Отговори
# 435
flori7a, съжалявам Hug

За свинската мас и зехтина съм чувала. С мас не ми се иска да се мажа - нямам от къде да взема домашна, а в тази от магазина едва ли има само натурална свинска мас. Към зехтина имам същите резерви. Не че в това дето го ядем ежедневно има по-малко боклуци, или че кремовете са безвредни... Абе, не знам! Забелязвам, че откакто не става дума само за мен съм по-резервирана към всичко Embarassed Май съм се чалнала Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 08:44 от Kira

# 436
Бени ако още четеш ще ми кажеш ли какво си чувала за д-р Янкулов от Авис медика. Аз си записах час за 09.12 при него и ще видим как е, че трябва да си избера вече кой ще ми води жк.

# 437
  • до едно тепе
Фло съжалявам. Hug

# 438
Здравейте на всички!

Нова съм тук. Много неща съм изчела, но едва сега мога да почна да се причислявам към бг-мамите, или поне като родя живот и здраве, ще мога и реших да се регистрирам. Засега имам положителен тест, закъснение от седемнайсет дни и разни симптоми, но не съм ходила още на лекар. Казаха ми, че ако е много малко бебето, ще трябва да ме гледат вагинално, а аз не искам. А  по мои пресмятания съм вече в началото на втори месец. Много трудно ми е обаче да си избера лекар и болница. Чета ли чета и до никъде не стигам. Нещо не намирам актуална информация. По принцип ме интересува за Красна поляна в София. Може би Тина Киркова, защото ми е близо, но искам свестен лекар(ка). Чаках година и четири месеца преди да забременея и много се плаша от некадърни лекари. Моля ви да ми препоръчате някой лекар. Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 439
Здравейте на всички!

Нова съм тук. Много неща съм изчела, но едва сега мога да почна да се причислявам към бг-мамите, или поне като родя живот и здраве, ще мога и реших да се регистрирам. Засега имам положителен тест, закъснение от седемнайсет дни и разни симптоми, но не съм ходила още на лекар. Казаха ми, че ако е много малко бебето, ще трябва да ме гледат вагинално, а аз не искам. А  по мои пресмятания съм вече в началото на втори месец. Много трудно ми е обаче да си избера лекар и болница. Чета ли чета и до никъде не стигам. Нещо не намирам актуална информация. По принцип ме интересува за Красна поляна в София. Може би Тина Киркова, защото ми е близо, но искам свестен лекар(ка). Чаках година и четири месеца преди да забременея и много се плаша от некадърни лекари. Моля ви да ми препоръчате някой лекар. Благодаря Ви предварително!   bouquet

Здравей бъдещо мамче! Препоръчвам ти да идеш на лекар. Така ли иначе до 3 месец те гледат с вагинален ехограф. Няма нищо опасно нито за теб нито за плода , който все още  е едно жълтъчно тяло , което ще стане на ембрион и после бебче.  Grinning

Успех и да се похвалиш с положителни новини скоро.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 15:58 от nikoleta_b

# 440
Само да кажа, че мен нито веднъж не са ме гледали с вагинален ехограф.  Иначе не съм от София и не мога  да ти препоръчам някой.

# 441
Ето навсякъде е различно! Мен пък с друг не са ме гледали все още.  Mr. Green Laughing Не знам докато родим още през какво ще минем и колко различно е облсужването навсякъде. 

# 442
Всеки луд с номера си, някой с цяла програма...........

# 443
Beboche2015, в Тина Киркова мои приятелки се следяха и раждаха при д-р Динчо Георгиев и при д-р Тихомир Гемеджиев. И двамата имат и частни кабинети доколкото знам.
Иначе досега и мен само с вагинален са ме преглеждали. В понеделник отново съм на преглед и вече нямам търпение да видя какво е положението.

flori7a, съжалявам да чуя, че напускаш темата. Успех!

Лека вечер на всички

# 444
И аз да кажа за мазането - мажете се, защото аз се изтървах миналия път. Най-доволна съм от Дева. Сега се мажа всеки ден и като ми свърши настоящия крем си взимам Дева или Мустела.
Да ви питам, струва ми се, че имам контракции. Дали да си взема но-шпа или да изчакам до 15-ти, когато съм на първи преглед?

flori7a, съжалявам!

# 445
Дидиана, винаги имай под ръка но-шпа. Това с контракциите не е ок.

# 446
Didiana, нош па-то е абсолютно безвредно според мен и ако имаш някакви притеснения можеш спокойна да пиеш, даже по 2, включително 2-3 пъти на ден.

# 447
3 по 2 е максималната дневна доза и да, абсолютно безвредно е за бебето. Ако усетите контракции веднага пийте.

# 448
Присъединявам се към дозата за но-шпа ДО 3 пъти дневно по 2, указана ми от док и миналия път, и сега, ако имам болки. Миналия път имах контракции през цялата бременност, за щастие без болка и проблеми. Това обаче при всички случаи се съобщава на лекаря.

Фло, много съжалявам! Стискам палци за следващия път!

# 449
  • София, Бургас
Здравейте на всички!

Здравей, аз живея в Разсадника и ходя в Щерев. Ако не държиш на ЗК и да се следиш платено не е проблем, ти препоръчвам с две ръце тази болница. Аз имам вече едно износено и родено дете там.

Общи условия

Активация на акаунт