-щастливият ден в живота си  Maya е в сълзи , след като е подслушал/а/  откровен разговор на родителите си.
По средата на пътя конфронтация на Maya с гост заплашва да провали всичко.
Steffy казва на Thomas какво наистина се е случило в нощта , когато Aly умря и те са съгласни да запазят  тайната си между тях.
Междувременно Ivy показва на Wyatt видеото и посочва, че е ясно , че Steffy  е убила  Aly.
По-късно Steffy казва на Лиъм, че те трябва да преразгледат заетостта Ivy във Forrester.
В същото време  Ivy обявява желанието си да поеме по-голяма роля в компанията.
Близки на Бриджет се опитват да я накарат да остане в града малко по-дълго.
ОЧАКВАЙТЕ: Steffy може да има проблеми при  измъкването  от тази криза.
     В епизода от петък  Томас си показва  рисунките на Ридж , а той  ги скъсва и му прави доста  строги забележки  Naughty
     Брук и Кар разговарят за Томас /старата връзка на Кар и Том / и Ридж , Брук заявява ,че  няма да  се бори  за Ридж.
     Разговори между Дийкън и Куин - колко са щастливи , как нещата се нареждат и т.н.

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 09:25 от Ели-фен

Общи условия

Активация на акаунт