Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
   Днес "Моята карма" наистина беше много интересен. Направо се чудя на Виир как устоя. То бяха танци, песни. Утре ще видим продължението и отговора на Тапася.
   С появата на Ванш действието доста бързо се развива и като цяло сериалчето става. Аз вече съм на 560 серия и там малко зацикли. Виир и Ичха вече са женени, Тапася е бременна и живее с тях. Всички чакат наследника да се ражда и нищо друго не се случва.

Къде ги тледаш сериите ако не е тайна  Wink
И от кого е бременна Тапася ?

# 31
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ух, Роске...ама как хубаво ги нареди...ан тъй...радост за окото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха страхотни и много забавни! Така се смях, че няма на къде ...  smile3532

В началото свекървата искаше Сандия да се закълне с ръка на главата на Сурадж, че не е излъгала, но тя каза, че ако човек е лъжец няма да се поколебае да излъже и под клетва - затова тя няма да го направи. Свекървата й повярва и й каза да отиде в магазина да помогне на Сурадж! Сурадж се усмихна щастлив и тръгна с нея.  smile3501

Много се смях с Менакши - чудеше се как така свекърва й е повярвала, а Сантош каза, че познава по очите на човек кога лъже и кога казва истината. Менакши отиде при Викрам и вика - я ми виж очите - познава ли се, че лъжа. Викрам и каза да престане. Дойде Сантош и каза на Менакши вместо да задържа Викрам да отиде да изчисти терасата. Менакши се ядоса как ще чисти в тази жега, а Викрам вика - ти си си виновна. Ето гледам те в очите - пълни са с лъжи ...  Joy Joy Joy

Сурадж и Сандия тръгнаха към магазина - тя бързаше напред и за малко една рикша да я бутне, но Сурадж я хвана и я издърпа. После отидоха в магазина - Чоту не спря да се шегува със Сурадж, че щом булката е тук сигурно като се загледа ще забрави за сладките. Той му каза да мълчи и да помогне на Сандия да почистят. Чоту и Сандия отидоха да чистят. Взеха едни парцали и започнаха да мият масите, рафтовете, нещата. През цялото време Сурадж гледаше Сандия - по едно време Чоту го забеляза и каза: ето булка казах ли ти, батко Сурадж забрави за сладките ...  hahaha hahaha hahaha

По едно време Сурадж видя, че Сандия си е наранила лакътя на ръката. Затова й направи мляко с коркома и каза на Чоту да й го даде. Тя попита защо е с коркома, а Сурадж каза, че коркомата помага раните да зараснат по-бързо. Сандия започна също да се заглежда в Сурадж - днес ми хареса ...  smile3501

Чоту попита Сандия след като е толкова малка и крехка как се е преборила с този огромен бик, който би могъл да изяде няколко като нея. Малкия се бил уплашил и се молил - тя каза, че е била смела заради него, понеже се е молил. Сурадж слушаше и се усмихваше - Сандия и тя го гледаше ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В това време Менакши се качи на терасата горе да я чисти! Взе някаква метла и почна да мете парапетите като междувременно мрънкаше, че от това слънце цяла да се сбръчка. Как можело да я пратят горе на терасата при тоя пек. По едно време реши, че може да си полегне за 30 минути - никой нямало да я види там - освен това свекърва й я болели краката и нямало как да се качи горе. Легна си Менакши и си покри лицето със сарито. В това време Сантош се качваше по стълбите да й занесе вода. Качи се горе и какво да види - Менакши лежи и спи на терасата. Сантош взе и я заля с водата, Менакши как скочи и вика - заваля ли, а Сантош: не е дъжд снахо, цяло торнадо те връхлетя, нарича се свекърва. Попита я как може да спи тук, като я е пратила да чисти терасата - каза й, че никой не би заспал на тази жега. После й каза, че леля й е щяла да е доволна, а Менакши: коя леля, а Сантош - как коя, мечката. Тя обича да спи зимен сън - направо паднах от смях ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

По същото време в магазина Сурадж се беше загледал в Сандия, но дойде клиентка и го потупа по рамото, че иска сладки. Чоту отиде да разнася поръчка и Сандия и Сурадж останаха сами ...  Wink

И тук така се смях - Сандия почна да лиска вода от едни съдова по пода, за да го мече и чисти. По едно време грабна някакъв съд, Сурадж я видя и каза: недей това е олио, но Сандия вече го изсипа и на средата на пода в магазина стана цял гьол олио. Така почисти, че просто няма на къде. В този момент се подхлъзна на олиото - нали е боса и падна, тръгна да се вдига и пак падна ...  smile3532

Сурадж отиде да й попаде ръка, а тя за малко да събори и него. В крайна сметка той я издърпа и двамата се гушнаха един в друг опрени в шкафа, обаче целите им дрехи станаха в олио - те също. Позагледаха се - по едно време дойде клиент да пита дали работят. Сурадж каза, че идва - помоли Сандия да се прибере - той щял да почисти и да дойде. Горкия пак на него се падна. Сандия взе сарито и си избърша мазните ръце от него - то стана цялото на петна от олио. После си забради главата и излезе ...  Joy Joy Joy

Докато вървеше по улицата Сандия видя магазина за сарита на Викрам и едва сега се сети, че именно тук идваха с майка й да си купят сари - тя затова се загледа и си спомни моментите с майка си тогава. Менакши я видя и се почуди какво гледа така и разбира се си помисли, че ги следи. Отиде да й се мазни - да влезе ако иска. После започна да се оправдава, че нямат много клиенти, повечето взимали на кредит. По едно време дойде някакъв човек и им плати 60 000 рупии за сарита. Сандия веднага се осъмни, но после си тръгна. Чату обаче също е разбрал и именно той после каза на Сантош ...  newsm10

Когато Сандия се прибра Сантош я попита дали е изчистила магазина. Тя каза, че да - но ... Сантош се обърна и я видя цялата в олио. Този път да не повярваш не се скара, а й каза да го натърка с лимон, за да не останат петна. После да вземе преждата - да я намотае, за да може да изплете пуловер на Сурадж - как не ...  Joy Joy Joy

Сандия започна да навива кълбото, но все оплете краищата. По едно време Сурадж дойде - клекна до нея и й помогна да ги разплете, после набързо той нави кълбото и й го подаде. Толкова е добър и сръчен. Умее да прави всичко. Двамата пак се гледаха влюбено и се усмихваха ...  newsm76

На вечеря седят на пода и хапват върху една ниска маса! Казвам го, за да добиете представа. Сантош каза, че явно бизнеса на Викрам върви добре щом е спечелил 60 000, затова от сега нататък и той ще дава пари. Трябвало със Сурадж да си поделят разходите - Сурадж не искаше, но Сантош каза, че той работи от малък, за да ги издържа - време е и те да започнат да помагат. Сандия се зарадва - а Менакши си помисли, че тя е казала на свекърва им. След това каза на Викрам да не дава пари. Той отговори, че няма избор и че вината е нейна понеже тя е викнала Сандия в магазина - а Менакши каза, че я е страх от нея и че брат му не си е взел жена, а полицайка. Каза, че щяла да измисли нещо, за да не дават пари ...  Joy Joy Joy

Чатури оправи на Сандия леглото на пода - с дюшек - според обичаите когато жената е неразположена трябвало да спи отделно. Те и без това така си спят де, ама дано не е за дълго ...  Mr. Green

Чатури остави на Сандия вода и вестник отгоре. Сандия се зачете, че утре са изборите и си спомни за думите на баща си, че е хубаво всеки да гласува. Както си стоеше бутна и чашата с водата. Тръгна да я попива с един пърцал - в това време дойде Сурадж и я загледа ...   bouquet

Появи се Чоту и донесе бяла риза на Сурадж за изборите! Сандия се зарадва, че утре Сурадж ще ходи да гласува - попита къде ще е изборната сесия. Сурадж и каза мястото. Чоту помоли Сандия да зашие копчето на ризата, понеже било скъсано. Сурадж каза, че може да го даде на Чатури, но малкия вика - Чатури само говори, пък и защо ти е като имаш булката ти. Сигурно още не си и казал, че я обичаш. Толкова си срамежлив. Сурадж му затисна устата, а Сандия се смееше и обеща да го зашие. Сурадж изведе Чоту, а Сандия тръгна да шие копчето ...  smile3534

Сандия заши някак ризата и я закачи на закачалката. После със Сурадж легнаха нали отделно, но той пак си я гледаше ...  Sunglasses

На сутринта Сурадж тръгна да се облича - Сандия се беше изкъпала и го помоли ако може да излезе, за да си облече и сарито. Той каза, че ще излезе само да си облече ризата - горкия човечец. Трудно би я облякъл с начина, по който е зашита ...  Mr. Green

Сурадж опита да си облече ризата, но си заклещи главата и не можа да я извади, носа му само се виждаше през дупката. Сандия опита да му помогне, но не се получи. После каза, че ще намери ножицата да среже копчето. Да ама нямаше и ножица. Сурадж й каза да побърза - горкия със заклещена глава. По едно време Сандия вика - какво съм направила - вместо копчето съм зашила яката ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сандия каза, че измислила друг начин да му вкара главата в ризата - тръгна да я дърпа надолу с всичка сила, ама то не става така. Ще му отнесе лицето. По едно време реши да си вкара ръката под ризата му и отдолу да напъва. Бяха толкова сладки и същевременно забавни - на Сурадж лицето не му се виждаше - само носа. По едно време Сандия така дръпна че копчето изпадна и Сурадж си провря главата, а копчето така хвръкна, че удари минаващата отдолу Менакши по главата ...  smile3533  Kissing Heart Two Hearts

Сандия каза на Сурадж, че ако иска ще му зашие копчето отново. Сурадж каза, че става, но следващия път да му остави поне място за носа. След това каза на Сандия, че се шегува и че няма проблем да ходи и без едно копче. Все пак е доста топло.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Менакши взе копчето и вика - да не ме замерят извънземни, после видя че е копче и се сети, че вероятно е от стаята на Сандия и Сурадж - качи се да наднича вътре. Вратата беше отворена и тя ги видя как се смеят и гледат влюбено, а Сандия си държеше ръката под ризата на Сурадж. Менакши каза, че нейния съпруг не е така романтичен ...  Joy Joy Joy

Сурадж излезе и остави Сандия да се облече! По едно време тя слезе и пита къде е свекърва й - Чатури каза, че всички са излезли. Сандия видя Сурадж да се готви да тръгва с мотора отвън и отиде при него. Попита го може ли да дойде с него - той се съгласи. Сандия каза на Чатури и се качи на мотора отново седнала напреки. Двамата със Сурадж потеглиха, а Менакши ги видя от магазина. Веднага почна да вика Викрам - каза му, че първо били романтични сутринта, сега отишли някъде с мотора. А Викрам каза: и какво от това, нали са с мотор, не са отлетели със самолет ...  newsm62

Сандия и Сурадж стигнаха на мястото - тя тръгна към изборната сесия, но Сурадж и каза, че той е тук - оказа се, че ще продава сладки там и има нещо като бутка ...
Hug

Благодаря за разяснението! Този път и аз доста се посмях. Не знаех, че Сантош е заляза Менаки с вода и се чудих защо пита дали е заваляло. За олиото също, чух Сурач да казва на Сандия, че това е олио, но не знаех защо и какво е правила с него. За копчето също, голям смях. Значи утре ще са епизодите с кофите.

Интересно дали утре в епизодите по войо ще идат да пуснат жалба в полицията, или ще излъжат, че са пуснали. Дано Сурач реши да я пусне, иначе тия кой знае какъв номер пак ще извъртят.

# 33
Ох, беееееее hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз викам Алек ше я съблича, а той я облича Joy Joy

Ония другите са големи капии....тая го прати за материали, пък му каза да купи зеленчуци... Grinning Grinning Grinning
Как е тръгнало ше боядисат къщата за годишнината hahaha hahaha

# 34

Ония другите са големи капии....тая го прати за материали, пък му каза да купи зеленчуци... Grinning Grinning Grinning

Как ще я облича бе! Виж че, Алек развързва сарито на Садна! А как я гали по голото телце и я придърпва. Бушува страст - ама ги прекъснаха ...   Mr. Green  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Ранвир и Рагини и те са опасни - само се закачат! Обожавам си "Цветовете"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зиз, благодаря ти за помощта! Получи се супер ...
  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart smile3525

# 35

Как ще я облича бе! Виж че, Алек развързва сарито на Садна! А как я гали по голото телце и я придърпва. Бушува страст - ама ги прекъснаха ...   Mr. Green  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Ранвир и Рагини и те са опасни - само се закачат! Обожавам си "Цветовете"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зиз, благодаря ти за помощта! Получи се супер ...
  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart smile3525

Добър вечер на всички. Тереза благодаря за новата тема. Май ми се струва че сега на Зис ще и харесат цветовете и ще започне и него да следи. Хайде започни и светлината че да намираш сериите напред както в булката и да коментираш, той също ще ти стане интересен. Зис, защо не коментирате булката с Марвела?

# 36
Роксис благодаря за разказаните епизоди както и на Бубулина за епизодите във войо. Много започна да става интересно. Все още не мога да се начудя на това където и да живеят хората, че ще си мият съдовете в кофа без гъба и веро. Аз лично съм много гнуслива и ако не си измия чинията с веро не бих могла да ям от нея. Как е възможно подобно нещо? Те не са богати, но не са и бедни. Когато на човек му се свидят парите за хигиена е много тъпо. Искам да разбера защо Викран и Менакши се разделят, нямам търпение да стигне до там.

# 37
Роска Hug жИ мЪ извиняваш,ама и затъкна шала на саритУ у предницата Grinning Но, това не пречи момента да беше много развратен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сунитра, още не съм се навила да гледам Цветовете, но никой не знай какво ще ми хрумне в последствие...не ми се вярва да го почна, та да не обещавам. Laughing Пък за другия хептен... Naughty
Требва нещо да ме тресне по главата та да го почна, а не ми се вярва да стане Laughing
Булката не сме я коментирали с Марвелка  Hug щото я няма и няма с кой друг да си говоря за нея, пък и такова самотно коментарно студио бих си направила само в моя двор. Тук не ми се получава. Peace

Само ще вметна с 2-3 изречения...новата серия беше много добра. Празнуваха РД на Амол. На другия ден слезе сам по стълбите. Крюела е възмутена как Калинка ще жени Гена...и те така... Grinning

Серията при рускините също беше много интересна. С превод си е друго...все едно я гледам за 1-ви път. Резюметата не ме задоволяват от към инфо.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 23:37 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 38
Роска Hug жИ мЪ извиняваш,ама и затъкна шала на саритУ у предницата Grinning Но, това не пречи момента да беше много развратен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сунитра, още не съм се навила да гледам Цветовете, но никой не знай какво ще ми хрумне в последствие...не ми се вярва да го почна, та да не обещавам. Laughing Пък за другия хептен... Naughty
Требва нещо да ме тресне по главата та да го почна, а не ми се вярва да стане Laughing
Булката не сме я коментирали с Марвелка  Hug щото я няма и няма с кой друг да си говоря за нея, пък и такова самотно коментарно студио бих си направила само в моя двор. Тук не ми се получава. Peace

Е хубаво айде!  Mr. Green Ама вярно си беше развратно, как я притисна там при парапета, ако не се бяха появили другите - ти да видиш ...  txtloves txtloves txtloves

Хахаха! Спирам вече ...    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отново благодаря за помощта - сега е много по-хубав облика на подписите ми ...   bouquet  bouquet  bouquet

Дано и Марвелка се появи скоро да си коментирате разврати на воля ...
  Praynig Praynig Praynig

# 39
Роска Hug ей тва им е лошо на тия сериали....тъкмо да стане супер развратно и некой прекъсва процеса Mr. Green Добре, че играят добре, та нема нужда от явен секс Grinning
Но, признавам, че има доста химия между Алек и Садна...ама ми е дерт боядисаха ли къщата накрая hahaha hahaha hahaha

# 40

Само ще вметна с 2-3 изречения...новата серия беше много добра. Празнуваха РД на Амол. На другия ден слезе сам по стълбите. Крюела е възмутена как Калинка ще жени Гена...и те така... Grinning

Серията при рускините също беше много интересна. С превод си е друго...все едно я гледам за 1-ви път. Резюметата не ме задоволяват от към инфо.

Жалко, че не мога да прикадявам. Иначе щях да прикадя да започнеш да ги следиш и двата, тъкмо ще има повече с кой да ги коментираме.

# 41
Изгледах епизода от кармата и така се смях с тоя Виир, чак ме обзе любопитството да гледам утре серията, щото май така свърши, та не видях реакцията на тапася. Явно като я поля с водата и тая му вика толкова ли ти е весело, пък той, не извърших ритуала с къпането на булката и затова сега го извърших, направо се пукнах от смях. Представям си какъв огън ще бълва утре Тъпата.

# 42
Бубе, от кадене файда нема... Mr. Green
Аз колко време кадих денонощно...хванах двоен плексит да размахвам кандилото в единя парцал и да маам в другия парцал с още едно кат постоянно слизах по стълби...сал дет ме заболеха капачките hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох, чей да ти кажем у днешната серия при рускините нали още сме на сватба и Ира кай на Ананди да иде да си почине малко и РазвратИ кат рипна и той да си почива с нея... hahaha hahaha hahaha
Само дето го уведомиха, че Ананди ще е встаята на Мену, а РазвратИ в тая на Махи... Mr. Green
Тоя умре на мъка, че са в различни стаи и не спре да пупуника. Даже и се обади по тела да каже колко е възмутен, скръбен и огорчен...нали му била жена, що ги сложили в различни стаи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тоя голем каун....се едно некой ще му позволи да и къдри ламаринти насред сватбята hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 43
Роска Hug ей тва им е лошо на тия сериали....тъкмо да стане супер развратно и некой прекъсва процеса Mr. Green Добре, че играят добре, та нема нужда от явен секс Grinning
Но, признавам, че има доста химия между Алек и Садна...ама ми е дерт боядисаха ли къщата накрая hahaha hahaha hahaha

Така е!  newsm10 Определено химията при Садна и Алек/ Сара и Ангад е огромна - всеки път ме очароват и ми пълнят душата ...  txtloves  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  ura

За къщата не се притеснявай - в крайна сметка с 300 зора я боядисаха ... 
hahaha hahaha hahaha

# 44

Така е!  newsm10 Определено химията при Садна и Алек/ Сара и Ангад е огромна - всеки път ме очароват и ми пълнят душата ...  txtloves  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  ura

За къщата не се притеснявай - в крайна сметка с 300 зора я боядисаха ...  
hahaha hahaha hahaha
Ан тъй... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Голем дерт ми беше... Grinning
Ама да знаеш, че моите са с по-голема химия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поне за мен е така...ама и твоите са огИн Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт