ЛОНДОН - 7

• 85 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
И аз май не съм била от 3 г. в Лондон, но кой знае за догодина? Все говорим за пътуване на юг и югозапад, ама като почна да правя някаква програма, рент-а- кар и т.н. все ми излизат доста дни, а това съответно са си и доста пари.... Sunglasses Да сме живи и здрави, пък останалото - когато се случи... Grinning

# 16
  • Луната
И аз при вас. Някой знае ли дали маковете в Тауър още са там. Принципно бяха за определен период от време, но тъй като нямах възможност да ги видя при моето пътуване, все още тая надежда да ги оставят за постоянно.

Мисля, че бяха до 11.11.2014 г. Simple Smile
Потвърждение:
http://www.britishlegion.org.uk/remembrance/ww1-centenary/poppies-in-the-moat

Едит:
Информация от BBC, че последния мак ще бъде махнат на 28.11.2014 г., но може и по-рано:
http://www.bbc.com/news/uk-30100926

Аз като изгледах клипчето - те почти са махнати, а беше толкова красиво с тях Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 12:47 от Woman^In^White

# 17
  • София
Феичка13 , в кой хотел ще бъдете? Ние миналата година бяхме на същата улица Bayswater Road, в х-л Thistle Kensington Gardens. Много  е хубав района там.

Хотелът ни е ето този --> Queens Park Hotel, намиращ се на 48 Queensborough Terrace, Bayswater, Westminster Borough. Честно казано, не очаквам някакъв лукс, а и коментарите в буукинг и трипадвайзър са доста противоречиви, а и единственото, което ни трябва е да има къде да спим, да се изкъпем и да има нещо за закуска. Отделно, че цената му беше много добра - под 700 лв за 4 нощувки за двама, а и локацията му е повече от перфектна, според мен.

# 18
  • HH
Woman^In^White , благодаря за инфото. Ами много ме е яд. Просто не ми остана време и за Тауър  Crossing Arms

# 19
И моето дългоочаквано пътуване предстои.Билетите са взети след милион уговорки с другата част от компанията, която пристига от Скандинавието... Задачата да направя програмата е моя, но е ужасно трудно, тъй като само първите 2 дена сме в Лондон, а нататък продължаваме бодро и смахнато из Брайтън, Оксфорд, Бленъм и Бат... Ще споделям размисли и страсти  Laughing

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 18:01 от Queen L

# 20
И аз на втора страничка да благодаря на Мимии!  bouquet

# 21
  • EU
mandy2 , благодаря за съвета, но ще съм сама и гледам да мина по-икономично, така че варианта да си взема хотел на летището отпада  Sad Ще продължавам да следя полетите.

# 22
  • Младост 4
Здравейте!  Peace Предстои ни поредно пътуване до Лондон, този път със седемгодишната ни дъщеря. Някой от вас гледал ли е и може ли да препоръча детски мюзикъл? Колебая се между "Цар Лъв", "Матилда" и "Чарли и шоколадовата фабрика". Четох отзиви и за трите в нета, но не можах да се ориентирам. (Преди време съм гледала "Оливър" и "Магьосникът от Оз" и ги намирам за невероятни, но за съжаление в момента не се играят)

# 23
  • на последния етаж
През май ще пътуваме до Лондон. Още не съм купила билетите. Ще дебна.

# 24
Woman^In^White , благодаря за инфото. Ами много ме е яд. Просто не ми остана време и за Тауър  Crossing Arms

Не знам кога пътувате, но ги махат доста бавно Simple Smile Вчера бях там и по-голямата част си стояха  Peace

Сали, Цар Лъв - имам приятел, който е гледал всички мюзикъли, които в момента се играят в Лондон и той казва, че Цар Лъв е най-добрият (въпросният приятел е на 30 години  Laughing )

# 25
  • Варна
Здравейте,

Нахлувам в темичката с един малко страничен въпрос, като разчитам, че повечето имате наблюдения не само върху Лондон Laughing Предстои ми пътуване до Манчестър месец май, повода е концерт. Ще ходим с мъжа ми, който пък е тотален фен на Ливърпул. Видях, че двата града са много наблизо. Разглеждайки сайтовете на двата града ми се струва, че в Манчестър няма нищо за гледане, а в Ливърпул има доста неща. ЧУденката ми е дали да не запазя нощувки в Ливърпул, а само за концерта да отскочим до Манчестър..или пък си заслужава да прекараме ден -два там..по принцип ще имаме 4 нощувки newsm78

Всеки коментар би ми бил полезен, благодаря Ви Heart Eyes

# 26
Здравейте,

Нахлувам в темичката с един малко страничен въпрос, като разчитам, че повечето имате наблюдения не само върху Лондон Laughing Предстои ми пътуване до Манчестър месец май, повода е концерт. Ще ходим с мъжа ми, който пък е тотален фен на Ливърпул. Видях, че двата града са много наблизо. Разглеждайки сайтовете на двата града ми се струва, че в Манчестър няма нищо за гледане, а в Ливърпул има доста неща. ЧУденката ми е дали да не запазя нощувки в Ливърпул, а само за концерта да отскочим до Манчестър..или пък си заслужава да прекараме ден -два там..по принцип ще имаме 4 нощувки newsm78

Всеки коментар би ми бил полезен, благодаря Ви Heart Eyes

Сигурно и други ще ти отговорят,после ти си прецени според твоите интереси.
Ливърпул е по-спокоен и има повече култура,Манчестер е по -"студен" град но с повече "живот" в центъра.Два дни за всеки един са предостатъчни ,ако имате време идете до Честър,там наистина си заслужава!

# 27
  • София
Мими, прекрасна тема, както винаги   bouquet

# 28
В момента Мегабус имат невероятни цени на билети за януари и февруари. Тече промоция и има безплатни билети  Peace

# 29
  • София
Ако искате нещо да бъде добавено, моля споделете го!  Hug

Какво повече да се иска Мими, прочиташ първа страница и тръгваш...  bouquet

Тези дни имахме отново полет за Лондон, но го преместих, посоката в момента е друга.

Неприятност в Лондон снощи Клик
Доколкото виждам няма жертви....
Приятно пътуване на всички.

Общи условия

Активация на акаунт