Отговори
# 45
А  такааааа, значи се знаем :-* ?! Чудно, благодаря ти за милите думи, Ридия.
Аз съм за ФБ група. С Юлски мами 2013 още си пишем в групата ни във Фейса.

# 46
Оооо и ние с коледните мамчета до ден днешен сме много активни в групата ,цели почти три години от както забременяхме и вярвам ,че дълго още ще си пишем там ,да не говорим колко приятелства се създадоха  Simple Smile
Такаааа виждам ,че доста от вас са "за" за това и поех инициативата да направя групата ,ще пусна линк и всеки който реши е добре дошъл и дано ни е на късмет групичката .Да не се изненадате ,но временно направих член мм в групата ,че при създаването ми искаше да добавя член ,за това и той на първо време е бременен  Laughing Групата е тайна  Peace Нека някой добави на първа страница линка за да се вижда от всички   bouquet
https://www.facebook.com/groups/804934252903916/

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 14:18 от Ники слънчицето

# 47
.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 10:27 от Ридия

# 48
Ридия ,направих я затворена Wink Не се съобразих  Hug

# 49
.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 10:27 от Ридия

# 50
  • София
И аз съм ок за фб група. С моите форумки - приятелки, пък си пишем в скайпа, ама яката работа  Laughing

# 51
.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 10:28 от Ридия

# 52
  • София
Ники слънчицето, дадох заявка, но не ме приемаш. А и как да знаеш коя там коя е оттук. То и случайно може да я видят разни други докато е затворена и видима и да дадат заявка.

Предлагам да и пишем на лични тук в мамата имената ни във фейса и тя така ще ни добава, ако не е много  голяма играчка за нея.

Ники слънчицето, съгласна ли си? Така ще знаеш със сигурност, че сме Юлки и няма да се допуснат външни лица Simple Smile

# 53
.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 10:28 от Ридия

# 54
Извинете чме за закъснението ,но трябваше да нахраня малкото зверче .Няма проблем и така ,да я направя отново тайна и всеки да ми праща линка си на профила и така ще го добавям във фейса ,но имайте предвид ... ако не се лъжа трябва първо да ви добавя в приятели и тогава да ви добавя в групата ,така че ако нямате проблем с това я правя отново тайна

# 55
Еха колко бързо стана, точно пуснах заявка и вече съм в групата  Heart Eyes

А за зеления чай.. може ли да се пие?
Аз преди да забременея пиех по чаша зелен чай сутрин поне от 5 години. Казаха ми че сега трябва да го спра, и от 2 месеца не съм пила.... но ако не вреди.. мисля да си го подновя  Laughing

Аз миналата бременност качих 9 кг. но това беше преди 8 години.. според мен и възрастта си оказва влияние, не само гените. Колкото сме по-млади, толкова по-бързо се възстановяваме.
Искрено се съмнявам сега да кача само 9 кг, както се и съмнявам после да си възвърна формата толкова бързо както преди.

# 56
Здравейте момичета! Чета ви от самото начало, но нещо не ми достигаше смелост да пиша. Simple Smile Двете чертички ги видях още в началото на месеца и калкулаторите в мрежата ми изчисляват термин 12.07. Това ми е трета бременност - от първата си имам малко момиченце на 2 годинки и 10 месеца, за жалост втората не завърши благополучно. И ето ме пак в опит да осигуря братче или сестриче  Laughing Още не съм ходила на първи преглед и с нетърпение си чакам датата- 26.11.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 15:38 от Elw1ng

# 57
Пуснах заявка за фейсбук, веднага щом видях и вече и аз съм в групата  Simple Smile . Много се инициативни и мисля, че попаднах в страхотна група от мами.  Simple Smile

# 58
fasionmamma, не нося дънки, виж може да съм надебеляла, което е сигорно. Но пък точно там да ми се отрази, не знам  newsm78.
Поспаланчо, ама то не е да го напипвам аз направо си го виждам. Кво е тва чудо, явно на никоя от вас не е и се случило. Бреееей  Thinking

# 59
Въпреки че най-вероятно знам отговора, все пак да попитам - нали на хората в news feed-а няма да им излиза, че съм се присъединила към групата, като е тайна? Защото все още малко хора около мен знаят добрата новина и ще е тъпо близки приятелки да разберат от ФБ  Blush

Общи условия

Активация на акаунт