ЛОНДОН - 7

• 85 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
snowgirl, разгледай Skyscanner - ще ти покаже всички варианти.

# 541
  • Бургас..морето
Здравейте,искам да попитам някой спал ли е в TRAVELODGE KINGS CROSS ROYAL SCOT ***?Всякакви мнения ще са ми от полза-локация,да се надявам ли на безплатен интернет(в сайта нищо не се споменава)  Laughing Laughing Laughing Laughing...Ако някой скоро се е върнал,ще се радвам  и на коментари за времето,дълги ръкави и затворени обувки или сандал.Миналата година в Париж умряхме от студ...та сега се опитвам да предвидя и да се вместя в 23 кг  Embarassed Embarassed

# 542
  • София
 Момичета,резервирах днес билети за 29 октомври на доста добра цена с Wizz - 120 лв двупосочни. Запазих и този апартамент, в центъра просто всичко ми се видя безбожно скъпо https://www.booking.com/hotel/gb/city-gate-serviced-apartments.e … 0340bea5ba;dcid=5 Ще бъдем 4 приятелки с едно дете на 9 години. Вече нямам търпение да идва Wink Забърсала съм праха от Ойстера хехе Joy

# 543
Travelodge имат 30 мин безплатен интернет за период от 24 часа. След като се изчерпа може да си платиш. Сумата не беше голяма.
Ако сте за повече дена може да си вземеш сим карта с неограничен интернет. За мен това е по-добрия вариант, тъй като мога да използвам сайта на transport for london, за да открия най-подходящия маршрут до дадено място, когато сме навън.
Аз ползвах ето тази, но беше 10 лири: http://www.amazon.co.uk/Three-Adapters-Preloaded-minutes-Unlimit … ds=unlimited+data
Трябва да има и други варианти.

# 544
Момичета, имам код за 25% отстъпка за NationalExpress:
----------------------------------
A LITTLE SOMETHING TO SAY
 A BIG THANK YOU FOR CHOOSING US 25% OFF

VOUCHER CODE
PJ185-B-13233-01

SECURITY ID
1D1E771FDC

OFFER EXPIRES 2 September 2015
---------------------------------------

Ще се радвам ако някой се възползва от него

# 545
  • София
 Момичета, имам въпрос. Трябва да хванем easy bus от Виктория в 06.30. Проблемът е , че хотелът ни е на спирка Whitechapel и в неделя първото метро тръгва в 05.37 от последна спирка Upminister,на нашата спирка е в 06.16, което означава че закъснявам за  Easy bus.  Имате ли някакви предложения? Нашата спирка е и гара също, но не мога да се ориентирам дали има по-ранни влакове newsm78

# 546
  • Луната
Момичета, имам въпрос. Трябва да хванем easy bus от Виктория в 06.30. Проблемът е , че хотелът ни е на спирка Whitechapel и в неделя първото метро тръгва в 05.37 от последна спирка Upminister,на нашата спирка е в 06.16, което означава че закъснявам за  Easy bus.  Имате ли някакви предложения? Нашата спирка е и гара също, но не мога да се ориентирам дали има по-ранни влакове newsm78

Дава, че има автобуси (Първо с Автобус 25 и после Автобус N73). Разписанието е за неделя - 16.08. Може да видиш за твоята неделя като влизаш в Инструмент за изследване на разписания и пишеш дата и часа до който трябва да пристигнеш. Маршрута е до Виктория Стейшън. Автогара Виктория е на 10 мини от нея.

# 547
  • София
Благодаря, видях ги автобусите, но не знам дали мога да се доверя на google maps , относно часовете. Ще видя в сайта дали има разписание, въпреки че метрото ми е много лесно, така се надявах да тръгват по-раничко. Другият ми вариант е  Uber( 11-15 паунда  го дава), но в случай, че нямам опция с градски транспорт Wink))

# 548
Ако си за Лутън, има автобус на изибъс и от Commercial Street, което ти е съвсем близо и пеша според мен. Но ако решиш да тръгнеш оттам, имай предвид, че трябва да си промениш билета, шофьорът не признава билетите от Виктория и една пътничка трябваше да си купи нов. Впрочем, при нас се случи да е българин, не знам дали е по-милостив към сънародници Wink.

# 549
  • София
Здравейте!
Извинявайте, че така нахлувам в темата, но се нуждая от бърз отговор, а нямам време да чета.
Мой близък в момента служебно е в Лондон и може би ще му остане време да разгледа поне малко.
Питане то ми е как може от този адрес: 5 Cavell Street до Tower Bridge или изобщо до центъра, за да разгледа поне малко от Лондон.
Много благодаря, и извинете, сигурно всичко е добре подредено и обяснено, но нямам време да чета, защото утре си заминава   bouquet

# 550
  • София
 Аз съм за Лутън Wink), но приятелката ми лети от  Gatewick за Швеция и иска да я изпратя до Виктория сутринта, защото е с малко дете и сега мислим варианти как да го направим,апартамента който запазих е на добра цена и много хубав. Последното, което измислихме е да запази easy bus за вечерта преди полета от Виктория и да спи в хотел на летището, за да не се притесняваме за нея , че все нещо непредвидено може да изникне сутринта .

# 551
Здравейте.
Някой знае ли дали Easybus искат да си осигурим сами столче за кола за пътуване на дете на 4г/16кг.
Чета в сайта им, че е задължително детето да пътува в такова, но те не разполагат/осигуряват такива.
И още нещо не ми стана ясно - какъв точно вид трябва да е тази седалка за тези размери на детето.
Благодаря

# 552
Те се разделят на видове според теглото на детето, примерно за вас група 2-3 от 15 до 36 кг. Ама ако нямате и трябва да купувате само за това, ще ви излезе доста солен ийзибуса.
Аз при пътуване ползвам това http://www.boostapak.com/home.html , адски е удобно ако се лети и после се ползва кола...

# 553
Те се разделят на видове според теглото на детето, примерно за вас група 2-3 от 15 до 36 кг. Ама ако нямате и трябва да купувате само за това, ще ви излезе доста солен ийзибуса.
Аз при пътуване ползвам това http://www.boostapak.com/home.html , адски е удобно ако се лети и после се ползва кола...

Благодаря за инфото.
Седалка (без облегалка) отново се води 2-3 група 15-36 кг достатъчна ли е?
Нещо от този тип: http://www.sladkobebe.com/stolcheta-kola/1931-detska-sedalka-za- … lli-eos-plus.html

# 554
Седалка (без облегалка) отново се води 2-3 група 15-36 кг достатъчна ли е?
Нещо от този тип: http://www.sladkobebe.com/stolcheta-kola/1931-detska-sedalka-za- … lli-eos-plus.html

Според техните изисквания би трябвало да е достатъчно. Инфо тук.

Общи условия

Активация на акаунт