Отговори
# 60
Момичета отново направих групата тайна ,за да сме сигурни ,че никой от нашите приятели няма да вижда в коя група сме се присъединили .Нека останалите които искат да се присъединят към групата да ми пишат на лични  като добавят името си във фейса ,всички които вече са в групата също могат да добавят нови членове ,така ,че на която и да пишете може да ви добави ..... дори  и директно тук в групата да си напишете името ,някоя от нас ще ви намери и добави във фейса Simple Smile)

# 61
Няма да им излиза групата, нито когато някоя от нас кометира нещо в групата. Тайната си е тайна Simple Smile

# 62
  • морето и сините вълни :)
Здравейте.Адски ми е тъпо след прегледа. Tired
Мойте страхове които ги имах май ще се оправдаят.Прегледа ме док и  се водя 6гс и 4 дни има бременност вътрематочна ,но в сакчето не се вижда никой Tired TiredКъм момента в 6 г.с. не вижда ни точка ни троха,ни запетая.Каза че може да изчакаме до другата седмица и ако не се види нищо отново кюртаж Rolling Eyes
Немога да си обесня,лошо ми е -даже тази сутрин бях дроп,корема ми е надут катто в 5-тия месец,гърдите ме болят зверски.Гледа ме с вагинален ехограф и 90 % вече приех че е кухо яйце за пореден път.Вика ме пак другия петък ,но аз лично нямам надежди.А и на мъжо казах-аз приключих с децата вече.Немога повече да се тормозя Tired Tired

# 63
Анииии, отивай при втори, ако трябва и при трети и пети доктор! Не губи надежда!!! Записвай час за утре още!!! И с добра апратура!!! Прегръдки!

# 64
Анииии, отивай при втори, ако трябва и при трети и пети доктор! Не губи надежда!!! Записвай час за утре още!!! И с добра апратура!!! Прегръдки!

+1
Прегръдки, Ани!

# 65
Абсолютно съгласна съм с green flower  ,задължително второ и трето мнение с добра апаратура .Стискам палци всичко да е на ред и притесненията ти да не са били основателни  Hug Hug Hug

# 66
  • морето и сините вълни :)
Аз ходя при доста добър лекар,който при него раждах синът ми и му умам вяра.Той разботи в болницта-акушер гинеколог е,така че затова ви казвам 90 % чакам вече да прокървя.

Ако може да ме махнете от първа страница Embarassed

# 67
Ани, колкото и да му имаш вяра, задължително поне на още едно място отиди.  Hug

# 68
ani-bani  подкрепям с две ръце мнението на другите , че трябва да потърсиш и второ мнение. Аз също имах огромно доверие на гинеколожката, която ме следи и накрая изроди първата бременност, докато с втората ме изкара психично болна , въобразила си бременност жена и ми предписа хапчета за предизвикване на цикъл. Е да де, но аз наистина бях бременна! Така че, имай повече вяра в себе си и потърси второ мнение. Дано страховете ти са напразни Hug

# 69
Ани, не се предвай. Отиди и при друг лекар. Стискаме ти палци всико другата седмица всичко да е наред.
Много прегръдки и целувки.

# 70
Ани, не знам какво да кажа, нещо ме стисна за гърлото!
Не губи вяра, дано другата седмица всичко е наред!

# 71
.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 10:26 от Ридия

# 72
Ани, съгласна съм с момичетата. Не се отчайвай.
При мен всичко е наред, ембрион 1,6см и сърдечна дейност. Обаче аз съм седмица напред и имам ранна ОВУ. Така че надеждата винаги трябва да я пазим.

# 73
Ей, ама много бързо ги изписвате темите, аз докато намеря време да се включа и вече 5-та страница Simple Smile

Ани и аз да си кажа пробвай и при друг доктор, може на другия ехограф да се види по добре. Стискам палци да ни се похвалиш с добри новини ! Hug

Никой няма да напуска темата ааааа я вижте колко ни е готина групата  Naughty

Аз да си кажа ходих на преглед и по калкулатор излизаше да съм в 4с и 2д и нищо не се видя, моята доки каза че било рано и ми каза да се върна след две седмици. Ама това е много време за мен. Правих кръвен на първия 145 на втория 495 и на третия 1320, та поне резултатите ме успокояват че са добре. Ама аз не си вярвам до кога ще издържа и май тази седмица ще отида при другата докторка. И без това съм решила да се следя при две.

Гледам за килограми си говорите, аз като се знам - две бременности и двете с по 20кг качвах, добре че после бързо ги свалям за 3-4 месеца и съм във форма, ама докато са ми отгоре си ми тежат.

# 74
+1 и от мен
Ани, с теб сме!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт