Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 825
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Мако, не се бъзикай за снахата, ей и на вас ще ви дойде до главите, младоци такива Grinning
Тогава пък мен ще бъзикат, та затова сега, докато мога  Laughing   Hug

Та историята с хъскито. Вече казах, че го гледат на място на което хората работят, макар и денонощно. Аз и шефа на кафето понякога ги отменяхме и взимахме кучето на разходка. Разходката беше на локалното на Борис м/у руски паметник и Пирогов, за софианци. За останалите, мястото е една широка пешеходна алея между булевард и локлно, от едната страна е мантинела от другата широка ивици тревна площ и храстчета. Та на нашия хубавец му бяха взели жена. И аз с целия си мозък  Banghead взимам двете кучета едновременно да ги разходя. При положение, че само мъжкия беше около 60 кг. (на една изложба им бяха казали, че е перфектното куче, но са му изпуснали края откъм килограми) и ме влачеше както си иска. Това, че не слушаше е друг проблем. Кой обаче да се сети да върже каишките една за друга, кой? Аз съм ги хванала с по една ръка. Вървим си по алеята и двете кучета бяха от едната ми страна, душеха си нещо при мантинелата. С/у мене си върви едно момче. Аха да се разминеме и едното куче хукна в другата посока и едната ми ръка наляво с едната каишка, другата в другата посока, а вървим и напред в същото време. Абе направо тъкмо да се разминем с момчето и аз разперих ръце и се метнах на врата му. Буквално  Flushed сраааам , ама срам ви казвам, не помня да съм брала друг такъв. Върнах им кучетата и казах, че повече няма да ме видят да ги разхождам, или не двете заедно

# 616
ма коhahaha това звучи като сцена от романтична комедия. Поне готино ли беше момчето? Grinning

# 617
Ма ко  Joy rotfImbo rotfImao значи са идеални кучета за свалка  hahaha и в буквален смисъл / ако си проснала човека на земята  Joy
А пък аз съм ноооого проЗта  #Cussing out не мога да се оправям с тия електронни термометри  #2gunfire все показва под 37, а аз виждам, че има температура ooooh! до сега рових да си намеря една живачна антика – 38.8  newsm78 да му са е и европейския съюз и щуротиите  #2gunfire

# 618
  • при късмета
Не можах да го просна момчето, това оставаше. Хич не беше за изхвърляне, ама на мен много неудобно ми стана. Никога преди или след това не съм се мятала на врата на непознат  hahaha

Калинка, да се оправя бързо детето  Praynig дано не е сериозно

# 619
Ма ко кратун е добре! Той като мама си - не си губи апетита от някакви си неразположения  hahaha В момента пие горещо мляко, набива меденки и гледа "Замръзналото кралство", че след половин час трябва да се понася към кревата  hahaha

# 620
Ма коhahaha Направих грешката да ти прочета поста за хъскитата докато приспивам дребните, е щях да ги събудя от смях  Laughing
Цвети, лятото имах близка среща с куче от тази порода - Кане Кросо..... доста страховито животинче е! Поне в такава светлина го видях аз - бяхме на един къмпинг и там една компания имаха, та се гледахме близо 2 седмици с въпросното животинче. Много красиво, обаче видеше ли ме с количката с Дея, ела да видиш какво става - живи искаше да ни изяде  newsm43 Така и не се научи, че ние сме от добрите. А пък стопаните му не се научиха да го връзват и да му слагат намордник. Колко страх съм брала, че и се разправяхме с тях, ама...файда йок, както се казва на чист български  ooooh!
Лейдибърд, бързо да оздравявате  Praynig
Мони, благодаря за картичката! Прекрасна е, много ме зарадва   bouquet

# 621
vio, гадно е това. Тези кучета са с наистина внушителен външен вид и будят респект, но и страх. А стопаните му са били...без коментар. Sick

# 622
  • при късмета
Има клип точно по темата в "смешните клипчета и простотийки"
 hahaha
http://vbox7.com/play:d690f762c5

# 623
 Joy как бързо си плюха на петите обаче. С някои кучета шега не бива. Twisted Evil

# 624
Има клип точно по темата в "смешните клипчета и простотийки"
 hahaha
http://vbox7.com/play:d690f762c5
hahaha

# 625
  • при късмета
Така и моите мъже приспани и те. Подаръка за градинския дядо Коледа опакован. Гледах Сървайвър и Приятели през това време (още гледам Приятели, сигурно за 1000 пъ, но това е сериала който няма да ми омръзне) и ей мъ на, седнах най-после.
Съгласна съм с Калинка, че стопаните на кучетата са виновни. Преди, докато не важаха новите правила за поводи и намордници, като задължителни и всички си пускаха кучетата инцидентите се брояха на пръсти. Сега уж всички ги държат, пък домашни кучета хапят хора, че и такива от семейството. За уличните и мръсотията е съвсем отделен въпрос.
Калинче, как детето е с 38.8 Т и нищо му нямало? Свали ли я?
Вио, защо за тези собственици не се оплакахте на собствениците на къмпинга? Дори да са в къмпинг, не могат да ги пускат, защото има много хора.

Къде са другите от нощното дежурство питам аз?

# 626
Наздраве

Да слагаме началото на купона!!!

# 627
Ма ко малкия е добре - давам парацетамол на 8ч. и бисептол на 12. Температурата е около 38, но не ни притеснява - жизнен е, не губи апетит и има желание да ходи на училище  Joy Няма кашлица, хрема и други екстри - настинал е - те излизат да играят на двора в училище по ризи, а температурата е вече около 3гр, а дъжда леден...

На който му се чете забавен хороскоп http://jamez.hit.bg/ Ако случайно четете за козирога - да знаете - не е вярно - аз не съм скъперник  hahaha

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 00:01 от Ladybird_

# 628
  • при късмета
 hahaha купонджийките са страшни.
Калинка, щом е жизнен бързо ще му мине.
Тъкмо шефа се научи да ходи на градина само с баща си и все нещо изникне и аз да се строявам на вратата в 7 сутринта. Утре подаръка трябва да занесем.
Ама ми е много бавен форума от няколко дни

# 629
  • София
......................

Къде са другите от нощното дежурство питам аз?
............
Тези от нощното дежурство се прибраха преди малко. Тук съм. Ама вие да не си помислите, че сега се прибирам от магазините, нищо подобно, бях на вечеря. Толкова и сега се присламчвам за...................
...............
Да слагаме началото на купона!!!

За купона иде реч, нали.. Simple Smile Тази най- отпред съм аз, Калинче и не си давам мястото.. Joy Joy Ама г`лей как се връткам, нали.. hahaha

Людачка, умирГам за Сангрия, любимо ми е.  Simple Smile Много рядко се предлага тук, у нас, ама пък е вкусно, цяла кана мога да гаврътна, фръц. Ще трябва да поканим всички които са от София и не само де, на едно място където предлагат чудна Сангрия. Ще пийнем, а може и да по пеем накрая... Joy Joy

Девойки, хубав разговор относно кучетата, но не мога да се включа. Това,  куче вкъщи за мен е отврат.  Това, че едни от семейството ми си взеха такова, не мога и не мога да го приема. Спрях да ходя У собственият си дом, а толкова си го обичам. Домът си, не кучето, ама и то не ме обича щото като ме види и ме заобикаля. Гледаме се лошо. Ако можеше да е без космърлаци, можеше и да го обичам, ама не е.  Страшен звяр е, и плаши хората. Вълк, как да не ги плаши. Истински вълк. Да си го гледат,  У моята къща то не влиза и няма и да влезе. Казах! Не търпя.!

Днес нали излязох и к`во да правя забих се в един голям магазин. Пазарувах като невидяла. Какво купих....ами чудеса. За какво са ми, не зная. Това което търсих вече е изкупено и аз се ядосах и започнах по ред на номерата от щанд на щанд. После разбрах, че съм на вечеря и бързо се спретнах на една красавица и излязох.  Mr. Green  Досада, както вече съм споделила. Пушиш по улицата, изпускаш разговор и накрая ми писна и взех,  че си тръгнах. ММ е ядосан, много важно, ще му мине утре.  Аз също съм крива, `щото му поръчах да ми донесе от Виена разни работи, той пък не е имал време да обикаля. Така че сме в неразговорна реч, фръц. Ама съм си лигла голяма, нали... Joy Joy
Отивам на разходка да се връткам някъде.  Simple Smile
Ма-ко и при мен бавно се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт