Отговори
# 210
а аз днес повърнах хиляди пъти, баси деня  Sick
На мен пък започнаха да ми излизат едни гадни малки брадавички, такива имах и предния път, след раждането изчезнаха. И корема ми е бая изтумбен. Мисля си, че доста от колегите ми подозират, ние сме заедно от скоро и може би се притесняват да ме питат директно, но когато палят цигара ме питат дали ще ми пречи / самата аз до миналата седмица пушех/, гледат ме какво ям и приятелски ми казват, че е по добре да не ям това, да си взема онова Crazy

# 211
Искам вече да идва часа мииии Sad сигурно ще е рано за сърчице, но поне точка да видя Crazy Ще се побъркам вече!

# 212
Кира, аз съм утре на преглед и вече нямам търпение. Какви ли сценарии за фили не се разиграха в главата ми. Дано чуем сърчице и всичко да е наред!

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 18:04 от Keй

# 213
Чухме сърчицето на човечето! Уникално! Всичко е наред, по думите на доки, отговаря си на седмиците и дните /6 г.с. и 2 дни/.  Hug Hug Hug

# 214
Блазе ти Кей! Аз съм чак на 02.12 Crazy Стискам палци всичко да е  newsm10

# 215
Danny_cat браво за сърчицето - много рано сте го чули Simple Smile))
Кей успех утре!
При мен гаденето почва - дано ми се размине по леко от предишния път Grinning като си хапна и ми подобрява така че ще се дебелее Simple Smile) само едни близначета ли има за сега?? Със сигурност ще изкочат и други Simple Smile)) хубава вечер!

# 216
Даниии, ех, че ми стана хубаво! Браво на силното сърчице!

supermum, благодаря!

# 217
Здравейте ,аз съм от София. Имам дъщеричка на 1г и 3м и живот и здраве чакаме на 8.07.2015г братче или сестриче ....или две Grinning !
Вече има сърчице и сме много щастливи! : ))))

# 218
Добре дошла, Мама Джени!  Hug
Момичета, как да си направя лентичка?  Embarassed
П.С: Справих се с лентичката, все пак. Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 19:01 от danny_cat

# 219
Кира,помня,че термина ни беше в един и същ ден, моята точка се видя още мин. седм.,а на 4-5 ме викнаха за сърчице, така че като отидеш може и да чуеш, ще си спестиш един преглед. Честито на момичетата, които са чули сърчице !  Outta Joint

# 220
  • до едно тепе
Днес и аз бях на преглед. Чух бубулечката как тупка. След 10-14 дни трябва да ида на друг преглед да си усвоя направлението, че днес ми го отказаха и се наложи да си платя. Според докторката е възможно да има още един ембрион и затова препоръчва преглед след 10-14 дни да видим дали се е развил.  Rolling Eyes

# 221
  • морето и сините вълни :)
Момичета помагайте.Малкия ме зарази с някакъв вирус.Вкащи имам само инфлуцид-започнах го през два часа.Ами какво друго да пия?Взе да ме боли гърлото имам ангинхел /пак от детето останал/.
Аз мн. тежко изкарвам вируси , винаги с усложнения и сега я втасах направо.Не стига всичките ми тревоги ами сега и това Tired ooooh!

# 222
  • София
ani-bani не мога да кажа до каква степен би ти помогнало, но Биозин мама по 2 на ден знам, че се пие в такива случай.

То и аз ще започна да го пия по 1 на ден, че работя с деца и те само кихат, кашлят и дано не се разболея.

Поспаланчо, честито сърчице.  Hug

Май, май аз съм последна за сърчице, ама ще си чакам и ще се радвам на вашите добри новини   bouquet

# 223
  • до едно тепе
Ани добре е инфлуцида. Аз съм почитател на осцилококцинума и винаги имам вкъщи. Освен това си взех и пия Биозин мама за постоянно. За гърлото винаги имам Хомеожен, за хрема Цинабсин или Коризалия. Бързо да ти минава. Ужасно е. Аз от малкия лепвам постоянно по нещо ooooh!

# 224
  • морето и сините вълни :)
Флори, не си последна.Аз чакам точка да видя петък + сърце дай боже. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт