Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 820
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
 Shocked показах тея танцуващите и мм Shocked ги гледа хаххаха

# 631
Той купон е за по-младите, а пък аз си спретнах ей този  hahaha то си личи, че съм в лудницата - с жълтата рокличка  Joy

Марче луда си за трима  hahaha Знам, че си котколюбителка и ако открия котка която да е подходяща за теб - веднага ще информирам!

# 632
  • при късмета
Добро утро!
Много съм ранобудна днес

# 633
Добро утро и от мен   bouquet
Ма ко остави малко кафенце де  Joy
Малкия е пушка - няма температура, но за сметка на това започна да киха като за световно  hahaha много е смешен. От днес по прогноза при нас времето се затопля и ще стигаме и 10гр. следващите дни - пак ще тръгнат по сандали  hahaha

# 634
Добро утро!

Големи танци са падали снощи. Grinning Марче, ти си голям образ. Grinning Успяваш да усмихнеш човек.
Котки и аз обичам, но не колкото кучовците. Но специално за апартамент като че ли котката е по-доброто решение. Гледа се доста по-лесно.

Кафето ми е готово. До после!

# 635
  • при късмета
Ма ко остави малко кафенце де  Joy

Тц, докато дойдете не остана, изпих си го  Laughing
Радвам се, че малкия е добре

Чакам да отчетат водата и пак хуквам навън

# 636
  • Fort Worth, TX
Добро утро .
МОНИ, блАГОДАРЯ за картичката ти .Прекрасна е.  bouquet  bouquet  bouquet
Ние все още сме по пижами със Сашо.Сега ще си направя второ кафе и ще видим каква ще я правим.
Мисля за вечеря едни спагети с бекон, гъби и сметана да сътворя.Днес има вероятност да стигна до Джъмбо, но нека не се каня много.

# 637
ДобрЮтро - влизам, пийвам от Маковото кафе - не бъди стисната, я каква голяма чаша си надигнала - и ви напускавам. Днес е напрегнат ден - имам часове до 4 и после изчезваме извън града за два дни с дете и гадже ( не е снаха - да подчертая за Някои тук списващи Mr. Green). Утре детето навършва прекрасните 20, та това ни е повода. Избра си страхотен подарък, то и аз си мечтая за такъв - билет за концерта на Ю ту догодина - за Лондон вече са изкупени, буквално за часове след пускането, сега ще дебнем Амстердам. Хубав ден ви желая и да не се оливате довечера като снощи. (Най ми хареса Калинка с жълтата рокличка и цялата й компания Laughing)

# 638
Ахой!  smile3546  food010
Ма ко няма пък да ти пия от кафето  Crossing Arms
Креми у дома само тези спагети се ядат  Peace Дано сригнеш Джъмбо и после ад се похвалиш какво си купи!
Дами Heart Eyes весело да си изкарате! Не знам как е за другите държави, но за тук билети за всякакви мероприятия се купуват от предната година  ooooh! Друг е въпроса, че свободните билети са супер малко - всичко е с клубни карти. Най-жестоко е с футболните билети и билетите за Уембли.
При мен днес проза - чистене, готвене, пране, гладене  hahaha Ще метна една агнешка плешка с ориз в "умната тенджера" поне това да не го мисля.

# 639
Аз пък отивам да се къпя и да се прая на красотна.Ще ходя на коледно тържество.

# 640
Такааа... Влизам с едно бързо питане... Не знам от колко време го меся това тесто за линцеровите сладки и не става и не става. Моля, който ги е правил, ако може да ми даде съвет, защото ще изкукам вече. Не иска да става гладко маслено тесто, а си стои на трохи, като брашно. Добавих дори още един жълтък, пак не се омесва, защото така не знам newsm78

# 641
  • Germany
Здравейте Simple Smile
Нямам време да пиша и ви чета отгоре отгоре. Ходя на училище, събирам подписи, вече два пъти се видях с татко, напих се с приятелки - до тук чудесно Simple Smile
Много се радвам, че картичките ми са почнали да пристигат! Аз се надявам, като се върна да ме чакат още Simple Smile За мен емоцията е страхотна, надявам се и за вас!
На всички  Hug

# 642
  • Fort Worth, TX
И за мен Мони е страхотна.
Вио, дне с получих и твоята картичка.Благодаря ти.  bouquet  bouquet  bouquet 
Сега си свалямм сериала Кухня.Обожавам го.Ще го гледам за 2-ри път.
Маре, ако не си го гледала недей отлага. Laughing

# 643
Деси по коя рецепта правиш? Да не ти е много студено маслото?

# 644
  • Fort Worth, TX
Такааа... Влизам с едно бързо питане... Не знам от колко време го меся това тесто за линцеровите сладки и не става и не става. Моля, който ги е правил, ако може да ми даде съвет, защото ще изкукам вече. Не иска да става гладко маслено тесто, а си стои на трохи, като брашно. Добавих дори още един жълтък, пак не се омесва, защото така не знам newsm78
Дай да видим рецептата?

Общи условия

Активация на акаунт