Отговори
# 225
  • София
ani-bani аз съм на 06.12 за сърчице, че ехографа ме измери една седмица назад, което малко ме притеснява и когато нямам работа ми изплуват разни мисли, но стига съм се оплаквала. Ще чакам с търпение, което хич не ми е силна страна  Mr. Green

Да си добавя един симптом към напрегнатите гърди. Вече всяка сутрин ми се гади по малко и което е странното това ме радва  Crazy

Аз освен Биозин мама, всяка сутрин пия топла вода с мед и лимон. Започнах да пия и по повече вода и да ям плодове повече, но без нещо тестено не мога, особено сутрин за закуска все ми се яде, я баничка, я принцеса.  Blush

# 226
И аз чакам сърчице.. или ще е сега в четвъртък или на 1-ви

# 227
  • Paris, France
Болните - може да взимате Шуслерови соли, аз взимам като се разболея, а на малкия му давам чат-пат и без да е болен, така за имунизация. Те са хомеопатични и общо взето безвредни, не пречи и ако взимате други лекарства през това време да се приемат. Аз съм се снабдила с номер 3 и 4, за другите не съм много наясно, но тези знам, че помагат при настинки и разни такива носово-гърлени заболявания.

# 228
Добра вечер бъдещи мами! Да се запиша и аз към прекрасната темичка... 26г.; първа бременност; гр. София; 5г.с., като днес официално видях сакче и т.н...  Simple Smile за сърчице чак на 08.12 живот и здраве, нямам търпение!
Спокойна нощ на всички и успех!

# 229
Ани бани, затоплен сок от един лимон с малко мед и чай от джинджър, аз така пресякох едно вирусче от яслата тези дни.../)

# 230
Ани, ЛЛ ми каза че при проблеми с гърлото, от конвенционалните лекарства, мога да взимам Тантум верде, без да прекалявам с продължителността на приема. Иначе за кашлица пак ЛЛ ми е давала преди години един чай, който е супер ефикасен, но като всеки чай се пие няколко дни преди да подейства. Във 800мл вряща вода се слагат по 2 супени лъжици цвят от бъз, мащерка, подбел и риган. Вари се 5 минути. Сваля се от котлона и се добавя 1 пакетче небетшекер (май са по 100гр). Оставя се да се запари 1 час, разбърква се хубаво, прецежда се и се пие 3 пъти на ден по една чаша. Аз като бях на работа си изпивах чашата сутринта, а останалото си го носех с мен в шишенце от минерална вода и си пиех по малко през деня. За температура, ако имаш май варианта е само изпотяване.
Миналата седмица и аз вдигнах температура, но заради мъдрец. Ужасни болки + температура и нищо не мога да направя... Crazy Успех с лечението!

# 231
Добро утро, момичета!
Официално се записвам и на 1-вата страничка! Вчера чухме сърчице  Two Hearts в 6 г.с.
Страшно съм щастлива , но и малко притеснена! Изписа ми дуфастон, за да подпомогнем матката, иначе плода каза, че се е залепил добре и няма опасност, но оставало някакво пространство, което трябвало да уплътним... Много ми хареса отношението на докторката (д-р Петрова - Селена - Пловдив) и мисля да си продължа при нея!
Лек и успешен ден на всички!

# 232
Много лошо,че точно покрай тея грипове ни се падат първите седмици,когато не трябва да приемаме никакви лекарства,до колкото съм чела след 3тия месец по може. И мен ме дразни гърлото, имам като буца и си взех болничен,принудих се да кажа на шефката преди да сме чули сърчицето,ама немога да рискувам да се разболея съвсем.Сега карам на супички и чайчета. Пожелавам скорошно оздравяване на всички бъдещи мамчета  Hug

# 233
За гърло ще ви кажа един лек с който успешно се лекувам, както и детето! Слагам в кафена чаша мед и 1 ч.л.сода бикарбонат и това го ям през 1 час, може и по-начесто, малко се получават киселини и къркорят червата, но помага супер бързо! На детето така махам гнойни налепи!
Компрес с извара също е чудодеен лек! Аз почти не купувам хапчета, като изключим хомеопатията! Шушлерови соли също са страхотен вариант!

# 234
Честито сърчице, Криси!  Hug Страхотно е чувството. Simple Smile

# 235
Добро утро, момичета!
Официално се записвам и на 1-вата страничка! Вчера чухме сърчице  Two Hearts в 6 г.с.
Страшно съм щастлива , но и малко притеснена! Изписа ми дуфастон, за да подпомогнем матката, иначе плода каза, че се е залепил добре и няма опасност, но оставало някакво пространство, което трябвало да уплътним... Много ми хареса отношението на докторката (д-р Петрова - Селена - Пловдив) и мисля да си продължа при нея!
Лек и успешен ден на всички!

Честито и аз миналия вторник чух сърчицето , сега съм в 7 г.с. на преглед и изследвания съм на 09.12.2014 г.

# 236
Честито за всички тупкащи сърчица  newsm10 Аз нетърпеливо чакам да чуем нашето чаааак на 5.12 и да пуснем първите изследвания.

Krisi, и аз съм на дуфастон и се шашнах, че доки ми изписва хапчета, но като прочетох на колко бременни го изписват, за да се подсигурят, се успокоих  Wink

Момичета, как се справяте със сънливостта? Постоянно ми се спи, ама много. Пия само сутрешно кафе, не смея да пия следобяд. Има дни (както днешния), в които изобщо не се събуждам  Grinning

# 237
Честито на всички чули сърчица   bouquet

Аз съм на преглед утре, по мои изчисления ще съм в 6 г.с и 5 д, дали вече е възможно да се чуе сърчице?

Да ви се оплача, че много повръщам, постоянно ми се гади и когато ям, и когато не ям, дори когато се събудя, преди да съм станала и усещам как ще повърна. През нощта се будя от това, че ми се повръща. Знам, че ще отмине, но ми създава известни проблеми в работата това повръщане, дайте моля, някакво предложение за облекчаване на положението

# 238
Ако е хубав ехографа ще чуете сърчице! Вчера бях в 6+1 ден и чухме. Виждаше се точицата вътре как пулсира! Голяма емоция, все едно ми е за 1-ви път се вълнувах!  Two Hearts
Честито на всички за  Two Hearts Two Hearts

# 239
А за повръщането миналата бременност ми се случваше от време-навреме, гаденето беше - нонстоп. Сега нямам нищо, чак не смея да го кажа!
Мен малко ме облекчава сутрин преди да стана от леглото солети или някоя солена бисквита, но без подправки, после пиех вода с лимон, с джинджифил, но май докато не мине 12 седмица нямаше много ефект, дано някой с успешен метод сподели.
Хомеопатията при мен почти нямаше ефект!

Общи условия

Активация на акаунт