Отговори
# 195
  • София
Резултат 10 000 .По таблици за стойности добре се водя с резултат.Да видим сряда какво ще стане Praynig Peace Praynig
smile3501 smile3501 smile3501

# 196
  • sofiq
Добро утро на всички мамчета Simple Smile и аз вчера чух  Heart силно и отчетливо, и много се зараджах, точицата вече е 17, 3мм и отговаря на 8, 1 ден, а аз реално съм в 7, 4 дена, но това май се дължи на ранната ми овулация. Иначе всичко е наред , като изключим, че вчера ми се гадеше много и върнах, за първи път надявам се и за последен Simple Smile. За БХС с миналата бременост си направих , моята лекарка ми взима кръв и я праща в Майчин Дом , а и тя си ми прави ранната ФМ , а после ходих при др. Димитрова в 20 сед. Лек и слънчев ден ви пожелавам, без притиснения и гадения Simple Smile

# 197
Здравейте,мамчета.До сега само Ви четях,но днес вече се престрашиха да ви пиша.Можете да ме впишете в графа"дърти"мами,защото вече прехвърлих 37.Имаме си кака на 10 и половина и две чертички,който от дълго време очаквахме.Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност.Ще бъда много щастлива ако ме добавите в групата във фейсбук.Казвам се Деница Иванова и съм от  Казанлък.Още веднъж спокойна бременност!

# 198
Някоя от вас следи ли се в Клиника Щерев? Аз съм там и ми е интересно второ мнение Simple Smile

# 199
Аз съм в Щерев при д-р Савова. Имам и пълно доверие. Правих при нея операция, после ин витро и мисля да продължа до края при нея. В клиниката имат добра апаратура, доволна съм от отношението на целия персонал.

# 200
  • София
БХС не се прави само в София. Тук в П-в има и 2 частни лаборатории,които имат софтуера смятащ риска. д. Ще оставя мъжо да го направи обаче, че аз съм болнични тая седмица покрай детето.  Whistling

Явно вече се прави и на други места. Предната бременност се правеше само в МД.

# 201
Koalina, видях, че чакате близнаци. Искрено се радвам за теб  Hug Ние трябваше да правим ИКСИ в края на годината при д-р Александров, но забременях спонтанно. Пожелавам ти лека бременност и само радости оттук нататък   bouquet

# 202
Честити ни сърчица!

# 203
  • морето и сините вълни :)
Chestno da vi kaja tazi nosht takiva koshmari sanuvah che veche sam hepten pritesnena. Sick

# 204
Ани банани, споко нормално е и аз сънувам. Ту кошмари, ту еротични........хииххиих чувала съм че бременните много сънуват! Наплскай си лицето със студена вода и кажи лошите сънища и емоции да вървят в канала с водата и ще отмине.  bouquet

# 205
Всяка вечер сънувам  Laughing
основно еротични  Embarassed
Не знам какво ми става. Може би понеже заради болките държа мъжа далеч вече 2 месеца ... до сега никога не сме издържали толкова дълго  Rolling Eyes
И фантастики сънувам Grinning може би заради книжките които чета... Но и аз знам, че бременните сънуват много реалистични сънища

# 206
Офффф, говорете ми за еротични сънища. Аз не знам дали имам други изобщо  Joy

# 207
zara_s  много се радвам, че ти се е разминало Иксито. Стискам палци на всички да родим едни здрави и садки дечица.
Момичета как се борите с пигментацията по лицето. Аз и сега съм като "петниста хиена" незнам как ще е накрая.

# 208
  • София
Не знам за пигментацията,  но нна мен по челото са ми излезнали много мънички пъпчици. Мажа ги и вечер и сутрин с кремци си го почиствам лицето, но отърване няма.

# 209
Привет, дами.
Зара, Коалина, и аз съм в Щерев при Ганева. Записах и час при Чавеева за ранната фетална. Засега съм много доволна.

Симптомите ми поотминаха и често забравям, че вече не съм си само аз.  Embarassed Преди малко се върнах от дълъг уикенд в Амстердам, там щеш, не щеш "цигарите" ги надушваш отдалече. Joy
Голямо обикаляне му ударих по музеи и атракции, но не мисля, че има някакъв проблем. Даже дегустирах Хайнекен, коктейли, ликьори, по няколко глътки само. Този път съвсем през просото съм го ударила, явно е вярно, че втория път не се вторачваш толкова. А и като знам после колко време няма да има мърдане...

Засега други промени освен "преяло" коремче няма. Пигменти, миризми, гадене, сърцебиене, главоболие, килограми - не.

Док каза, че може да я прескоча другия месец, щом ще съм на ранна фетална, но може би от любопитство и за спокойствие ще мина да го нагледам мъничето, да знам че расте.

Общи условия

Активация на акаунт